Забавни въпроси за бременността

• 1 401 259
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 10 845
Това адска гнус, да се къпеш/търкаш с чужд сапун. У нас всеки си има лични средства за хигиена, дори и кърпа...недоумявам как може някоя да си...помисли да се бърше с кърпа, да се мие...там с чужд сапун...бляк.

# 10 846
Лъки, спомних си вица за кърпите и Галя и Любчо.
Правили те каквото правили и влязла Галя в банята. Останала очарована от надписа върху закачалката с кърпи. На едната имало Л, а на другата Г. Галя решила, че Г е за нея, без да се усети, че едното е за лице, а другото за г*з.

# 10 847
Лъки, спомних си вица за кърпите и Галя и Любчо.
Правили те каквото правили и влязла Галя в банята. Останала очарована от надписа върху закачалката с кърпи. На едната имало Л, а на другата Г. Галя решила, че Г е за нея, без да се усети, че едното е за лице, а другото за г*з.
Joy Joy Joy Само лице и гъз ли се подсушава. Mr. Green

# 10 848
Ти пък сега. Joy

# 10 849
Стори ми се смешно:

За жалост не мога да сложа филър в устните докато съм бременна и после ако кърмя..А може ли фотоепилация поне на мустак да си правя. То било много " неудобно" да си бъдеща майка в някой отношения. Фризьорката отказа да ме изправи трайно дори. Абсолютно нищо ли не ми е позволено ? Flushed
[/quote]

# 10 850
Стори ми се смешно:

За жалост не мога да сложа филър в устните докато съм бременна и после ако кърмя..А може ли фотоепилация поне на мустак да си правя. То било много " неудобно" да си бъдеща майка в някой отношения. Фризьорката отказа да ме изправи трайно дори. Абсолютно нищо ли не ми е позволено ? Flushed
[/quote]
Горката Cry

# 10 851
И тази: " Горката" защо точно сега реши да се тунингова?

# 10 852
И тази: " Горката" защо точно сега реши да се тунингова?
Как ще излезе на улицата с къдрава коса, без филър и с мустак?

# 10 853
За бременната фотосесия трябва да е топ.

# 10 854
  • София
А има ли причина, фризьорката да й откаже да й изправи трайно косата?

# 10 855
А има ли причина, фризьорката да й откаже да й изправи трайно косата?
Може би като знае какви химикали използва, да не иска да и търсят отговорност после.

# 10 856
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
А и от хормоните повечето химия не действа, май. Има митове, че нe хваща боя на бременни и в цикъл жени... Не ми е сигурна информацията, обаче....

Последна редакция: вт, 21 авг 2018, 08:39 от cvEval

# 10 857
  • София
тази ще ражда секцио и няма да кърми, обзалагам се. страшни неудобства иначе:)
дано не чете съседна тема.

# 10 858
А и от хормоните повечето химия не действа, май. Има митове, че ни хваща боя на бременни и в цикъл жени... Не ми е сигурна информацията, обаче....

Една приятелка с доста нередовен цикъл и при поредното закъснение,беше на фризьор  за боядисване.Хвана си я чудесно и момичето си отдъхна-еее,значи не съм бременна,вика.Оказа се,че е и то в 5-та седмица,поне така и казаха след това.
Понеже ще попитате защо просто не си е направила тест,ще кажа ,че нейния цикъл винаги е бил през 1 до 5 месеца(супер,супер нередовен) и на нея и е писнало все да си прави тестове.
Та! не е вярно това за боядисването и бременността.

# 10 859
Аз се боядисвах и ме хващаше боята /но рус цвят.... за тъмните, не знам/.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт