Велико Търново - пролетна тема

• 90 351
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Велико Търново
Здравейте, знаете ли къде в Търново мога да купя пинята за детски рожден ден?

http://pinata.bg/
От тук съм поръчвала.

# 481
Къде в Търново има богат избор на бебешки колички, момичета?

# 482
Къде в Търново има богат избор на бебешки колички, момичета?

Хиполенд в Мол-а, до Фасони има едно магазинче, на втория етаж има доста голям избор.

# 483
Момичета, в болницата в клиничната лаборатория има места за лаборанти, ако някой чуе нещо, или има познат, който търси работа, нямам много надежда, че ще е пълно с желаещи, но все пак...  Mr. Green

# 484
  • В.Търново
 Здравейте, искам да ви попитам д-р Рашкова работи ли със здравна каса и много ли време се чака за час bowuu

# 485
  • Велико Търново
Работи със здравна каса и не се чака много за час Simple Smile

# 486
  • Велико Търново
Работи със здравна каса и не се чака много за час Simple Smile

И е страхотна Heart Eyes

# 487
Момичета, препоръчайте ми майстор, който прави кухни по индивидуален проект. Някой, който е перфекционист, изпипва работата си, използва качествени материали и не взема майка си и баща си (ако може Simple Smile )

# 488
  • Велико Търново
Момичета, препоръчайте ми майстор, който прави кухни по индивидуален проект. Някой, който е перфекционист, изпипва работата си, използва качествени материали и не взема майка си и баща си (ако може Simple Smile )

За съжаление май няма да намериш Blush Ако все пак се окаже, че се намери и аз ще се възползвам Simple Smile
Фирмите, които работиха у нас вземат "майка си и баща си" , а аз имам от какво да се оплача Sad

# 489
Аз мога да пепоръчам. Супер съм доволна. Момчето се казва Светльо, работи с баща си. Всичко.изпипват. Сле монтажа даже прахосмукачка пуснаха Grinning
0878128115

# 490
  • Велико Търново
В темата за кухните тук в бг мама има потребител shadowman - някъде от Южна България е. До колкото съм виждала прави страхотни кухни. Може да дойде до тук - веднъж за мярка и веднъж да я сглоби, като естествено горивото го поемаш ти.

А аз да попитам - търся някой да легализира документи от български на испански.

# 491
  • В.Търново
Дайте идея за детски магазин за дрехи.Обиколих на пазара всичките и не мога да харесам риза или блуза за първия учебен ден.Пуснали са едни модели, които ми приличат на пижама или не си отиват с панталона.В Ейчема също не харесах.

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 15:00 от rusalka1

# 492
 Знаете ли кога отварят уайкики в Търново?

# 493
  • Велико Търново
Виж в Лили Кидс, гледам, че Николета какча някакви дрехи. Съчетанията ми харесват, някои само, обаче
 Simple Smile

# 494
Дайте идея за детски магазин за дрехи.Обиколих на пазара всичките и не мога да харесам риза или блуза за първия учебен ден.Пуснали са едни модели, които ми приличат на пижама или не си отиват с панталона.В Ейчема също не харесах.

Майорал и Лозан в МОЛ-а.

Общи условия

Активация на акаунт