Велико Търново - пролетна тема

• 89 349
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • in a Lovesong
Здравейте, подарявам ваучер за народни танци - начинаещи възрастни. Групата започва утре от 19:30, всеки понеделник и сряда до училище Ем. Станев. Пишете на ЛС 😊

# 586
Здравейте, моля за препоръка и координати на добър психолог и/или психотерапевт.

# 587
Къде мога да си купя месо и да ми го смелят на място?

# 588
В ЦБА-парк предлагат мелене на месо. ЦБА-пазара също, вероятно и останалите магазини от веригата. Срещу пазара, на бул.България има магазин за месо, не се сещам за фирмата, също мелят месо и качеството е добро. За тези се сещам в момента.

# 589
Благодаря.

# 590
Отново имам въпрос, има ли някъде уроци по шах за малки деца?

# 591
Здравейте,
аз с един малко глупав въпрос- какви ролери да взема за дъщеря ми на 6 години- гледам, че има с едно колело отпред и 2 отзад. Дали са по-стабилни? И освен в Хиполенд къде се продават?

# 592
 здравейте, да знаете къде в Търново може да се купи трико и цвички за гимнастика и балет за малки деца?

# 593
  • Велико Търново
Здравейте, моля за препоръка и координати на добър психолог и/или психотерапевт.
Посещавам Красимира Бакалова. Помогна ми да изляза от най-черната дупка в живота ми. И ми даде сила и кураж да поискам много от живота и той ми го дава всеки ден все повече и повече. Думи, които ми е казвала преди месеци, имат сила и когато дойде верния момент излизат в съзнанието и ми помагат. Много ерудирана, много подготвена, не се рекламира, но въпреки това графика и е пълен. Като съм си сверявала часовника с хора от цялата страна, отговорно казвам, че е една от най-добрите в България. Препоръчвам я горещо. Телефонът и е: 0878 95 31 31

# 594
  • Велико Търново
Отново имам въпрос, има ли някъде уроци по шах за малки деца?
В спортна зала, при Светла Йорданова. Много е търпелива, всеотдайна, работи отлично с деца.

# 595
  • В.Търново
здравейте, да знаете къде в Търново може да се купи трико и цвички за гимнастика и балет за малки деца?
Цвичките на бул.България са отвратителни.Цвички има в магазин Матстар.В сайта на Колев и Колев също са хубави.

# 596

Зависи какво търсите като ценови диапазон моята дъщеря ходи на балет много време купували сме различни видове цвички и трика но последните взети от сайта на руската фирма Гришко бяха невероятни.
http://grishko-bg.com/
Купувала съм също бг цвички от спортните магазини, които не са лоши - само не вземайте китайски които са много евтини но просто няма да издържат.
Трико също съм вземала от този сайт - беше добро изпълнение-http://www.modavip.com/products.aspx?vid=1&podvid=104
А често беше на балет с най-обикновените бг трика от памук според сезона с къс или дълъг ръкав които се продават в детските магазини.

# 597
  • VelikoTurnovo, Bulgaria
Здравейте мами, трябва ми добър ортопед за дъщеря ми, която има гръбначно изкривяване.
Кой ще ми препоръчате.

# 598
Цвичките на бул.България са отвратителни.Цвички има в магазин Матстар.В сайта на Колев и Колев също са хубави.
Благодаря ви за отговора. А като е облечена с трико с дълъг ръкав какъ чорапогащник се препоръчва за балет?

# 599
  • Велико Търново
Здравейте мами, трябва ми добър ортопед за дъщеря ми, която има гръбначно изкривяване.
Кой ще ми препоръчате.
Д-р Антонов в Аркус медикъл в Болницата. Преглежда прединно деца!

Общи условия

Активация на акаунт