Велико Търново - пролетна тема

• 90 359
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Мерси, Сиска79!

# 166
  • Велико Търново
Някой пускал ли си е детето предучилищна в Патриарха, да питам нещо на ЛС, или навсякъде предучилищната е еднаква? В смисъл- една смяна само и т. н.

Една смяна и са до обед Peace
Първия и втория срок редуват първа и втора смяна.
Не ме питат, ама да кажа: г-ца Щаракова е най-добрата! Simple Smile

# 167
Момичета, знаете ли каква е цената на прегледа в кабината за фетална морфология в ДКЦ 1 ?

# 168
  • Велико Търново
Момичета, знаете ли каква е цената на прегледа в кабината за фетална морфология в ДКЦ 1 ?

Ако говориш за прегледите на д-р Чавеева, за сума не мога да ти кажа, но тя не е идвала от февруари, т.е. идва един-единствен път и след това колкото и пъти да се интересувах за график, отговорът бе - следете в медиите  #Crazy имах желание да си направя тук 3-тата ФМ, за да не бия път до София, но тя така и не дойде... така че особено, ако се касае за 1-ва или 2-ра ФМ търси от сега друг вариант, за да спазиш седмиците   Peace

# 169

Ако говориш за прегледите на д-р Чавеева, за сума не мога да ти кажа, но тя не е идвала от февруари, т.е. идва един-единствен път и след това колкото и пъти да се интересувах за график, отговорът бе - следете в медиите  #Crazy имах желание да си направя тук 3-тата ФМ, за да не бия път до София, но тя така и не дойде... така че особено, ако се касае за 1-ва или 2-ра ФМ търси от сега друг вариант, за да спазиш седмиците   Peace

http://www.dnesbg.com/goreshti-novini/oshte-edin-spetsialist-po- … liko-tarnovo.html

Аз вече се обадих, казаха 100-110 лв в зависимост от г.с, за жалост вече няма свободни часове, попитах кога ще идва пак доктора, отговора беше, че в събота щял да каже кога пак ще идва. Т.е. пак ще разбера за него случайно и ...късно.

# 170
  • Велико Търново
Цитат
Аз вече се обадих, казаха 100-110 лв в зависимост от г.с, за жалост вече няма свободни часове, попитах кога ще идва пак доктора, отговора беше, че в събота щял да каже кога пак ще идва. Т.е. пак ще разбера за него случайно и ...късно.

Дано най-накрая намерят специалист, който да прави прегледи редовно и по-често, за да не трябва да се бие път до София.
Успех ти желая!  Hug

# 171
Някой пускал ли си е детето предучилищна в Патриарха, да питам нещо на ЛС, или навсякъде предучилищната е еднаква? В смисъл- една смяна само и т. н.

Една смяна и са до обед Peace
Първия и втория срок редуват първа и втора смяна.
Не ме питат, ама да кажа: г-ца Щаракова е най-добрата! Simple Smile
Цъ, само първа са наистина, и на място питах.
Сега се чудим каква занималня да измислим за следобеда, след училището- имало някаква на Триъгълника, вземали децата с бусче от училищата им, Диел не я хвалите май, при все че близка роднина преподава там. В чудо съм се видяла. Като се запише на у- ще веднага ли се взема отпускното от градината? Да не ни спрат и оттам лятото. Thinking

# 172
  • Велико Търново
Е, Сияна две години ходи на смени.  Mr. Green И двете Весита могат да потвърдят Simple Smile

# 173
Хм, аз Сотирова питах, освен да не знае. Thinking Като посетя директора ще видя.
За занимални нещо?

# 174
  • Велико Търново
Дари, понеже бяхме в същата градина, затова се включвам - Стойчева ми отказа да оставя Пипи август в градината. А и отпусното май трябва за самото записване в училище.

# 175
  • В.Търново
Знаете ли къде продават детски спортни сака за момчета на 7-8г. на прилична цена?

# 176
Мнения за доцент Димитър Господинов/дерматолог/ ?  newsm78 newsm78 newsm78

# 177
Мнения за доцент Димитър Господинов/дерматолог/ ?  newsm78 newsm78 newsm78

Аз съм много доволна  Peace

# 178
Мнения за доцент Димитър Господинов/дерматолог/ ?  newsm78 newsm78 newsm78

Аз съм много доволна  Peace

Какъв ти беше проблема? Моя е стафилококова инфекция. От 1 година не мога да се отърва...

# 179
  • Велико Търново
Знаете ли къде продават детски спортни сака за момчета на 7-8г. на прилична цена?

HM Peace

Общи условия

Активация на акаунт