Велико Търново - пролетна тема

• 90 341
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • У дома
Сиска, златна си bouquet хайде дай и на мен на нормални фризьори координати Hug Не сме се събрали "кифли" тука, достатъчно са плъзнали навсякъде, а това за обезцветяване 600лв Shocked То тук не взимат толкова, тоя ще да маже със златна четка hahaha Joy Предполагам Георги е ТМ, кажи му че да, на най-хубавите места ходиш и затова, лично аз много ти се доверявам Hug bouquet
Дами, днес си записах час при Цачев, дано всичко да е наред, по телефона беше изключително учтив Rolling Eyes

# 121
  • В.Търново
Благодаря ви за информацията! Simple Smile

# 122
  • Велико Търново
Сиска, златна си bouquet хайде дай и на мен на нормални фризьори координати Hug Не сме се събрали "кифли" тука, достатъчно са плъзнали навсякъде, а това за обезцветяване 600лв Shocked То тук не взимат толкова, тоя ще да маже със златна четка hahaha Joy Предполагам Георги е ТМ, кажи му че да, на най-хубавите места ходиш и затова, лично аз много ти се доверявам Hug bouquet
Дами, днес си записах час при Цачев, дано всичко да е наред, по телефона беше изключително учтив Rolling Eyes

Цачев, е много готин и като мъж Crazy
Георги знае, нали той ги плаща моите посещения  Mr. Green
Ей сега ти пиша и на теб Hug

# 123
Защо не пишете в темата от кои фризьори сте доволни?

Относно Цачев аз съм изключително недоволна. За една пломба ме размотава 6 седмици. Пътувал, нямало го, по 1-2 седмици съм стояла само с лекарство. И накрая като за "довиждане" 110лв. Не, мерси Simple Smile. Клиентелата му е много специфична - платежоспособна. Simple Smile
Доволна съм от доктор Конакчиева, изключително внимателна, не бърза, разяснява, ако нещо е прекалено специфично те праща при добри специалисти. Въпреки, че не е 1ва младост продължава да се обучава, да се старае да е в крак с времето. Тъй като си имам доста специфични проблеми със зъбите, сяда и ми обяснява риска от всяка процедура, дава си мнението и ме оставя да реша. Колкото и зъболекари да съм посетила все при нея се връщам.
Колкото до Драганчев - тръгна да ми вади мъдрец, без да е видял разположението му Simple Smile Изключително професионално, няма спор.

# 124
Ето го моя фризьор https://www.facebook.com/labbelik?fref=ts Марин - 0889019151 . От около 5 години ходя при него, никакви забележки. Аз доста експериментирам с косата си. През годините минах от коса до почти до кръста до късо каре в момента. От черна -  руса Simple Smile

Колкото до др. Цачев - при него ходя от 15 години (аз, цялата фамилия и половината ми приятелки Simple Smile ) Да, графикът му е много натоварен, но никога не ми се е случвало да му звънна с болки примерно и да ме върне. Когато проблемът не е спешен ме вкарва в графика и си чакам, не ми пречи.
Взема по-скъпо - факт. Обаче за 15 години нямам правен зъб, който да е имал проблем после (и аз имам проблемни зъби). Два пъти ми се е налагало да ходя при други зъболекари и двата пъти той дооправя сбъркани неща после. Ами мерси  Peace

Но, разбира се, всеки има право на мнение, има достатъчно специалисти, на които може да се довери човек. Тук просто си споделяме  Peace

# 125
  • Beyond the stars
Фризьор - Елена,салон Ellia в Триъгълника  Wink Единственият недостатък е, че трябва дългосрочно планиране  Laughing понеже часове в близките две седмици обикновено няма.

