Велико Търново - пролетна тема

• 90 247
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Магазин Здравец срещу ресторан Алегро,
Магазин Аюрведа на ул. Симеон Велики 6, срещу химическото чистене в един гараж.

Това са магазинчета само със здравословни храни, билки...

# 511
  • Велико Търново
Мисля че всички преводачески агенции правят аз мога да помогна но за Горна Оряховица наскоро правих точно на испански, за Търново се сещам за Милена М но съм ги ползвала преди доста време ето какво намирх в нета- http://www.milena-m.com/
opelcorsa, благодаря! Ще проверя.  Hug

# 512
  • Велико Търново
Хляб и приятели, магазинчето на Зеленка, както и Метро - от неспоменатите. 

Детска кухня, както и за големи с читава храна и аз търся от години  Mr. Green

# 513
  • Велико Търново

Детска кухня, както и за големи с читава храна и аз търся от години  Mr. Green

Нали знаеш, че аз съм твоя човек Mr. Green Heart Eyes

# 514
  • Велико Търново
Ще ми готвиш ли? 😘

# 515
  • Велико Търново

Ми да, всеки ден готвя поне по две различни основни ястия, салати, таратор или супа, и правя всяка сутрин закуска. Вместо в 6 да съм на стадиона,ще идвам  бягайки с храната към вас, хем кардио, хем ще гледам да не разлея и така...Ще се разберем Hug

# 516
  • Велико Търново
Момичета, от къде мога да купя икона в рамките на 50-70 лв.

# 517
  • Beyond the stars
Момичета, от къде мога да купя икона в рамките на 50-70 лв.

Вече две икони поръчвам от
Скрит текст:
Доволна съм - качеството е добро, каузата-благородна. За седмица горе-долу стават готови.

Иначе във всички магазини за сувернири продават, ако не ти трябва нещо специфично ( в моя случай - Свети Борис и Свети Симеон Стълпник, които по-трудно се намират готови)  Wink
Също -  по Самоводската чаршия и манастирите около Търново.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2016, 16:32 от Вълшебство

# 518
Каузата е благородна, но не ми се мисли каква енергия ще носи иконата.

# 519
  • Beyond the stars
Каузата е благородна, но не ми се мисли каква енергия ще носи иконата.

За това всяка икона, независимо от кого и къде е закупена,  се освещава  Peace

Няма как да сте наясно с емоционалното/физическо/психологично състояние на всеки иконописец  Peace

Последна редакция: чт, 08 сеп 2016, 16:32 от Вълшебство

# 520
  • v. turnovo
Здравейте, бих искала да попитам някоя от вас знае ли къде мога да извадя карта за пътуване за градския транспорт за 5 годишно дете и дали ще е необходима снимка ? Благодаря1

# 521
Здравейте, бих искала да попитам някоя от вас знае ли къде мога да извадя карта за пътуване за градския транспорт за 5 годишно дете и дали ще е необходима снимка ? Благодаря1
От години не ползвам градски транспорт, но скоро разбрах, че карти на деца вадят в офис на транспортна фирма в района на х-л Етър. Там, където спират междуградските автобуси, срещу 5ти корпус. Не трябва снимка, мисля.

# 522
От години не ползвам градски транспорт, но скоро разбрах, че карти на деца вадят в офис на транспортна фирма в района на х-л Етър. Там, където спират междуградските автобуси, срещу 5ти корпус. Не трябва снимка, мисля.

Снимка - не мисля иначе да до хотел етър се вади карта за градски транспорт на фирма Алекс ОК, срещу университета точно.

# 523
  • v. turnovo
Благодаря още веднъж!

# 524
  • В.Търново
Аз вадих карта преди почти година.Акта за раждане носи.Без снимка.

Общи условия

Активация на акаунт