Велико Търново - пролетна тема

• 90 498
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Момичета,имате ли представа къде може да занеса един панталон за поправка(скъсяване).
Предварително благодаря

Ако ти е удобно на Пишмана ще обясня, знам две места Simple Smile

# 286
  • Велико Търново
Момичета,имате ли представа къде може да занеса един панталон за поправка(скъсяване).
Предварително благодаря
На Габровски, в района на Баварската къща, до Райфайзен банк. Шивашко ателие Лариса. Страхотни репаратури прави.

# 287
  • Столицата на "Второто българско царство"
Навсякъде ми е удобно Simple Smile.Живея до болницата...
Благодаря

# 288
Благодаря

Значи на Пишмана едното място е до аптека Асклепий, след фризьорския салон. Пада се като тръгнеш от Качица нагоре в дясно, след ЦБА-то.

Другото е пак като тръгнеш от Качица нагоре, в посока пазарчето. По уличката където са магазинчетата в гаражите, горе долу по средата от дясно. Преди него има козметичен магазин, след него хранителен. Точно срещу гаражчето-левче. Дано ме разбра Simple Smile

# 289
  • Велико Търново
Благодаря

Значи на Пишмана едното място е до аптека Асклепий, след фризьорския салон. Пада се като тръгнеш от Качица нагоре в дясно, след ЦБА-то.

Другото е пак като тръгнеш от Качица нагоре, в посока пазарчето. По уличката където са магазинчетата в гаражите, горе долу по средата от дясно. Преди него има козметичен магазин, след него хранителен. Точно срещу гаражчето-левче. Дано ме разбра Simple Smile
И на двете места съм ползвала услугите и не останах доволна. Но все пак зависи кой какво търси като изпълнение.

# 290
Аз не съм ги ползвала, защото имам шевна машина, просто ги знам къде са  Peace

# 291
  • велико търново
Благодаря

Другото е пак като тръгнеш от Качица нагоре, в посока пазарчето. По уличката където са магазинчетата в гаражите, горе долу по средата от дясно. Преди него има козметичен магазин, след него хранителен. Точно срещу гаражчето-
левче. Дано ме разбра Simple Smile
И на двете места съм ползвала услугите и не останах доволна. Но все пак зависи кой какво търси като изпълнение.

И аз не съм доволна.

# 292
  • Столицата на "Второто българско царство"
Благодаря много.Ориентирах се къде са.На мен ми трябват само за скъсяване на два панталона,така че не мисля,че има как да съм недоволна Simple Smile

# 293
  • Велико Търново
Благодаря много.Ориентирах се къде са.На мен ми трябват само за скъсяване на два панталона,така че не мисля,че има как да съм недоволна Simple Smile

Лариса до райфайзен наистина много добре работи, всички панталони на мъжа ми от Теодор тя ги прави.

# 294
  • Велико Търново
На мен пък ми притрябваха кори за орхидеи, да знаете къде в Търново мога да си взема? По цветарските магазина май ме отрязаха, а на пазара на цветята една леля продаваше орхидеи, та реших да я попитам и тя почти ми се разсърди, толкова намусено ме изгледа и каза само "не".

# 295
  • Велико Търново
На мен пък ми притрябваха кори за орхидеи, да знаете къде в Търново мога да си взема? По цветарските магазина май ме отрязаха, а на пазара на цветята една леля продаваше орхидеи, та реших да я попитам и тя почти ми се разсърди, толкова намусено ме изгледа и каза само "не".
В Практикер има със сигурност  Peace

# 296
Момичета,отворили са басейна до Радиотехникума,някой има ли отзиви?

# 297
Да, в практикер има всичко за орхидеите.

# 298
Момичета,отворили са басейна до Радиотехникума,някой има ли отзиви?
Не, но като се сетя, че това ще е единственият ГРАДСКИ открит басейн и вече не ми се ходи Laughing

# 299
  • В.Търново
Да.А и не е много голям басейна.

Общи условия

Активация на акаунт