Забавни въпроси за бременността

• 1 400 911
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Ох, добре че при мен е дясното зАрно, иначе щях да си помисля нещо Thinking

# 781
  • Сф
Ох, добре че при мен е дясното зАрно, иначе щях да си помисля нещо Thinking
Аааа, дясното е на близнаци!  Heart Eyes

# 782
Бре, това ляво зАрно ще излезе по- точно от тестовете  Mr. Green

# 783
  • София
Сърбежът в зАрното и то лявото отдавна разбрахме, че е признах за наличие на бременност.
Цитат
Аз съм отрицателна кръвна група и са ми казвали лекари че много трудно ще забременея.
А аз добре, че не съм слушала лекарите колко е трудно забременяването при отрицателен резус фактор иначе сигурно щях да си остана бездетна.

# 784
 Joy
Ни мога! Имайте милост, боли /операция ми правиха наскоро все пак/.  Crossing Arms
На мен зАрното ми мина, но сега има друг проблем.
Дупето ме боли от толкова лежане, има нещо. Thinking

ПС: Днес е петък 13-ти, внимавайте.  Joy

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 11:28 от Ивекс

# 785
Като гледам повечето момичета, които се чудят дали са бременни, всъщност са в овулация. Аз като съм бременна пък нещо ме наболява десния крак. Как мислите дали няма да се окаже, че ще имам близнаци?  Laughing

# 786
Не се сдържах

Цитат
Ама защо всички изкарвате нещата ,така че е невъзможно да се забременее 3 дни след цикъл ? Не е задължително да си в овулация ,че да забременееш.Да по-трудно е , но не невъзможно.
Сестра ми с първото си дете забременя в последния ден от ЦИКЪЛА , а с второто си 2 дни след последния ден от цикъла.
Тъй , че мила авторке , както казаха изчакай да минат 15 дни от цикъла и си направи кръвен тест , дано резултатът е този който искаш  Hug Praynig bouquet

Цитат
Продължителността на цикъла ми е 4 дни 5. Ако съм бременна не се притеснявам за кръвната група тъй като моят приятел също с отрицателна. Но да лекари са ми казвали че в мойта много рядка АВ отрицателна ще забременея по трудно. Ако трябва да бъда честна и аз си мисля че си внушавам.

И само да допълня, че обикновено усещам овулацията много силно страшно много ме боли яйчника като вървя имам чувството че усещам как ми подскача а този месец не усетих такива болки а точно усещах все едно ще ми дойде цикъла

Искам само да кажа, че и аз си усещам овулацията, но чак пък да ми подскача яйчника  #Crazy

# 787
 bowuu
Благодарство за четивото.

# 788
  • София
Цитат
Не е задължително да си в овулация ,че да забременееш.

newsm78

т.е. овулацията не играе никаква роля, така ли?

# 789
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Цитат

newsm78

Ами не не играе никаква роля.....Може и без да си правила секс да забременееш  Whistling

# 790
Така, да ви кажа... преди около седмица бях на месечния преглед при гинеколога ми (много го обичам! Великолепен човек и лекар!) и му звъни мобилния! Отсреща една негова пациентка, която явно иска да дойде на преглед, но незнае дали е неразположена- казва, че имала някакво течение, но не е червено! Той й обясни какво се счита за първи ден на цикъла и какво е знацението на самата дума и й каза, че след като спре кървенето, да дойде на прелгед! Аз бях много разтроена по това време и бях пуснала кранчето със силзи по  ред причини, но да ви кажа, като чух разговора веднага се сетих за темата и му споделих с какви бисери се сблъскваме! Той ми каза, че не ги чете, а направо ги чува от първа ръка! Дори ми каза, че имало жени на 60+ години, които все още не са наясно с репродуктивната система и как някаква жена на 50 и нещо години му казала, че матката й е изпаднала докато тичала в парка  Shocked  Joy Joy Joy

# 791
  • София
Скрит текст:
Цитат

newsm78

Ами не не играе никаква роля.....Може и без да си правила секс да забременееш  Whistling

С цикъл, без цикъл, с овулация, без овулация, със секс, без секс ........... все забременяваш. Няма спасение. Crazy

Скрит текст:
Така, да ви кажа... преди около седмица бях на месечния преглед при гинеколога ми (много го обичам! Великолепен човек и лекар!) и му звъни мобилния! Отсреща една негова пациентка, която явно иска да дойде на преглед, но незнае дали е неразположена- казва, че имала някакво течение, но не е червено! Той й обясни какво се счита за първи ден на цикъла и какво е знацението на самата дума и й каза, че след като спре кървенето, да дойде на прелгед! Аз бях много разтроена по това време и бях пуснала кранчето със силзи по  ред причини, но да ви кажа, като чух разговора веднага се сетих за темата и му споделих с какви бисери се сблъскваме! Той ми каза, че не ги чете, а направо ги чува от първа ръка! Дори ми каза, че имало жени на 60+ години, които все още не са наясно с репродуктивната система
и как някаква жена на 50 и нещо години му казала, че матката й е изпаднала докато тичала в парка  Shocked  Joy Joy Joy

Joy hahaha Joy

# 792
  • София
 Joy Joy Joy  Хора, моля ви се, заради вас ще почна да спя в хола на дивана. Ще се опаковам цялата в кухненско фолио, ще си сложа лепенка изолирбанд на устата, тапи в ушите, памучни тампони в носа , та да не остане незапушена дупка.  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 793
и как някаква жена на 50 и нещо години му казала, че матката й е изпаднала докато тичала в парка  Shocked  Joy Joy Joy
Е, не.  Joy Joy
Това е невероятно направо.

# 794
  • в кукувиче гнездо
Така, да ви кажа... преди около седмица бях на месечния преглед при гинеколога ми (много го обичам! Великолепен човек и лекар!) и му звъни мобилния! Отсреща една негова пациентка, която явно иска да дойде на преглед, но незнае дали е неразположена- казва, че имала някакво течение, но не е червено! Той й обясни какво се счита за първи ден на цикъла и какво е знацението на самата дума и й каза, че след като спре кървенето, да дойде на прелгед! Аз бях много разтроена по това време и бях пуснала кранчето със силзи по  ред причини, но да ви кажа, като чух разговора веднага се сетих за темата и му споделих с какви бисери се сблъскваме! Той ми каза, че не ги чете, а направо ги чува от първа ръка! Дори ми каза, че имало жени на 60+ години, които все още не са наясно с репродуктивната система и как някаква жена на 50 и нещо години му казала, че матката й е изпаднала докато тичала в парка  Shocked  Joy Joy Joy
ами като й е паднала матката дали си я е вдигнала? и защо не си я е натикала обратно?!

Общи условия

Активация на акаунт