Велико Търново - пролетна тема

• 90 462
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Сиска, това е само за делнични дни или включва събота и неделя?

# 376
  • Велико Търново

Събота и неделя работи от 8.30, но не знам до кога, утре като отида сутринта ще погледна Peace

# 377
  • Велико Търново

Събота и неделя работи от 8.30, но не знам до кога, утре като отида сутринта ще погледна Peace

21.30 през събота и неделя

# 378
Йее, мерси много, Сиска. Чудесна си  bouquet

# 379
ето пак имам въпрос за зъболекари Grinning
минах покрай кабинета на д-р Азманова в центъра на Горна - някой да знае нещо за нея?
семейна приателка ме праща да ида при д-р Кънев, работел до читалището в Горна заедно с дъщеря си, мен обаче ми се иска и второ мнение, някой да знае нещо за двамата?
(макар че вече съм решила при кого да отида)
впрочем в момента в горна оряховица е адска жега или на мен нещо не ми понася жегата.  

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 06:28 от Hatsumi

# 380
Здравейте!Търся си  гинеколог за проследяване на бременност. Попрегледах темата и каквато информация намерих в интернет за гинеколозите в Търново и останах с впечетление, че има добри отзиви само за доктор Рашкова.По принцип имам разни заболявания,които биха усложнили малко протичането на бремнността,така че ако можете да препоръчате някой  bouquet Не съм от Търново и първоначално мислех за Плевен (знам че там има много добри специалисти) но разстоянието става повечко.

# 381
Аз се следя при д-р Ангелов вече втора бременност и съм доволна, гледа безплатно всеки път на ехограф. Иначе повечето вече вземат пари, безплатни са само 3 прегледа по Здравна каса. Иначе ходя на частно и ще раждам при д-р Михайлова, която е от екипа на доц Стойков, те са плевенски лекари и съм много доволна. Тя също води ЖК и по здравна каса, но както казах се плащат ехографите през останалото време. При Рашкова също се плащат. Това за инфо просто го давам да си информирана.

# 382
Благодаря!Леко раждане Simple Smile

# 383
благодаря Simple Smile, на теб лека бременност

# 384
Здравейте!Търся си  гинеколог за проследяване на бременност. Попрегледах темата и каквато информация намерих в интернет за гинеколозите в Търново и останах с впечетление, че има добри отзиви само за доктор Рашкова.По принцип имам разни заболявания,които биха усложнили малко протичането на бремнността,така че ако можете да препоръчате някой  bouquet Не съм от Търново и първоначално мислех за Плевен (знам че там има много добри специалисти) но разстоянието става повечко.
Здравей,
аз лично не съм доволна от д-р Рашкова, не съм следила бременността си при нея, но ми каза, че не мога да забременея докато не ми направят една бърза и безопасна операция за 10 мин... Е не я направих и още на следващия месец бях бременна. За това реших да ходя при д-р Венелина Михайлова - мн съм доволна и от отношението й и от обясненията. Живот и здраве при нея ще раждам.

# 385
Вчера родих при д-р Михайлова, страхотна е, просто нямам думи да изкажа благодарността си за професионализма, отношението и сърдечността й  bouquet!

# 386
kadrova4kata, честито!  bouquet Да сте живи и здрави, а на теб бързо възстановяване! Когато имаш възможност, бих се радвала да споделиш впечатления от условията и отношението в родилното.

# 387
ето пак имам въпрос за зъболекари Grinning
минах покрай кабинета на д-р Азманова в центъра на Горна - някой да знае нещо за нея?
семейна приятелка ме праща да ида при д-р Кънев, работел до читалището в Горна заедно с дъщеря си, мен обаче ми се иска и второ мнение, някой да знае нещо за двамата?
(макар че вече съм решила при кого да отида)
впрочем в момента в горна оряховица е адска жега или на мен нещо не ми понася жегата.  

Азманова работи в квартала не в центъра или поне не се сещам да има кабинет и в центъра. Отлични впечатления но е бавна аз лично съм от нерваците и нямам много търпение да чакам. В близост до нея са кабинетите на д-р Алексиева по главната също но от другата страна по посока Електротехникума и на д-р Петкова срещу Механото. И за двете мога да кажа хубави неща от малко по-старото поколение като Азманова и са по-експедитивни.

Ако трябва да препоръчам зъболекар http://zdravenportal.com/%D0%B4-%D1%80-%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D1%8F% … %BE%D0%B3-%D0%B3/ млада експедитивна и работи с новостите в стоматологията.
За Кънев мисля сестра ми ходи като беше дете и нямам актуални впечатления детските ми са ужасни.

За жегите август е и  е доста поносимо, тази година дори не сме имали миналогодишните 40 предполагам ще има и по-топли дни от тези. вариантите не са много- басейн, и бира. Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 авг 2016, 15:09 от opelcorsa

# 388
  • Велико Търново
Здравейте, трябват ми актуални контакти на д-р Иринков (УНГ). Става въпрос за ММ и търсене на друго мнение. Благодаря ви!

# 389
Честито, да е живо и здраво новото бебче  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт