Велико Търново - пролетна тема

• 90 276
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
И аз препоръчвам доц. Стойков.
Ако искаш по ЗК др. Ножарова или др. Даря Ганчева  Peace

# 76
  • Велико Търново
Здравейте,
моля да ми препоръчате добър бракоразводен адвокат.

Адвокати да искаш, ако желаеш ми пиши на лични ще ти дам координати  Peace

# 77
  • В.Търново
Д-р Ножарова си експериментира с лекарства, ехографа й в кабинета е сигурно от най-старите модели, а за Ганчева ...., нищо че е много любезна, но за мен не е добър специалист.

# 78
Здравейте мами,
Аз съм нова във форума. Имам син-Християн, роден на 30.06.3014.
Ще се местим да живеем в Търново, затова се включвам и при вас.
Ако има други теми за родители, живеещи в Търново-подайте насам. Simple Smile
Лека вечер!

# 79
  • Велико Търново
Препоръчайте ми гинекологичен кабинет, не искам в поликлиниката? Ходила съм при Ангелов, но искам мнения за друг специалист.
Д-р Рашкова в Невромедикс. Отзивчива, млада, добър специалист, а и техниката им е от най-добрите в града. Контакти тук: https://www.facebook.com/dr.rashkova/?fref=ts

# 80
Д-р Ножарова си експериментира с лекарства, ехографа й в кабинета е сигурно от най-старите модели, а за Ганчева ...., нищо че е много любезна, но за мен не е добър специалист.

Всеки с мнението си, аз съм доволна от Ножарова. Винаги ми е прилагала лечение след изследвания, но и не съм имала сериозни проблеми. То за всеки лекар има и добри и лоши отзиви.

# 81
Благодаря ви, момичета. Ще проверя при д-р Рашкова  Peace

# 82
  • Някъде в Европа...
Здравейте!
Търся информация малко Simple Smile
Да ми препоръчате кетъринг фирма в Търново или поне заведение,  което предлага кетъринг..
Мерси предварително!

# 83
  • Велико Търново
Здравейте!
Да ми препоръчате кетъринг фирма в Търново или поне заведение,  което предлага кетъринг..
Мерси предварително!

Ани, почти всички имат кетъринг Peace

# 84
  • Beyond the stars
Здравейте!
Мерси предварително!
От Асеневци съм поръчвала плата с хапки и т.н. - доволна съм  Wink

# 85
Здравейте, момичета!
Искам да извикам фирма за професионално почистване за дивана в хола и матраците. Ползвали ли сте подобни услуги и от кои фирми сте най-доволни?

# 86
Аз ходя при Ангелов, но вече и на частно и при Михайлова, в Нова болница е, тя е от екипа на д-р Стойков и съм доволна от нея, работи с направления.

# 87
  • У дома
Дами, дайте координати за добър стоматолог, днес ми се счупи един кътник и след три седмици се прибираме, та реших в Бг да го правя, много ще съм ви благодарна, ако препоръчате някой. Преди бях ходила при Камен Хаджиилиев и бях много доволна, но последно не приемал много пациенти, избирателно било, бутал всички на дъщеря си и зет си, а не знам те как работят newsm78

# 88
Аз съм доволна от Илия Минев. Смятам, че е добър стоматолог и има доста голям опит. Намира се на ул. Цар Тодор Светослав 25, ет.2. Тел. 062603105 и 0888419704. Винаги ще намери кога да ти запише час и да те излекува.
Моят приятел ходи при Антон Дончев и не иска да чуе да го сменя.  Дончев е на ул. Полтава 3, вх.Б, тел. 062 627820 и 0888702820. При него записването е с дни напред, не вярвам да стане от днес за утре.
Двамата работят по здравна каса. Дано съл била полезна.  Peace

# 89
Дами, дайте координати за добър стоматолог, днес ми се счупи един кътник и след три седмици се прибираме, та реших в Бг да го правя, много ще съм ви благодарна, ако препоръчате някой. Преди бях ходила при Камен Хаджиилиев и бях много доволна, но последно не приемал много пациенти, избирателно било, бутал всички на дъщеря си и зет си, а не знам те как работят newsm78

Аз съм доволна от Гунчева (на стадиона). Peace

А. Дончев също е добър. Преди ходих при него

Общи условия

Активация на акаунт