# 126
  • У дома
Добро утро дами, относно зъболекарите подкрепям мнението преди мен Peace Една пломба в София също е около 200лв Rolling Eyes А за тук (Норвегия) няма да коментирам (около 300лв, а може и повече), имат изключително добра апаратура и всичко най-най-, но просто специалистите са ooooh! Хаджиилиев преди 5 години ми взе пак около 100лв за пломба, така че 110лв са ок, че и лекарство е имало.
Днес ще звънна и на фризьорката препоръчана ми от Сиска и да видим, там как ще е Rolling Eyes
Лек и усмихнат ден на всички, аз отивам да си пригтвям зверчето за детска, днес имат празненство, завършващо с грил hahaha Joy

# 127
  • Велико Търново
Изненадвам се от нещата, които се споделиха за Хаджиилиев, аз съм с прекрасни впечатления от него. Водила съм само Пипи при него. Голяма приказка му дръпнаха двамата, оправи и пулпит и гангрена без да съм я чула да гъкне Simple Smile Макар да я болеше, почти без уговорки се съгласи пак да отидем. Това преди година някъде  Peace

Иначе аз ходя при Георгиеви на Габровски, той хирург, а тя оправя другите неща по зъбите Simple Smile Имат хубава техника.

# 128
  • У дома
Никой не казва, че Хаджиилиев не е добър, аз съм също с много добри впечатления от него - направи ми три пломби за норматив, болка не съм усещала, НОО последния път ММ като си беше в БГ му отказал час и го препратил на дъщеря си и зет си. Казал, че вече не приема толкова много пациенти (предполагам приема познатите и по-редовните си пациенти), аз не искам да посещавам дъщера му или зет му, затова повдигнах въпроса Peace

# 129
  • Велико Търново
От д-р Хаджиилиев и аз не съм доволна - един път ходих при него преди година и половина. Каза ми че не работел със Здравната каса, но ми мина интервенцията чрез съпругата си, така че той ме обслужи. Предложи ми да доплатя 30 лв. за по-качествена пломба, при което се съгласих. Ами още не мога да се храня на нея страна.
А за фризьор - аз от 10 години ходя в Горна Оряховица при Веселин Богданов. Изключителен професионалист. Представител е на Schwarzkopf за България. Две седмици работи в Горна Оряховица, а две седмици е в Пловдив, където има академия.

# 130
  • Велико Търново
Въпросният Марин вече работи в салона на Вероника Peace

# 131
  • В.Търново
Никой не казва, че Хаджиилиев не е добър, аз съм също с много добри впечатления от него - направи ми три пломби за норматив, болка не съм усещала, НОО последния път ММ като си беше в БГ му отказал час и го препратил на дъщеря си и зет си. Казал, че вече не приема толкова много пациенти (предполагам приема познатите и по-редовните си пациенти), аз не искам да посещавам дъщера му или зет му, затова повдигнах въпроса Peace
Ами и ние сме редовни при него от 16 години, дори от 17, а моя мъж го препраща при зет си.Същото и с малкия.Водя го на профилактичен преглед, той го тика при дъщеря си.Голяма работа, че имала телевизор с детски за децата, докато ги преглежда.Да разказвам ли още какво направиха.Правят ми пломба януари месец, доктора ми предлага да доплатя 30лв за по-хубава пломба, отказвам му, защото тъкмо бях излязла от голям болничен и бяхме без пари.Жена му в мое присъствие с ироничен глас ми повтори думите, че не съм можела да доплатя за 30лв.Също така например, водя малкия на профилактичен преглед, те нашите му описали книжката с всички манипулации, които се полагат на дете за една година без да му е правено нещо.За това написах по-рано, че и те се овълчиха.

# 132
Въпросният Марин вече работи в салона на Вероника Peace

Да, беше в Гили сега е там. Аз подире му 😀

# 133
Явно Хаджиилиев гледа постепенно да прехвърли пациентите на дъщеря си и зет си. Няма лошо, семеен бизнес. Но, на някои хора не им е приятно. Последно разбрах за проблеми при вадене на мъдреци от тях. На две мои близки. Знам, че те няма да ме излъжат. Затова и ходих при Стоянова като вадих мъдрец.

# 134
Здравейте мамчета,
Може ли да ме посъветвате къде да водя детето си на лекар около ж.к."Колю Фичето"?
И като цяло мога ли, премествайки се сега в Търново да му сменя ЛЛ или трябва да чакам до зимата?
Забравила съм как става...

Общи условия

Активация на акаунт