Забавни въпроси за бременността

• 1 401 032
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 10 920
Аз пък искам второ от момента, в който родих, ама няма Sad
Чакай малко, ти нали не си раждала...теб те оперираха ОТ бебе. Wink

# 10 921
  • В сърцето на любимия човек
Нандин, нали се разбрахме, че с теб не сме критерии, защото сме били "оперирани от бебе" hahaha Затова така ти се е приискало още от първия момент.
Впрочем, ако не бях забременяла почти непорочно в началото на годината, в момента не съм сигурна дали щях да се навия на планирани опити, малкият в момента изисква повече внимание, отколкото през първата годинка, в смисъл: освен хранене и чистене на и около зоната за хранене, преобличане и гонене, докато облечеш бягащото дете, къпане и поне 10 минути молби да излезем от банята без камионът да е пълен с вода, приспиване с книжка + песничики + скачане по леглото, вече в програмата влиза тичане по площадките и мъкнене на превозно средство тротинетка или кола за бутане + една торба, съдържаща минимум топка, кофичка с лопатка и поне 2 малки колички. Детската количка е низвергната и всичко + умореното дете се носи/влачи на ръце. Добре, че ММ и няколко приятелки от квартала ми помагат с тичането навън, че иначе с този тумбак вече не мога да го настигна без след това 10 мин да успокоявам дишане и контракции.

# 10 922
Мисля, че е нещо хормонално. И аз около втората годинка на малката заисках още едно бебче. Рационално знам,  че не можем да си го позволим отникъде, ама инстинкт, какво да го правиш.   Laughing

# 10 923
  • София
Ама и аз каква съм... да се бутам в групата раждалите.
Майтапа на страна, ам първите 3 дни след секциото си мислех, че никога няма да спре да ме боли, но още преди да ни изпишат имах щелание за още 1 бебе

# 10 924
  • На брега на реката
И аз тъй Joy Ама сигурно и при мен причината е операция от бебе. Виж, след второто, бързо ми мина мерака за още деца!

# 10 925
.
А и пари трябват... времето не е с мен...
Една в Индия роди на 70 и кусур. Не се оправдавай, не ти се харчат пари. Mr. Green

# 10 926
Ще падна от смях Joy
Не е от форума, но да се посмеем заедно!

Четиригодишни опити на китайско семейство да си направи бебе с помощта на анален секс се провалиха, написа британският в. Дейли мейл.

https://m.novini.bg/show/kliuki/496865

# 10 927
  • Варна
Ще падна от смях Joy
Не е от форума, но да се посмеем заедно!

Четиригодишни опити на китайско семейство да си направи бебе с помощта на анален секс се провалиха, написа британският в. Дейли мейл.

https://m.novini.bg/show/kliuki/496865

Пу-пу слава богу. Човек грам спокойствие няма  Rolling Eyes

# 10 928
Понеже ме мързи да цитирам:

# 10 929
  • София
И след мен никой не е посмял да пише Joy

# 10 930
Винаги съм се чудила на жените, родили след 11 месеца второ. Мен толкова години ми държа влага след първото раждане, че ако не бяха открили частна АГ болница в града ни, за която се разбра, че всичко е ОК, аз не бих родила второ.

Не се чуди. Родила съм 2 пъти вагинално, всеки път бебе - 4 кг. без епидурална упойка. Имах толкова леки раждания, че веднага след първото раждане, изнасят ме от родилното, а аз си мисля: Е, това ли е раждането? Че аз така мога да родя и 5.
Причините за разликата между децата ми са чисто финансови. Дори сега на 40 г. се наемам за 3, ама съпругът след второто, каза - повече не.
Просто някои като мен имат късмет.

# 10 931
Явно вчера ми беше ден за открития. Simple Smile
Не знам къде, една потребителка в темата за правата на случайния осеменител го твърди.
Ох, и такава тема ли има. С малки изключения бягам от СО, като дявол от тамян.
Изпускаш много! Не знаеш какви неподозирани неща можеш да научиш от там.

# 10 932
Бях заинтригувана, от четвъртък хвърлям по един поглед в темата.  Права си. Неподозирани  неща.

# 10 933
Коя тая тема? Дайте да се образовам Joy

# 10 934
  • София
Винаги съм се чудила на жените, родили след 11 месеца второ. Мен толкова години ми държа влага след първото раждане, че ако не бяха открили частна АГ болница в града ни, за която се разбра, че всичко е ОК, аз не бих родила второ.

Не се чуди. Родила съм 2 пъти вагинално, всеки път бебе - 4 кг. без епидурална упойка. Имах толкова леки раждания, че веднага след първото раждане, изнасят ме от родилното, а аз си мисля: Е, това ли е раждането? Че аз така мога да родя и 5.
Причините за разликата между децата ми са чисто финансови. Дори сега на 40 г. се наемам за 3, ама съпругът след второто, каза - повече не.
Просто някои като мен имат късмет.
То и аз така бях с първите две, но третото се наложи да го родя със секцио и ми се върна всичко за 2 лесни раждания.

Общи условия

Активация на акаунт