Пазаруване от Aliexpress.com 49

• 107 154
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
Аз днес си получих 2 пратки от 13.1.
nadeto81 , Вероятно е временно закрит магазина, или отворил друг, но това не пречи на поръчаните да пристигнат нормално,след няколко дни провери пак магазин,или му пиши ,че желаеш да поръчаш ,може да те пренасочи.
V2pac3v , спор се отваря,едва СЛЕД пратена пратка, ако не изпрати до посочения срок,парите автоматично се връщат,а ти може да поискаш Канселиране на поръчката.

Благодаря.  Hug

# 151
Здравейте, как мога да откривам маркови детски дрехи в алиекспрес? С дадените съкращения на първа страница нищо не ми излиза, а ме съмнява да няма...  newsm78

# 152
  • София
Този сайт ми се струва по-удачен от ebay.com.
Търся раница на колела, някои уреди за тренировки у нас. Отговарят ли точно търговците?
Пратка за около 20 долара има ли шанс да не отиде на митница?

# 153
Благодаря за информацията Hug Ще се почудя още малко дали да се занимавам с митницата или няма да има смисъл.

# 154
  • София
Здравейте, не знам дали не сгафих с отказването на една поръчка, та за това да попитам. Поръчах си калъф за телефон, но отказах поръчката, тъй като го намерих след това по-евтин и при търговец с по-добър рейтинг. Отказах поръчката още преди плащането ми да бъди проверено и одобрено, в такъв случай ще ми бъде ли възстановена сумата?

# 155
Здравейте, не знам дали не сгафих с отказването на една поръчка, та за това да попитам. Поръчах си калъф за телефон, но отказах поръчката, тъй като го намерих след това по-евтин и при търговец с по-добър рейтинг. Отказах поръчката още преди плащането ми да бъди проверено и одобрено, в такъв случай ще ми бъде ли възстановена сумата?

Да, със сигурност ще Ви бъде възстановена сумата, най-вероятно до десетина дни .

# 156
  • Монтана
Момичета ще помоля за помощ. Като се опитам да вляза в сайта ми иска Верификационен код. Юзера и паролата съм сигурна, че са правилни, защото влизах преди 2-3 дни.

# 157
Ако е код го въведи. Ако ти искаш да скролнеш, просто "придърпай" на дясно. Peace

# 158
  • Монтана
Ако е код го въведи. Ако ти искаш да скролнеш, просто "придърпай" на дясно. Peace

Благодаря за съвета. Това със скролването не бях го срещала.

# 159
  • София
Aко поръчам две неща за 15$, от различни търговци, в пощата ли ще дойдат?
Ще правя първа поръчка - има ли някакви отстъпки newsm78
За колко време идват обикновено?

# 160
  • На тепето...
Момичета, извинявам се ако питането ми се повтаря. В aliexpress може ли да се плаща с виртуална карта?

# 161
Aко поръчам две неща за 15$, от различни търговци, в пощата ли ще дойдат?
Ще правя първа поръчка - има ли някакви отстъпки newsm78
За колко време идват обикновено?
В пощата, да. Peace
Няма отстъпки за първа поръчка, плащаш, за колкото си напазарувала.
Времето - относителен въпрос - от 2-3 седмици до 2 месеца може да се забави.

Момичета, извинявам се ако питането ми се повтаря. В aliexpress може ли да се плаща с виртуална карта?
Може. Peace

# 162
  • На тепето...
Може. Peace

Благодаря! bouquet

# 163
И аз за първи път с някакъв проблем. Отворен диспут , продавачът ме моли , да изчакам още 2 седмици и да затворя диспута. Аз съм ОК да изчакам 2 седмици ,но не и да затворя диспута. Ако отговоря в диспута ,че съм ОК за 2-те седмици , как мога да му удължа времето.

# 164
  • София
Искам да питам относно техн. качества на артикул. Как става и какви са тези диспути newsm78

Общи условия

Активация на акаунт