Пазаруване от Aliexpress.com 49

• 107 897
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
  • Ямбол

Starrydream ДДС е над 30 лв, но и на по-малка сума може да попадне в митница,както и доста над 30 лв,да НЕ попадне-късмет.

♥ HAPPY ♥ , пиши ми ,от каква помощ се нуждаеш

Starrydream това е за кешбек сайтове,който ,като се регистрираш чрез покана от приятел имате взаимни  облаги, вид реферал,който само на лични може да се дава,тук е забранен, както писах наскоро открих сайт,връщащ 10% от сумата обратно.

ani-ali, всяка банка си има различни условия,не всички са изгодни,можеби етакса транзакция, или превалутиране...

# 466
  • София
Някой купувал ли е куфар от сайта? Има ли допълнителни такси, за това, че е по-голямо нещо?

# 467
Момичета, купували ли сте от мрежите против мухи и комари с магнитчета за врата? Добри ли са?  newsm78

# 468
Аз съм купувала от тук, не са нещо особено. Магнитчетата не винаги се затварят самостоятелно, някой път трябва да отидеш и да ги бутнеш, което обезсмисля ефекта им.

# 469
Хора, обяснете моля Ви къде отиват тези "върнати" пари (рефънд)?
Неполучена пратка=отворен диспут= продавча връща сумата=аз никъде не ги виждам=в банката ми казват няма такава сума!!!

Rolling Eyes Rolling Eyes

# 470
По сметката, от която си платила, но не става веднага. 7-10 дни  Peace

# 471
  • София
Хора, ако на пратка е обявено, че съдържанието е 15$, обаче кутията е съмнително обемна и митничарите я задържат, аз за да я освободя трябва ли да давам документ за потвърждение на поръчката, както се представя такъв за поръчките над 15$?  Или просто ще ми я дадат на добра воля срещу 3.50лв пощенска такса, независимо от съмнителния обем на кашона?  Thinking

# 472
Здравейте Simple Smile виждам, че коментирате магически гъби - не са ли същите като Виледа, които ги има в Билла 4бр. за 6 лв.  Confused
И още един въпрос: Поръчвах някои неща на позната, но сега не зная колко пари й струват т.к. нямам ел банкиране, а ще мине време докато отида в банката да си оправя документите. Гледам тарифата на банката за курс продава долар и ги смятам, но не зная какви такси има други за преводите  Blush  newsm78

# 473
Здравейте Simple Smile виждам, че коментирате магически гъби - не са ли същите като Виледа, които ги има в Билла 4бр. за 6 лв.  Confused
И още един въпрос: Поръчвах някои неща на позната, но сега не зная колко пари й струват т.к. нямам ел банкиране, а ще мине време докато отида в банката да си оправя документите. Гледам тарифата на банката за курс продава долар и ги смятам, но не зная какви такси има други за преводите  Blush  newsm78
Магическите гъби би трябвало да са същите, но за тези пари ще вземеш не 2, а 100 от Aliexpress.
А ние откъде да знаем банката ти колко и дали ще вземе такса? Пиши на банката и те ще ти отговорят.

# 474
  • here and now
Хора, ако на пратка е обявено, че съдържанието е 15$, обаче кутията е съмнително обемна и митничарите я задържат, аз за да я освободя трябва ли да давам документ за потвърждение на поръчката, както се представя такъв за поръчките над 15$?  Или просто ще ми я дадат на добра воля срещу 3.50лв пощенска такса, независимо от съмнителния обем на кашона?  Thinking
На добра воля нищо няма да ти дадат. Те задържят ли я, задължително ще я отворят. Ще поискат разпечатка на поръчката и документ от банката евентуално. Гледат колко си платила и от там нататък предполагам знаеш..

# 475
  • София
За първи път ще поръчам от Алито . Благодаря за подробната информация!  bouquet

# 476
  • Варна
cristely мерси!

А как да намеря този продавач и на какъв език си пишете - не зная английски, а през преводача ще стане  ooooh!

нещо не мога да намеря този Redmi 2  ooooh! моля да ми пуснете линк  Praynig

И да питам друго - ползвам картата на мъжа ми от експресбанк, донесе ми днес извлечение, на което виждам някакви 0,50лв теглени за всяко плащане в Алито, при вас как е? Да сменям картата  Thinking

Силно Ви препоръчвам това. Вярно, вместо с 3 е с 2 GB RAM, но този модел вече не може да се намери с 3 GB RAM. Топ модел на марката за 2014 г и не отстъпва по нищо на GALAXY S5, iPhone 5.
http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Mi4-M4-16GB-64GB- … 0308.0.54.LE9XIQ#

# 477
  • here and now
cristely мерси!

А как да намеря този продавач и на какъв език си пишете - не зная английски, а през преводача ще стане  ooooh!

И да питам друго - ползвам картата на мъжа ми от експресбанк, донесе ми днес извлечение, на което виждам някакви 0,50лв теглени за всяко плащане в Алито, при вас как е? Да сменям картата  Thinking

Силно Ви препоръчвам това. Вярно, вместо с 3 е с 2 GB RAM, но този модел вече не може да се намери с 3 GB RAM. Топ модел на марката за 2014 г и не отстъпва по нищо на GALAXY S5, iPhone 5.
http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Mi4-M4-16GB-64GB- … 0308.0.54.LE9XIQ#
Все пак  не може да се сравни с камерата на поне на GALAXY S5, за останалото съм съгласна - чудесен е телефона.

# 478
  • Варна
cristely мерси!

Все пак  не може да се сравни с камерата на поне на GALAXY S5, за останалото съм съгласна - чудесен е телефона.

Вероятно сте права. Да ви кажа честно, имал съм Sony-Ericsson, HTC i Mi4. Нито един от телефоните ми нее правил хубави снимки. За това си имам хубав фотоапарат.

# 479
  • here and now
Самсунга прави много хубави снимки, но си има други недостатъци. Затова всеки избира според приоритетите си.

Общи условия

Активация на акаунт