Забавни въпроси за бременността

• 1 401 074
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 6 525
Една позната пишеше дипломна на тема пола на бъдещето дете и оргазма на жената по време на зачеването беше една от подточките.Взе го,но не помня резултатите от "проучването" Grinning

# 6 526
Цитат
Ако има оплождане то настъпва до 48 часа след половия акт. На сперматозоида му трябва време да достигне целта. Не мисля, че е бременност.

Гледай го ти семчото - от кърпа и самобръсначка може бързо да се измъкне, но като трябва да достигне целта се бави.

# 6 527
Вечният въпрос, кога се зачеват момичетата?

Никога. Те са плод на извънземен разум, а не на овулация!

# 6 528
Вижте сега, понеже ние жените сме своеволни и опърничави създания тая овулация не я бръснем за слива и ставаме през останалото време. Ай тука някаква биология ще ни казва кога ще се заченем! Какво мислите, че са заченали всички жени, които са забременели когато не са в овулация? Момичета, много ясно!

# 6 529
  • UK
Аз сега си давам сметка, че някои от моите приятелки изобщо нямат овулация, защото все момичета имат!

# 6 530
Аз сега си давам сметка, че някои от моите приятелки изобщо нямат овулация, защото все момичета имат!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 6 531
  • София
Добре де, тогава при ин витро какви трябва да са бебетата.
Фактически овулация няма.

# 6 532
  • София
Цитат
Възможно ли е, 12 дена след овулацията още да нямам симптоми, тестът да ми е отрицателен и все пак да съм бременна

# 6 533
  • Пловдив
А на тази кой ѝ каза, че е бременна? Отрицателния тест ли?!

# 6 534
Естествено че близнаци момче и момиче.

# 6 535
  • София

Е как какви? Изкуствени. Wink
То си има достатъчно хора, които мислят така. Няма да забравя в групата във фейса една майка на близнаци се оплака, че докато била на детската площадка, едно детенце отишло да си играе с децата й, и майка му го дръпнала и казала: "Близнаци са, сигурно са ин витро, няма да си изграеш с тях, не са истински хора" (нещо в този смисъл беше, не мога да цитирам точните думи)

# 6 536

Е как какви? Изкуствени. Wink
То си има достатъчно хора, които мислят така. Няма да забравя в групата във фейса една майка на близнаци се оплака, че докато била на детската площадка, едно детенце отишло да си играе с децата й, и майка му го дръпнала и казала: "Близнаци са, сигурно са ин витро, няма да си изграеш с тях, не са истински хора" (нещо в този смисъл беше, не мога да цитирам точните думи)
Хахаха. Сега разбирам, защо нормално заченатата ми дъщеря не иска да гледа ин витро близнаците ми.

# 6 537
"Знам че не за тук но мие притиснено опасно ли е забременяването по време на цикъл ?" - прясно от ФБ кърмаческа група.

# 6 538
"Близнаци са, сигурно са ин витро, няма да си изграеш с тях, не са истински хора"

Просто се шокирам от тесногръдието, ниската култура и нетактичността на хората!!!

# 6 539
Сериозно ли?
Пълни ненормалници, изключително ниско ниво, жалко че възпитават по този начин децата си.

Общи условия

Активация на акаунт