Пазаруване от Aliexpress.com 49

• 107 874
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
  • Мадрид / София
Здравейте, наскоро пуснах първите ми няколко поръчки от сайта. Все още нищо не е пристигнало, но на една от поръчките, при проверка, вече излиза това:
2016-07-23 20:30 Bulgaria, Item Arrived at Bulgaria
2016-07-22 11:17 MPC PMIH (KLIA), Item Sent to BULGARIA
2016-07-19 11:46 MPC PMIH (KLIA), Item Posted Over The Counter to Bulgaria
2016-07-18 17:11 MPC PMIH (KLIA), Dispatch PreAlert to Bulgaria

Малко ми се струва невъзможно вчера да е изпратена към България и днес да е пристигнала. Като проверявам тракинг номера в Български пощи ми излиза - Пратката не подлежи на проследяване, Проследява се само препоръчана пратка.
Не знам има ли смисъл да ходя до пощата, трябва да чакам известие от тях, че има пратка за мен или как да процедирам?
Според последната информация пратката е пристигнла днес в България и другата седмица би трябвало да я получиш.

# 496
kupuvam уи плащам на 11 юли.
Продавча още не е шипнал пакета!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Питам го на лични кога, отговаря ще е до два дни.
и пак и пак...
какво се прави в подобна ситуация, нямам опция за диспут!!!?

Rolling Eyes

# 497
  • Мадрид / София
kupuvam уи плащам на 11 юли.
Продавча още не е шипнал пакета!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Питам го на лични кога, отговаря ще е до два дни.
и пак и пак...
какво се прави в подобна ситуация, нямам опция за диспут!!!?

Rolling Eyes
Провери си колко дни този продавач има за изпращане  на  дадена поръчка и колко дни ти дава Алито. След това време ако поръчката не е изпратена би трябвало да ти  възстановят парите ако не си задала друга опция.

# 498
Da, ok blagodaria.
 bouquet

# 499
  • Пловдив
Здравейте, от известно време реших, че ще успея да си купя нещо с тези "стотинки", които събирам и 1 цент. И вчера най-накрая успях да натисна преди другите, за едни четки за гримиране избрах цвят и ме препрати да плащам и там постояно ми даваша, че системата е претоварена и така 2 часа и 30 мин. накрая направих снимка на екрана и реших да се върна, където избирах цвета уж нещо като рефреш да стане, обаче то ми даде, че вече всичко е изчерпано и не мога. Какво ще ме посъветвате да направя искам да се оплача някъде. Не ми е толкова за четките, просто ме е яд, че май всичкото си е лъжа с цел да те накарат да си кажеш "не стана, ама аз това го харесах дай ще го купя на реалната цена".

# 500
  • Пловдив
Получих пратка - потвърдих и после забелязах че описанието не отговаря , оставих отрицателен отзив и повдигнах диспут , пратих и снимки /продавача иска / И НИЩО прави се на умряла Риба ??? Ккаво следва мога ли да направя нещо от тук нататък?

# 501
След като е отворен диспут, отново има някакъв период, в който продавачът да предложи решение- дали пращане на нов продукт или връщане на сумата. Ако не се съгласите на предложенията му, диспутът следва да се ескалира и да се намесят от aliexpress. По мои спомени такава беше процедурата.

# 502
  • София
Здравейте, миналата седмица се престраших и направих първата си поръчка от aliexpress. Пратките са 2 - от двама различни продавачи. С проследими номера са и все още са в Китай.  Simple Smile
Надявам се едната от тях да пристигне преди 25 август, тъй като ще ми трябва за почивката, но да видим. Simple Smile

Информацията на първа страница ми беше много полезна, мисля, че честичко ще се връщам към нея.  bouquet

# 503
  • Мадрид / София
Някой поръчвал ли си е рамки и стъкла за прогресивни очила по рецепта правена в друга държава? Как става поръчването им? Какво ви е мнението?

# 504
Много ви моля да ми помогнете с намирането на тази рокля, сигурна съм че я има в сайта. Търсих по изображение нищо не ми открива. Благодаря предварително

http://prikachi.com/images.php?images/889/8853889k.jpg

# 505
Здравейте! Днес за първи път си поръчах две неща от сайта, първото е рокля, много се чудих размер С или М, защото и двата номера нося и накрая се спрях на М, дали ще съм уцелила правилния номер, не знам, материята е вталена с цип, а надолу от тези разкроените. А второто е един комплект бижута, но пише неизвестно как ще ми го изпрати продавача, пак ли ще чакам по пощата или?Доставката е безплатна. И като е евтин няма да мога да го проследя, така ли? Благодаря предварително за отговорите!

# 506
Здравейте! Днес за първи път си поръчах две неща от сайта, първото е рокля, много се чудих размер С или М, защото и двата номера нося и накрая се спрях на М, дали ще съм уцелила правилния номер, не знам, материята е вталена с цип, а надолу от тези разкроените. А второто е един комплект бижута, но пише неизвестно как ще ми го изпрати продавача, пак ли ще чакам по пощата или?Доставката е безплатна. И като е евтин няма да мога да го проследя, така ли? Благодаря предварително за отговорите!
Като начало прочети първия коментар в темата, за да се запознаеш с основните неща при пазаруване от този сайт.
Таблица с размерите има към всеки продукт. По коментара ти разбирам, че не си се съобразила с това.
Да, в пощата ще дойде и вероятно няма да можеш да проследиш пратката. Не зависи толкова от цената, колкото от продавача.

# 507
Като начало прочети първия коментар в темата, за да се запознаеш с основните неща при пазаруване от този сайт.
Таблица с размерите има към всеки продукт. По коментара ти разбирам, че не си се съобразила с това.
Да, в пощата ще дойде и вероятно няма да можеш да проследиш пратката. Не зависи толкова от цената, колкото от продавача.

Благодаря ти, аз го четох, но набързо, ще видим накрая какво ще пристигне и дали ще я нося роклята Grinning

# 508
Сигурно е елементарно, но нещо не мога да го намеря. От къде мога да въведа нова карта, с която да правя плащанията?

# 509
  • Ямбол

tooclose при стъпка на плащане, не натискай директно PAY ,  А избери от по-горе в ляво  "Payment method - other '''"

Общи условия

Активация на акаунт