Пазаруване от Aliexpress.com 49

• 107 945
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
 РуК,благодаря! Така ще направя!

# 331
Дами, извадих си днес нова карта, нали с VISA ELECTRON може да се поръчва?Simple Smile

# 332
Дами, извадих си днес нова карта, нали с VISA ELECTRON може да се поръчва?Simple Smile
Прочети първия коментар в тази тема.

# 333
  • София
Някой може ли да ми каже какво става? ако ми върнат парите и след 3-4 дни дойде пратката и я взема??

# 334
Някой може ли да ми каже какво става? ако ми върнат парите и след 3-4 дни дойде пратката и я взема??
Нищо не става. Остава за теб безплатно. Няма правило, което да казва, че трябва да му платиш отново.

# 335
Някой по, - напред питаше за диамантени гоблени. По принцип по лесно се редят тези с кръглите диаманчета. Другите трябва да се напасват. Ето линк. https://m.aliexpress.com/search.htm?keywords=diamond+painting

# 336
Мама Съни, от поста ти не става ясно какво ти е предложил търговецът. Ако ти е предложил да върне част от парите като компенсация и сумата те устройва можеш да приемеш предложението. Ако не те устройва по-добре промени диспута. По-горе споменах, че е добре да наблегнеш на дефектите. Тогава имаш по-голям шанс да си върнеш парите или поне голяма част от тях. Трябва обаче да приложиш снимки на продукта с дефектите, които да се виждат добре, а също може д асложиш и сравнителни снимки на оферираната от търговеца стока на сайта.
Извинявам се ако ставам досадна, но незнам откъде / а и дали трябва /да му отговоря в диспута

Awaiting your acceptance of seller's solution 
Dispute History Close
Initiator   Received Goods   Return Goods   Refund Amount   Date   Action   Reason & Detail   Attachment
Seller   Yes   No   US $ 0.00   2016-06-12 00:54   Reject   Dear friend, you need returned the blouse back Confused   
Buyer   Yes   Yes   US $ 6.49   2016-06-09 11:18   Open Dispute   Wrong size and very bad quality

Писах му на суобщение че няма да променям нишо, снимки съм качила още с пускането на диспута.Не искам да се съгласявам с него

# 337
Някои поръчвал ли си е ръчни дамски часовници и дали има сигурен продавач който бихте препоръчали  Whistling

# 338
  • София
Нищо не става. Остава за теб безплатно. Няма правило, което да казва, че трябва да му платиш отново.
Аз мисля по друг начин.  Peace
Ако сте доволни от продукта може да пишете на продавача и да го поръчате още веднъж, БЕЗ ДА ВИ ГО ИЗПРАЩА. След седмица потвърждавате получаването и той си взима парите. Това е коректния начин, защото продавача не е виновен за забавянето, а пощите...  Simple Smile

# 339
Здравейте,

При вас дали се бавят много непроследимите обикновени пратки изпратени с китайска поща/посредници.
Струва ми се, че в непиков период непроследимите пратки се бавят или се губят повече спрямо същия период миналата година.  Thinking

# 340
мама_съни, щом смяташ, че всичко, което си приложила в диспута е достатъчно, тогава няма какво да чакаш, а натисни бутона Escalate и изчакай Aliexpress да вземат решение.
Той ти пише, че иска да му върнеш блузата. Не се разбира от копираното, но дано си избрала, че не искаш да връщаш стоката.
mgbagera, няма смисъл да се ограничаваш до продавач, защото един продава едно, а друг друго. Намираш, харесваш модел и гледаш рейтинга на продавача и продажбите му.
Аз мисля по друг начин.  Peace
Ако сте доволни от продукта може да пишете на продавача и да го поръчате още веднъж, БЕЗ ДА ВИ ГО ИЗПРАЩА. След седмица потвърждавате получаването и той си взима парите. Това е коректния начин, защото продавача не е виновен за забавянето, а пощите...  Simple Smile
Разбира се, че пощите са виновни, но продавача избира с кои пощи да изпрати стоката. В Китай няма само China Post, а и използват най-евтиния вариант БЕЗ проследяващ номер, тоест виновен е. Не е коректно да се заобикалят правилата на Aliexpress. Ако са искали, Aliexpress щяха да добавят опция за повторно плащане на вече спечелен диспут, ама не са. Wink
Най-важното е, че в договора, който сключвам като купувач пише, че ми връщат парите, ако стоката не пристигне в уреченото време най-често 60 дни. Решението е на Aliexpress и продавача и купувача са приели тези условия, щом използват платформата. Просто е.

# 341
  • Варна
Мама Съни, добре е да изтъкнеш, че поради транспортните разходи не ти е изгодно да връщаш стоката въпреки, че НИКОГА няма да я използваш. Не разчитай да ти върнат повече от 30-50% от парите освен ако нямаш толкова изразителни доказателства, че стоката е неизползваема. Както каза колегата няма какво да чакаш. Ескалирай диспута, Али да вземе решение и всичко да приключи. Единствения път когато ми върнаха 100% от парите беше за един антирадар, за който доказах, че е фалшив като приложих снимка, на която се виждаше, че няма сериен номер. Всъщност имах и един телефон за който доказах, че е фалшив, но се наложи да го върна за да си получа всички пари.

# 342
Някой да си е взимал human hair от алиекспрес ?

# 343
momiqeta, поръчах цвчт розово , изпратено ми е бяло.
Не ми харесва!
Какво правим???  Praynig

# 344
Здравейте,
Моля за малко помощ...имаше страница, където по снимката(линк) можеш да намериш продукта от всички продавачи, които се продава.Може ли някой да ми каже как беше страницата, в която се търси?
Благодаря предварително smile3525

Общи условия

Активация на акаунт