Любители на котки – Тема 104

• 49 311
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Таня, разговорник нямаш ли? JoyТези са били неграмотни котки.
Представих си Чек в разговор с тамошния еквивалент на БАН, как пита за "пис пис "на малтийски  tooth tooth

# 46
Addicted2U, честит ти син! Да е жив и здрав, много късмет, а кака Вики да го гледа добре!

# 47
Таня, разговорник нямаш ли? JoyТези са били неграмотни котки.
Представих си Чек в разговор с тамошния еквивалент на БАН, как пита за "пис пис "на малтийски  tooth tooth

2 пауча, е универсално "пис-пис" на всички езици.  Laughing

# 48
Благодаря ви Hug Малко ми е мъчно, че нямам време за 'каката', но дори да ми остане време да я погаля, ми се мръщи - мириша й на кърма Laughing

# 49
Благодаря ви Hug Малко ми е мъчно, че нямам време за 'каката', но дори да ми остане време да я погаля, ми се мръщи - мириша й на кърма Laughing
hahaha

Честито бебче и от мен!  bouquet
Дълги години да се радвате на спокойно съжителство между бебе и коте.  Simple Smile

# 50
  • София
addicted2U, честито и от мен, да ти е живо и здраво бебчето и да се разбират с "каката"!  bouquet

# 51

Чек, как е на малтийски "пис-пис"?  Явно трябва да уча чужди езици, за да ми обърнат внимание.  Mr. Green

Нещо като "мяч-мяч" звучи, обаче това са все пак котки, обитаващи туристическа държава и разбират всякакви езици, така че реагират и на "пис-пис". Като казвам реагират, не че те ще дойдат при теб, ти трябва да се придвижиш до тях, те зор нямат.  tooth

# 52
Какво хубаво начало на темата!
Нагледах се на котки на аванта  Mr. Green
Големи красоти имаме в темата!

Не знаех за Малта и котките ѝ. Интересно ми беше да ви прочета и Стейси ме разсмя на глас с падането от стола  Laughing

addicted2U, честита рожба и от мен! Да расте здраво и силно момчето!  Hug

При нас нищо ново. Стейси май е напълняла малко, дреме само на катерушката - там спи, играе, скача, наблюдава гаргите.
Ще направя нови снимки за данъците.

# 53
Привет момичета, имам нужда от вашата помощ /съвети. Имаме една котка, родена през май 2002 година. Със сина ми сме в ужасен спор по отношение на храненето ѝ. Изчетохме и двамата доста публикации, говорихме и с няколко лекари - все различни неща четем или ни казват. Попаднах на вашата тема и реших да помоля и тук за съвет. Правя това, защото от известно време много повръща, а лекаря не намира проблем.

Въпроса ми е - КОЛКО  пъти на ден трябва да се храни нашата котка? (имайки в предвид възрастта ѝ).

*Искам да обясня нещо - моя син като ѝ сложи едно пакетче храна от 100 гр тя го яде през целия ден. Години наред я храни така - пълни ѝ паничката със суха храна и тя яде когато и колкото иска. Освен това когато ѝ слага консервата, сухата храна не я прибира.
АЗ съм абсолютно против този начин на хранене но.....?!
Само да допълня че я храни със скъпи храни. Котката не е пълна, ако това има значение.

Ще съм ви благодарна да прочета и вашето мнение.

# 54
Ако не е лакома котката, не виждам проблем. И аз храня моя така, хапва си, когато реши.

Бтв, някой да даде акъл, Лъки отказва всякаква мокра храна, абсурд да се навие да яде готвено също, той сьомгата не я яде...4 дена седя полугладен и сега съм се видяла в чудо - яде гадния РК уринари. Чудя се поне ако го смесвам с Орижен дали ще има смисъл...

# 55
Сем, да не повръща косми? Бела понякога повръща косми, не съм намерила решение. Иначе сипвам сутрин храна и тя си яде целия ден. Вече ако много ме омяцва сипвам още малко, а тя пак не я изяжда.

# 56
addicted2U, честита рожба и от мен!!!  Вярвам, че много ще се разбират с котето! Blush

Приказни снимчици има! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За Малта и котешкото местенце ми беше супер интересно bouquet

# 57
Ако не е лакома котката, не виждам проблем. И аз храня моя така, хапва си, когато реши.

Бтв, някой да даде акъл, Лъки отказва всякаква мокра храна, абсурд да се навие да яде готвено също, той сьомгата не я яде...4 дена седя полугладен и сега съм се видяла в чудо - яде гадния РК уринари. Чудя се поне ако го смесвам с Орижен дали ще има смисъл...

Няма не искам, ти трябва да си по упорита. Варено пилешко пробвай. За начало пробвай да смесваш с гранули но не отстъпвай. Пробвай топено сирене, кренвирш на Попов, кашкавал, пауч Феликс.

# 58
Ей, моите двете са луди по Феликс.  Особено по консервите.

# 59
Е той пауч Феликс е кофти май като състав, иначе яде само и единствено пауч Аплауз, ама не мога да го изхранвам само с тях. Пилешко няма да иска, само паучове със сос яде, гадинка малка. Чудя се какво да го правя вече. Топено сирене и кашкавал няма да решат проблема, той трябва да яде мокра храна или лечебна заради бъбреците. На път съм да му давам само уринарната храна и 2-3 пъти седмично пауч и това е. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт