Забавни въпроси за бременността

• 1 400 820
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 10 440
Ами че много приличал на майка и, а тя била починала и потребителката си мислеше, че ще се разревава всеки път, когато детето и каже "мамо".

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

ЖДНБ

ПС: Дай линк да я прочетем... Mr. Green

# 10 441
  • Варна
http://old.bg-mamma.com/?topic=1045044.msg36952375#msg36952375
на въпроса защо:
http://old.bg-mamma.com/?topic=1045044.msg36952417#msg36952417
Надявам се, че ще се освести и няма да държи на това свое решение дълго. Уважавам скръбта на всеки, но ми се стори брутално, това дете ще го питат коя е мама и то ще каже "не знам, нямам майка" Tired

# 10 442
http://old.bg-mamma.com/?topic=1045044.msg36952375#msg36952375
на въпроса защо:
http://old.bg-mamma.com/?topic=1045044.msg36952417#msg36952417
Надявам се, че ще се освести и няма да държи на това свое решение дълго. Уважавам скръбта на всеки, но ми се стори брутално, това дете ще го питат коя е мама и то ще каже "не знам, нямам майка" Tired
Да, и аз се втрещих защото съм загубила майка и то твърде млада, но така и през ум не ми е минавало да лиша детето си от думичката "мамо".

# 10 443
Несериозно е това основание..... ooooh!

Ама аз съм от традиционалистите, държа да ми се казва "мамо", на баща му "тате", на по-възрастните "леля, чичо, дядо, баба" и т.н. Всеки има право на избор, разбира се.

# 10 444
Аз мразя да ме лельосват деца на познати. Имам племенници, деца на братовчеди, които ме наричат по име. Държа само на “мама”, “татко” и “баба” и “дядо”. Не бих отнела правото на децата си да ме наричат “мамо”. Всякакви доводи са ми неразбирараеми.

# 10 445
Аз пък не обичам което и да е дете да се обръща към мен по име. Лелка съм си и това е, и на години, и на разбирания....

# 10 446
  • Варна
И аз съм като теб, Натали. На площадката сме няколко майки, чиито деца са набори и си общуват. Само аз казвам за другите майки "леля еди коя си", останалите карат по име. Чак ми стана неудобно в един момент да ги лельосвам, но просто не се чувствам комфортно да обяснявам на сина си, че жена с 30+ години по-голяма от него е примерно Галя. Ми не, леля Галя е Embarassed

# 10 447
  • София
Да, и аз се втрещих защото съм загубила майка и то твърде млада, но така и през ум не ми е минавало да лиша детето си от думичката "мамо".

Аз и себе си не бих лишила от това да чувам “мамо”

# 10 448
А пък на мен дечицата все още ми викат како.На 30 години съм,но съм и доста младолика и явно на малките дечица им изглеждам повече като кака.
Детенцето на най-добрата ми приятелка ми вика кака и баща му непрекъснато му прави забележки-не е кака,леля е!
Не знам защо е целия този зор.В крайна сметка има ли толкова голямо значение?
А и детето само се обърква,по едно време ми викаше Како Лельо.

# 10 449
Въпросът не е како, лельо или бабо, а дали да се обръщат към теб на име или не.

# 10 450
Ами,от дечицата на познати,половината се пбръщат по име,другите с како/лельо отпред
Явно както мама и тате ги научат.
Само по име ми е малко странно да ме нарече 4 годишно дете,но не ме обижда в никакъв случай!

# 10 451
  • Пловдив
Лельо-како -  ме нарича една съученичка на дъщеря ми. Пробва за малко с како, но когато се усетих, че всъщност съм кака на майка ѝ, предложих варианта с лельо. Да ама детето не е учено да лельосва чужди жени и ... останах како-лельо. За мен няма значение как ще ми казват, нито аз ще се подмладя от едно „како“, нито те ще имат повече респект от мен, ако ми казват лельо. Гледам си достатъчно строго и без това.

# 10 452
И аз съм като теб, Натали. На площадката сме няколко майки, чиито деца са набори и си общуват. Само аз казвам за другите майки "леля еди коя си", останалите карат по име. Чак ми стана неудобно в един момент да ги лельосвам, но просто не се чувствам комфортно да обяснявам на сина си, че жена с 30+ години по-голяма от него е примерно Галя. Ми не, леля Галя е Embarassed

И аз лельосвам, ама някои мои приятелки се обиждат.
Помня те като родиха преди десетина години и учеха децата си да ми казват по име. Не съм се сърдита, беше ми и все още ми е хубаво. Излизаха с довода че не съм леля, щото още нямах деца. Е да ама сега като имам...не ми казват лельо Едикакси, а по име както са свикнали.

# 10 453
Имам приятелка, която е горе-долу на моите години, но няма деца още и казвам на дребното да ѝ казва кака. Той обаче си е решил, че е леля и я лельосва. Тя няма против, но мисълта ми е, че някак усеща, че не е баш кака... Peace

# 10 454
  • Countryside
Ами кака, обаче колко да е кака? Докъм 25г са каки, след това са си лели, с или без деца. Та, правилно се е ориентирало детето Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт