Любители на котки – Тема 104

• 49 318
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Ако знаеш от кога съм се наканила да купувам такъв уред и все не стигам до него...  ooooh!
Сега е точното време да го взема.

# 76
Това наистина е от нещата, които си заслужават всяка стотинка. Не е маркетингова измишльотица.

# 77
Лъки се скубе само 3-4 пъти в годината по 3-4 месеца Joy

# 78
Май и ние ще сме така. Joy

# 79
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ами да се отупват  hahaha Joy Joy

# 80
  • SHOOT ME 10 $
 Мъчно ми е. Мъчно ми е.Много ми е мъчно smile3518
Умря и моя Рошко. Видях го изхвърлен в контейнера.Имаше голяма рана на едната си буза,възпали се и може би ...
Бил се е с големите котараци,нали бяха разгонени.Искахме да го кастрираме,но не успяхме

Марчето и Рошко

А миналата година загубих и сестричката му Росито. Нея съм ви я показвал.Нямаше две години още и я заплодиха и ...

Как да кажа на жена ми?Как...
Защо винаги губим първо това,което обичаме най-много?ЗАЩО?
Обичам животните,обичам цветята,страх ме е от хората...страдам
Нещо ме е стиснало за гърлото,сълзите ми напират,не виждам клавиатурата вече

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 14:00 от midkoo

# 81
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Митко,  action032 много съжалявам за зеленоочкото.  Cry Да почива в мир мъничката му душица. Flowers Rose

# 82
Много жалко за милите душици  Cry Да почиват в мир.

# 83
Много, много ми стана мъчно. Милите малки душички. Дано и те да отиват на едно по-добро място без страдания и мъка. Само мир и радост. Вярвам, че е така.

# 84
  • SHOOT ME 10 $
Благодаря за милите думи приятели!

# 85
Красиви душички ... дано бъдат на по-хубаво място сега.

# 86
 Tired съжалявам......

# 87
  • Варна
Съжалявам, МидкооHug

Мила е строена на терасата, до улука. Стои в напрегната, ловджийска поза и не отделя поглед. Изобщо не искам да знам какво дебне.  newsm43
Колкото и да вчесваме мацките и да обираме ежедневно с прахосмукачка, не можем да се справим с космите. В коридора имаме обезкосмяваща ролка за нас и за гостите ни.

# 88
Благодаря за милите думи приятели!

Съжалявам.  Cry bouquet

# 89
Здравейте и  от мен. Реших да се разпиша и аз в тази тема. Преди 3-4 години взехме нашата писана.
Женска е, кастрирана, казва се Шаги. От принцеса, гледана две години в апартамент, стана прекрасна селска котка, която през ден носи  плъхове и мишлета  ooooh!

Колкото до фурминаторът, наистина след безброй гребени и четки това е нещо, което определено си струва парите, ноо е по-подходящ за късокосмести животни. При дългокосместите ги скуби и ефекта не е същия. Единственото решение при дългия косъм е редовно разресване и подстригване поне веднъж годишно.

Общи условия

Активация на акаунт