Забавни въпроси за бременността

• 1 401 098
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 17 100
  • France
Не искам да знам с какво се е напоил.

# 17 101
Аз пък досега не бях чувала за тест за бременност с топчета, които се пукат. Да няма предвид "балончета, които шупнат" в теста със содата.

# 17 102
Това веднагически ме доведе до асоциацията с балончетата от опаковките,вярно ли е че щом ги пукаш с кеф си бременна,щото бебето събуждало детето в теб,ако ги пукаш без кеф тогава не си бременна?
Хаштаг-ша омра от хомо идиътс Dizzy Face
Где е човечето дет си блъска кратунката?

# 17 103
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
леле! ще ставам баба!
детето ги пука с кеф.  полът има ли значение? - момче е. Simple Smile

# 17 104
Сега разбирам, че във всяка кутия за обувки тайно се е промъкнал по 1 тест за бременност....

# 17 105
Преди също имаше една, която питаше за какво служат топчетата в теста за бременност, но тази изби рибата, след като е решила да се тества с тях... Joy

И много се извинявам, че се връщам назад, понеже не бях влизала отдавна в темата, да помоля да не се подигравате с лукът и неговото репродуктивно въздействие! Аз обичам да си хапвам лук в салатката и ето, че имам две деца. Сигурна съм, че има връзка. Дори съм чела, че е добре да се включи и магданозена вряла вода с лимон, защото спомага овулацията и увеличава шансовете за близнаци. Друг природен метод е да се настърже кора от портокал върху радиатора и да се спи в тази стая. Изпаренията помагат за увеличаване лигавицата на матката и увеличаване шансовете за имплантация. Трябва да се вярва на природата, а не на измислените доктори...

# 17 106
"...подигравате с лукът и неговото репродуктивно въздействие!"

Аз лук не обичам/ поне като млада не обичах/ - от къде ли се пръкнаха тези 2 деца?

На стари години го проядох- дали да не почна противозачатъчни? Ей, тъй, за всеки случай. Че нещо нямам доверие на менопаузата.

# 17 107
Майка ми има 3 деца, а не обича лук, пък и портокалите ги е имало само по нова година, като е раждала.

# 17 108
Според мен свекървите тайно са слагали лук в чиниите на снахите. Не сте ли чели за такив аконспирации?
Аз обаче, превантивно вече се пазя(старост- нерадост), като съм изключила лука от менюто си и от това на ММ.

# 17 109
Много моля, кюфтета без лук не ги уважавам....

# 17 110
хахаха, от кой филм беше тая фраза?
"Зона Б-5"?

# 17 111
# 17 112
вярно, че беше "Вилна зона", а не "Зона Б-5" Simple Smile Simple Smile Simple Smile пак добре, че не написах "Зона 51" Wink

# 17 113
Майка ми има 3 деца, а не обича лук, пък и портокалите ги е имало само по нова година, като е раждала.

Това не важи за предишните поколения. Тогава се е забремемнявало по стандартния начин. Grinning

Между другото, представих си как някой мъж иска тайно да забремени жена си и й слага лук на ситно в храната...

А ето какво правят жените, които искат тайно да забременеят:
Въпрос:
Цитат
Здравйте. Със съпруга ми сме женени от 5 години, заедно сме от 7, а се познаваме от 11г. Проблема е че времето минава, а все още нямаме деца, аз много искам, но той все не е готов и все нещо не му е както трябва! Решила съм фа забременея без неговото знание (твърдо съм го тешила не ме критикувайте и не ме разобеждавайте) Въптоса ми е някой правил ли го е и как? Ние с него се пазим с прекъснат полов акт. Той свършва някъде по мен, ще е достатъчно ли, ако си взема от спермата му с пръст и си я вкарам или мога ли да направя нещо друго? Ако имате идеи, опит или предложения, моля споделете!

Отговори:
Цитат
Най-често непланираните заременявания стават от "повтаряне". Ако не го знае и не пишка превантивно, гледай да го предпоставаш за "още веднъж". Само да не го изплашиш, че е почнал да не маже да ти насмогва... Simple Smile
За да е добра еякулацията е добре известно време да е бил на сухо. Планираш нещата по-отдалеч, да нацелите евентуално овулацията ти. Вероятно си забелязала фактори, при които му си увеличава мерака - някакво "гости", заведение, филм... Уреждаш "случайно" нещо, за въпросната вечер. Подходящо количество алкохол. По активна "овертюра", възможно по продължителна, да го изправиш на нокти... В походящ момент го яхваш. Раздаваш се неудържимо възбудена. Гледаш да не му дадеш възможност да те предупреди. Може да се правиш (казваш), че те е хванал повечко алкохола. Може да го прецакаш да свърши направо в теб, но гледай да не се усети, че си го направила нарочно. Повтарянето у важно, като го оставяш да те пази. Важно е вторият акт да е с максимален интензитет, да изцедиш и последнана му капка изостанала някъде и да ти а достави максимално навътре.
Този сценарий не е за всекидневна употреба - ще се усети много бързо. Евентуално, следващ път - при предполагаема следваща овулация.
Успех! Майната им на престорените на загрижени и моралисти в този сайт!
Цитат
Има едни контрацептивни инжекции, които се поставят на всеки 3 месеца и са с 99% против забременяване... Та казах на съпругаси, че си поставям от тях и че няма от какво да се притеснява. И така... Гледах когато го правим да свърша в мен. А след 3 месеца се оказах бременна. Казах му, че съм от единият процент и можеби е знак от горе и даже гинекологът не разбира как е станало.

# 17 114
Като почнат да се мажат с пръсти...вторият вариант звучи като добър сценарии, нищо че си е измама...Joy

Общи условия

Активация на акаунт