Велико Търново - пролетна тема

• 90 470
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Когато е пакет - трябва да има баркод, който освен на пакета го има и на разписката, която са ти дали. Само обикновените писма са не проследими.

Дори и да има баркод ако не си обявил стойност няма как да докажеш дали вътре е имало нещо за 1 за 10 или за 50лв, така че просто евентуално ще получиш едно извинение не дай си боже да са документи, които са оригинали и трудно се снабдяваш с тях, тогава те дори нямат цена но са ти важни. Затова обясних че важното в случая е не дали пратката е препоръчана а дали има обявена стойност която евентуално пощите да ти върнат. даже да си сложил нещо за 1лв ако си обявил 50лв и пощата го изгуби трябва да ти върне 50те лв. на практика обаче хората не обявяват стойност. А сетих се нещо колетите винаги са с обявена стойност ако е било колет по-имате шансове за нещо.

# 346
opelcorsa, да вззема да стана един куриер в Български пощи  newsm78 Ще си заработвам всеки ден по нещо отгоре, че и подаръци за близките ще има! Не вярвах, че все още може да има такава организация..или по-скоро неорганизация! Пфф. Нищо не може да се направи! Мерси много за отговора  bouquet
Да има служители които си докарват допълнително от пратки, даже имаше разследвания и по телевизията, те дори си ги и знаят, но за съжаление не правят много по въпроса. на мен ми бяха писали, че пратката минала през много хора и те не можели да следят персонала си кой евентуално е взел нещата от нея. Майтапът беше че служителят който я беше окрал ми беше оставил мостричката.  Simple Smile Явно за мое успокоение.
Естествено не пречи да си пуснете жалба- може би няма да ви върнат откраднатото или парите, но е хубаво човек да не оставя нещата така.

# 347
  • Велико Търново
За баркода като споменах, имах предвид че може да се проследи пратката и да се види къде й се губят дирите.

# 348
Здравейте,
Извинявам се, че въпроса ми не е свързан с темата, но ще съм благодарна ако някой ме насочи към добър РЕХАБИЛИТАТОР  в град В.Търново. Синът ми е на 12 и след четири дни му предстои операция на менискус и искам да се ориентирам към кой лекар да се насоча за рехабилитация.

Благодаря за отговорите на Даная и Алечка.
Разпитах и за рехабилитация ме ориентираха към д-р Лефтеров от спортния диспансер.
Бъдете здрави!

# 349
Деси, вие също бъдете здрави и желая скорошен положителен резултат!

# 350
Искам да попитам някоя от вас раждала ли е с епидурална упойка в АГО В Търново и какви са ви впечатленията от анестезиолозите?

# 351
  • Велико Търново
Искам да попитам някоя от вас раждала ли е с епидурална упойка в АГО В Търново и какви са ви впечатленията от анестезиолозите?

Мога да изкажа само суперлативи за Габриела Христова, Краси Попов и Чергиланов, невероятни специалисти Peace
Не знам кои други ходят горе, но тези са страхотни Heart Eyes

# 352
Siska79, благодаря  bouquet

# 353
Аз родих с пълна упойка, защото секциото ми беше по спешност. Нямах представа дали в момента анестезиологът е добър професионалист и реших да не рискувам с епидорална упойка. Направи ми впечатление, че анестезиоложките на смяна бяха доста младички.

# 354
Знаете ли някое местенце на река, където може да се отиде около Търново? Ако сте ходили или са ви препоръчали, моля споделете. Ние ходехме преди на Въглевци на река, но ми се иска малко да разнообразим.

# 355
На Къпиновския ходим ние. Като се подмине басейна, на горе по пътя в ляво има една отбивка с канал за коли. Там спираме и слизаме до реката. Малко е стръмно за слизане, но местенцето е хубаво. За отбивката трябва да се гледа внимателно, защото е малко обрасло и ако не я знае човек може да я пропусне Peace

# 356
  • Велико Търново
Знаете ли някое местенце на река, където може да се отиде около Търново? Ако сте ходили или са ви препоръчали, моля споделете. Ние ходехме преди на Въглевци на река, но ми се иска малко да разнообразим.
RayaRot, Тук има описани доста местенца за разходка.Simple Smile

# 357
Здравейте, случайно да знаете някоя фирма, която се занимава с прочистване на таваните от гълъби, поставяне на мрежи и пръскане за насекоми. Не мога да намеря такава в Търново.

# 358
Търся квартира- само стая, за колежка.

# 359
Здравейте търся две неща да направя хубава рамка и по въможност не скъпа на една снимка колаж и да ми кажете от къде ако знаете мога да си взема етерични масла на лавена или на БГ роза.

Общи условия

Активация на акаунт