Забавни въпроси за бременността

• 1 400 663
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 10 425
  • Варна
Ай стига рИвахте. Аз се чудя сега детето как ще ми вика като не съм майка.

Е  како много ясно, леля ли искаш да ти вика  Confused

# 10 426
Според последните моди - по име.

ПС: Една позната кара децата си да ѝ казват на нея, на баба си, на баща си по име. Тяхна си работа, де, щом им харесва...

# 10 427
  • Варна
Цитат на:  link=topic=1046497.msg36957512#msg36957512 date=1530120482
Здравейте! Днес го направихме за първи път с приятелката ми БЕЗ кондом , като внимавах доста , дори на често го изкарвах за да махам предеякулационна течност, но дори и нямаше нещо кой знай какво , но ако имаше аз го махах, тей като знам че и от нея има някаква вероятност за бременост. Като цяло бях доста внимателен въобще не съм свършвал в нея, но все пак се притеснихме и се обръщам към форума за някакви мнения.

Много притеснени момченца тези дни  Confused

# 10 428
Здравейте! Днес го направихме за първи път с приятелката ми БЕЗ кондом , като внимавах доста , дори на често го изкарвах за да махам предеякулационна течност, но дори и нямаше нещо кой знай какво , но ако имаше аз го махах, тей като знам че и от нея има някаква вероятност за бременост. Като цяло бях доста внимателен въобще не съм свършвал в нея, но все пак се притеснихме и се обръщам към форума за някакви мнения.

Напоследък зачестиха въпросите от момченца. Ако продължава така
скоро ще се наложи да прекръстят форума на бг бойс...

# 10 429

ПС: Една позната кара децата си да ѝ казват на нея, на баба си, на баща си по име. Тяхна си работа, де, щом им харесва...
Малееее мен брат ми не си позволява да ми казва по име, та детето... Тези са луди, сами си го търсят.

# 10 430
Мода, бе, какво разбираме ние.

ПС: Беше казала на децата да ми казват по име, вместо "леля". Викам ѝ - Айде, нема нужда...да не съм им наборче… И тя - Ама така се чувстват равноправни. Рекох ѝ, че няма равноправие в отношенията възрастни-деца, поне за мен. Изгледа ме доста накриво, ама нейна си работа.

По мое мнение бая ядове ще бере....

# 10 431

Нормално. Ще продължават такива въпроси с тези реклами на дюрекс Grinning

# 10 432
  • Countryside
Аз пък не разбирам мъжете какво се жалват? Ако нямат намерение да се размножават, защо правят секс без презерватив? Че и описания колко пъти го вкарал/изкарал/забърсал/подмил...с извинание ама то акъл няма, мозък се лее...

# 10 433
  • в кукувиче гнездо
"Здравейте прекрасни, април месец правихме секс без да се пазим, и по план ми дойде на другият ден, след това цикълът май месец пак ми дойде, след това началото на юни ми дойде и сега по план трябваше преди три да ми дойде но ми закъснява болят ме гърдите и има някаква тъпа болка в корема...от тогава не сме правили секс без да се пазим...Та според вас възможно ли е да съм бременна направих си два теста и двата бяха отрицателни"
Ами честито на момата!!

# 10 434
Тя до това време вече бебешко креватче е трябвало да купи.... hahaha

# 10 435

Момчето на една позната казва на майка си мамо,но на баща си не вика тате,а Гриша(името му).Роден баща му е,но така иска,явно.Много странно звучи отстрани.Пак добре,че не му казва Григоре!Тогава ще се чуди човек кой родителя,кой детето...

p.s. става дума за 3 годишно хлапе

# 10 436
  • Варна
Цитат на:  link=topic=1046439.msg36956695#msg36956695 date=1530110334
Искам да попитам само за да се успокоя . Момче съм на 18 години и днес правих секс с приятелката си , и след около 10 минути се скъса и двамата го чухме , но не сме сигурни че беше навън. Все още не бях свършил , но се притеснявам и затова искам да попитам има ли смисъл да се притеснявам като не бях свършил а презерватива се скъса и мисля че той не се скъса вътре в нея?

Още едно момченце пред нервна криза.
Не е нещо смешно, по скоро коментарите ми бяха странни, имаше съвети за спешни контрацептиви. Не, че няма никакъв шанс да се забременее, но в случая ще е по-скоро чудо. Риска от приема на ескапел или нещо от сорта дали си струва в тази ситуация. То да бяхме ги натръшкали вече по 7-8, ако беше толкова лесно.

# 10 437
  • Варна
И аз вчера четох една майка с бебе, която беше решила, че ще учи детето си да и казва по име и забранила на мъжа си да я мамосва. Аргументът за това и решение цепеше мрака според мен, но... хора всякакви.

# 10 438
И аз вчера четох една майка с бебе, която беше решила, че ще учи детето си да и казва по име и забранила на мъжа си да я мамосва. Аргументът за това и решение цепеше мрака според мен, но... хора всякакви.

И какъв е аргументът?

# 10 439
  • Варна
Ами че много приличал на майка и, а тя била починала и потребителката си мислеше, че ще се разревава всеки път, когато детето и каже "мамо".

Общи условия

Активация на акаунт