Пазаруване от Aliexpress.com 49

• 107 132
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, искам да ви питам нещо. Не ми е възстановена сума от отказана поръчка вече 20 дни. Към банка дск съм. Ходих в банката, извадиха ми само разпечатка за движението по виртуалната карта. Сумата я няма. На някой случвало ли му се е.

# 91
Здравейте, искам да ви питам нещо. Не ми е възстановена сума от отказана поръчка вече 20 дни. Към банка дск съм. Ходих в банката, извадиха ми само разпечатка за движението по виртуалната карта. Сумата я няма. На някой случвало ли му се е.

Случвало ни се е  Confused
На мен не ми възстановиха, Тонка също се оплака, но не зная на нея върнаха ли парите.

# 92
  • Пловдив
Аз пак с въпроси относно моя казус.  Laughing
Час преди да изтече времето за отговор на продавача същият написа, че не желае да ми върне сумата. Поиска да му изпратя клип, в който да се видят недостатъците на телефона, както и серийният му номер. Обвини ме, че лъжа, че съм сменила апарата. Нямало начин да изпратят толкова мръсен артикул. Ще направя клипа, разбира се. Какво ще се види на него не ми е съвсем ясно - не разполагам с невероятна техника.
Иска ми се да приложа и кореспонденцията с продавача, в която ясно се вижда, че искам да ми изпрати оригинален, нов, неразопакован телефон. Със скрийншот ли да стане това?
За да приложа новите доказателства трябва да използвам бутона "Modify" или да ескалирам и тогава ще имам възможност да сложа снимки и клип?

Съжалявам за многото въпроси, но наистина не ми е ясно как да процедирам. Не ми се иска да объркам нещо, става въпрос за повече от 200 долара.  Rolling Eyes

В пощата отказват да приемат пратката, защото батерията не може да бъде извън телефона - вградена е.  Peace Някой беше питал по-напред.

# 93
adoration_, от Modify като пак ще преминеш през същите стъпки като все едно сега отваряш диспут, а клипа го качваш в http://mediafire.com и слагаш линк в описанието на диспута.
Съобщенията със скрийншот макар да не е нужно да слагаш кореспонденцията, но щом смяташ, че е важна, го направи.
Изчакай новите 5 дни, които ще даде след като отговориш в диспута и след това той пак ще те мотае до последния момент, но след като отговори отново без ти да му отговаряш ескалирай диспута! Ако са нужни още неща Aliexpress ще отговори в диспута, но не е задължително да добавяш нови неща. Това е достатъчн.
Дай тук линк към телефона или продавача, за да може другите да имат едно на ум при евентуална покупка на същия телефон или от същия продавач.

# 94
Как се процедира когато имам спечелен диспут, а стоката е пристигнала един месец след спечелването на диспута? Писах на продавача, той ми каза да си взема стоката и щял да ми даде линкове, от които да му преведа пари Rolling Eyes newsm78

# 95
  • Sofia
Купуваш я наново, плащаш, той не я праща, ти потвърждаваш, че си я получила.

# 96
ЧревоУгодник Аз като качих в този сайт клип , китаеца каза, че не може да го отвори , та му го пляснах в Ютуб , веднага ми отговори . Явно може и от там да гледат . Сега и ние спорим за състоянието на камерата .

adoration_ направи отблизо снимки на телефона , да си личат следите и ескалирай диспута , приложи и клип / линк към клипа / , от платформата ще решават , продавача какво казва , тогава няма значение ! Peace

# 97
ЧревоУгодник Аз като качих в този сайт клип , китаеца каза, че не може да го отвори , та му го пляснах в Ютуб , веднага ми отговори . Явно може и от там да гледат . Сега и ние спорим за състоянието на камерата .
Китайците нямат достъп до сайтовете на Google и затова в YouTube не трябва да се качва. Дори самите Aliexpress препоръчват в mediafire, но може и другаде. Има и опътване как се качва клип там. http://activities.aliexpress.com/adcms/help-aliexpress-com/media … re_user_guide.php

# 98
  • Пловдив
Благодаря за отговорите! Направих клип, качих го в сайта, който ЧревоУгодник посочи. Имам  3 снимки в самия диспут, ще добавя и още. Дано всичко е наред!

Ето линк към телефона от същия продавач - http://www.aliexpress.com/item/Gift-original-Asus-ZenFone-2-ZE55 … /32595047911.html.

# 99
Благодаря за отговорите! Направих клип, качих го в сайта, който ЧревоУгодник посочи. Имам  3 снимки в самия диспут, ще добавя и още. Дано всичко е наред!

Ето линк към телефона от същия продавач - http://www.aliexpress.com/item/Gift-original-Asus-ZenFone-2-ZE55 … /32595047911.html.
Отзив от 11.04 пише, че телефона миришел на цигари, кутията и опаковката изглеждали стари и телефона бил рутнат, тоест телефона не бил нов.
Изглежда двамата, а може и други, са ви пробутали стари телефони.

# 100
  • Варна

В пощата отказват да приемат пратката, защото батерията не може да бъде извън телефона - вградена е.  Peace Някой беше питал понапреда.

В началото на миналата година върнах Mi4 защото ми бяха изпратили менте. В Централна поща във Варна нямах никакви проблеми с вградената батерия. Ако не искат да го приемат във Вашия клон идете в друг, в трети, докато се закачите някъде.

# 101
  • Пловдив
Забраната за батерии в електрониката е сравнително от скоро - покрай Коледа като пращах подаръци искаха на всичките да извадя батериите, а за 1.06 такова изискване нямаше Peace

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 20:02 от sweet_maniche

# 102
Здравейте, някой да е поръчвал детски GPS часовник.Видях при един продавач 6 поръчки от България.Ако има получили вече часовника моля дайте коментар и пишете от кои продавач е купен.

# 103
Здравейте и от мен, момичета и момчета! Въпроса ми е следният... ако пратката пристигне в България и бъде спряна на митница, в сайта за проследяване ще покаже ли, че вече е пристигнала на наша земя и е в Български пощи или ще покаже, че е в ръцете на пощите, след като я освободят от митница. Чакам пратка от вече близо месец в небитието. Ще посоча линк с още няколко товарителници, които чакам, като на две от тях не показва, че са за България. Това трябва ли да ме притеснява?Последен въпрос... тъй като за адрес за доставка съм посочил адрес на офис на фирма, в която вече не работя... ако пратката ми бъде случайно задържана на митница, то тя как ще ме информира...чрез пощите и някакво писъмце да речем, смс, обаждане, и-мейл...?! Благодаря Ви. Ето и линка:
http://www.17track.net/en/track?nums=RI913348607CN,MP07610342XSG … 715594CN&fc=0

# 104
  • here and now
Ако някоя пратка бъде задържана на митница, то ще получиш известие на адреса, който си дал. Препоръчвам да си следиш движението тук http://www.bgpost.bg/?cid=176. Ако отиде на митница, то се вижда в сайта на Български пощи.

Общи условия

Активация на акаунт