Забавни въпроси за бременността

• 1 400 927
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 6 555
Мислех си го, честно, но ще ме изкарат някакво извънземно. Laughing

# 6 556
Момичета, вижте на какво попаднах:

Цитат
Няколко часа след забавленията се качвахме в метрото и докато купувахме билети се облегнах на Милото и рамото му се опря в гърдите ми. Усетих болка и много се изненадах, защото откакто пия йод, гърдите бяха спрели да ме болят преди, по време на и след цикъл (преди това си ме боляха цял живот нон стоп).

И ми мина мисълта, ооо, оплодена съм! Направили сме бебе 🙂 Споделих на Милото и той ме избъзика колко сме ефективни, все пак забавленията бяха преди няколко часа.

https://fitnesinstruktor.com/kak-razbrah-che-sam-bremenna/

Аз не знам какво да кажа... Болят ме зверски гърдите от няколко дни и сега ми се иска да убия Милото, ако ме е оплодил...

# 6 557
Баш за тук е.

# 6 558
Тази я знам. Гледам й упражненията.Smile

# 6 559
Еййй, какво бързо оплождане, бре! Направо за Гинес!

# 6 560
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
така като чета - симптомите предхождат оплождането Simple Smile
и имплантацията след десет дена впечатлява Simple Smile

# 6 561
Ама той целия пост е за тука. Направо да идва да води темата Бременна ли съм?, ако все още не го прави.  Mr. Green
То оплождане, то имплантация, то болки в яйчниците - по учебник.

# 6 562
  • където ми харесва
Силно впечатлена съм. Прочетох три от статиите й Shocked

# 6 563
Аз съм направо потрвсена, защото това е човек, който дава съвети за здравето и храненето на хората.... То не, че е забранено де, ама... Не знам, не знам...

# 6 564
  • Варна
Не знам, но предвид, че наистина се е оказала бременна сега сума откачалки ще приемат за доказано, че симптомите могат да се появят няколко часа след "забавленията".

# 6 565
Жената е искала да се похвали, че е забременяла от първия път, защото с Милото са свършили качествена работа Smiley Така се прави, а не такива като мен, които месеци наред са се опитвали... Сигурно е трябвало и аз да пия йод Smile Smile Smile

# 6 566
Не знам, но предвид, че наистина се е оказала бременна сега сума откачалки ще приемат за доказано, че симптомите могат да се появят няколко часа след "забавленията".
Сто на сто, темата ще прелива от такива скоростни забременявания.

# 6 567
  • UK
Помня и аз този пост на Руми, много бях изненадана колко глупаво и абсурдно звучеше, а иначе не я смятам за наивна жена. Тренировките, режимите, подходът й са доста професионални, но това за оплождането и симптомите веднагически беше адски тъпо.

# 6 568
О, не! Имайте милост! От писанията на таз мома ми се сгади! Trollface /къде е иконката с повръщащото човече?!?/

"Милото", "оплодена съм", "положителния тест за бременност беше ню ню", "Вече бях и имплантирана", "той каза, че съм Машинка".....

При това трябва задължително да се подчертае, че бебето е направено в Дубай, а после на сватба в Париж....ей, така, простолюдието да си знае, че не сме кой да е!

# 6 569
О, не! Имайте милост! От писанията на таз мома ми се сгади! Trollface /къде е иконката с повръщащото човече?!?/

"Милото", "оплодена съм", "положителния тест за бременност беше ню ню", "Вече бях и имплантирана", "той каза, че съм Машинка".....

При това трябва задължително да се подчертае, че бебето е направено в Дубай, а после на сватба в Париж....ей, така, простолюдието да си знае, че не сме кой да е!
После в Гърция припадала от глад, а и небрежно похапнала малко тесто в Италия, ах, ах... Благодаря ти, Мило, че ядеш вместо мен! А постът, в който описва как се е свързвала с бебето си? Или как Милото й вкарал гените си и тя прояла неговите любими неща? Ето ви и нов симптом за бременност.  Joy
И да вземе да си уеднакви цвета на веждите и на метлата, която е на главата й, че на снимките само тия вежди гледам, ужас. Като я видя и трябва да се съсредоточа да й разгледам останалата част от тялото.

Общи условия

Активация на акаунт