Забавни въпроси за бременността

• 1 401 041
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 10 905
  • Euskal Herria
Много моля - я, научете терминологията. Какво "изпразване", м? Той не се е изхвърлил.

# 10 906
  • София
Простете ми невежеството, но... Какво е "смазваща течност"? За какво се използва и има ли почва у нас? Simple Smile

# 10 907
  • Пловдив
Масло, машинно такова. С това се смазват буталата.

# 10 908
  • София
Може и WD40 Simple Smile

# 10 909
Аз това използвам. После лепя с дък тейп да не изпопадат...

# 10 910
  • София
Аз това използвам. После лепя с дък тейп да не изпопадат...

Хахахахах.
За малко да събудя бебо Joy

# 10 911
  • Пловдив
Цитат
Здравейте, момичета! Имам следния въпрос:
Родих в края на февруари, но много искаме още деца и се молех на Бога да са породени. Следователно започнахме опити веднага след възстановяването ми от епизиотомията.
Първият ми цикъл след нормално раждане дойде през април, като винаги е бил на 28 дни и продължава пет дни.
Този месец ОВУ беше на седми, следователно направихме опит; цикълът трябваше да дойде на 21-ви, но и до ден днешен го няма.
Направих три теста в сутрините на трите дни закъснение със сутрешната урина, но и трите са отрицателни.
Днес получих зацапване, което до утре може да стане и цикъл, не знам.
Сега, въпросите ми са:
1. Възможно ли е трите теста (два шуър чек и един друг) да покажат невярно (при първата бременност бяхме в чужбина и на третия ден ми отчете двете черти)?
2. Какво е средното време за имплантиране на оплодената яйцеклетка, щото четох различни вариации от 7 до 14 дни, и възможно ли е имплантирането да е днес, 16 дни след ову?
3. Симптомите ми са раздразнителност, умораи сънливост, болки в яйчниците и много силно усещане за миризми. При първата бременност ме боляха гърдите, но нямам спомен от коя г.с. нататък, както и не ми се гадеше. Това нормално ли е?
4. За кръвен тест ще изчакам още ден-два, но защото ми е сложно да ида с малката до лабораторията...

# 10 912
Винаги съм се чудила на жените, родили след 11 месеца второ. Мен толкова години ми държа влага след първото раждане, че ако не бяха открили частна АГ болница в града ни, за която се разбра, че всичко е ОК, аз не бих родила второ.

# 10 913
Винаги съм се чудила на жените, родили след 11 месеца второ. Мен толкова години ми държа влага след първото раждане, че ако не бяха открили частна АГ болница в града ни, за която се разбра, че всичко е ОК, аз не бих родила второ.
Е, то в повечето случаи не е планирано.

# 10 914
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Е, то в повечето случаи не е планирано.

Тук обаче не е явно!
Мен след пет години още ме държи и не искам второ.

# 10 915
  • Варна
Вече 12 години ме държи. Всеки път като се сетя и потръпвам. И се радвам, че за доста неща тогава съм била невежа и не съм била наясно какво се случва.

# 10 916
  • София
Аз пък искам второ от момента, в който родих, ама няма Sad

# 10 917

Ще, ще.....щом искаш!

Peace Heart Eyes

# 10 918
  • София

Ще, ще.....щом искаш!

Peace Heart Eyes
То и това е чудо, че стана.
А и пари трябват... времето не е с мен...

# 10 919
Еее, хайде сега... кой лъжеш ?! Родила била, а всички знаем, че си оперирана от бебе Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт