Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) - Тема 39

• 53 900
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Обаче страхотен подбор на актьорски състав за съответните роли, комшиите са безупречни в изборите си за всяко Дизи.
Гледам Хитлер и ми мяза на лешояд.
Целувката на новоизлюпената ашк Laughing е отразена в новинарския сайт.

http://gecce.com/fotogaleri-kordugum-18-yeni-bolumde-neler-olacak-surpriz-ask

Баш един за друг са си и двамата са мазници, и интриганти от класа.
Умут не оцени Наз, но тази пощелива кака, ще му слага рога и в Сряда, и в Петък.
Много искам Фейза и Енвер да се съберат, а Мурат да отиде в дъното на Ада, в края на краищата на всеки според заслугите му.

# 691
  • Бургас
Да, Али разбра, че срещу него не стои приятеля от детството Мурат, а опасен човек, но прекалено му се довери в началото и не разбра, че договорът му /оригинал/ стои непокътнат....
Все още си мисли хората за честни и не се предпазва от грешки спрямо тях. Малко излиза с голи гърди срещу танк, но да видим....

Искам да гледам Романтика, Любов и ... още нещо! А не воюващи помежду си малоумници, но.....
това оправдава всичко:

# 692
Време е АН да пуска кучетата срещу Мурат  Joy Joy Joy

# 693
Да, Али разбра, че срещу него не стои приятеля от детството Мурат, а опасен човек, но прекалено му се довери в началото и не разбра, че договорът му /оригинал/ стои непокътнат....
Все още си мисли хората за честни и не се предпазва от грешки спрямо тях. Малко излиза с голи гърди срещу танк, но да видим....

Искам да гледам Романтика, Любов и ... още нещо! А не воюващи помежду си малоумници, но.....
това оправдава всичко:

Скрит текст:
Е нали гледаме ашк Laughing между Умут и Пощеливата, Joy между Айхан и Айшен, Joy между Фейза и Муратчик, Stop а сега и с Енвер, Praynig между Ибрахим и Айшегюл, Joy яяя колко много ашк, Mr. Green стига ни толкова, че, ще вземе да се предозираме. Joy
Шегувам се, разбирам какво имаш предивд и аз искам същото. smile3521
Пепелче, виждам, че си довела страшно подкрепление, Laughing Joy но не разбрах защо на мен не ми се получава със снимките от сайта, newsm78 чакам и други отговори по въпроса лютфен!?! Praynig

# 694
 wavey

От туитъра на сериала:
Останал далеч от хората и местата, които обича, Енвер се завръща с голям план за отмъщение.

Убедена съм, че в крайна сметка Енвер и Али Н. ще действат заедно Simple Smile
Енвер няма как да е на една страна с АН - предполага се, че човекът е убил сина му, макар и при нещастен инцидент. Нормално е да иска да го унищожи бавно, като му отнема всичко скъпо едно по едно.  Peace

А за Муратик имам смътното усещане, че ще гушне букета преждевременно, и че АН ще го играе главен заподозрян. И аз смятам, че Мурат е свързан с мафията.

Според мен ще имаме 3 страни в тази война - Енвер, Мурат, АН и всеки ще се "бие" с/у всеки; възможни са коалиции, но само временно.

Наде,  Hug  а думите на Наз на турски имат и друг смисъл: че преди АН да й направи предложението, тя е смятала, че никога няма да е готова за друг брак; сега, след като той й предложи, всичко се промени и тя не знае какво да мисли и да прави. Затова майка й й каза, че вярва, че когато дойде момента, Наз ще вземе най-доброто решение.  Peace  Не й се ядосвай толкова. Скоро ще я осъзнаят сценаристите.

Малко романтика от предишния епизод, че в новия едва ли ще видим.

АН: Беше един от най-прекрасните моменти, които съм имал.
Наз: И за мен беше така.                                                      
АН: Не ни оставяй без теб.  Heart Eyes

АН: Не го казах аз..  Heart Eyes

Каан: Или не обичаш татко?
Наз: Не.. Обичам го, разбира се.  yes

# 695
Ауууууу, гифчетата Heart Eyes са разкошотийка. Two Hearts
Дано има поводи за още и още Party романтични моменти в предстоящите епизоди за да се вихриш с пълна сила, допада ми идеята ти за тях след всеки епизод.
Миа, ако в даден момент не мога да устоя на някое гифче, може ли да си го сложа за подпис!?
Тенкс за доуточнението относно думите изречени от Наз, така казани от нея и аз съм съгласна.
Дааа, съгласна съм, че Енвер може и да иска да отмъщава на АН заради Баръш, но ми се иска да вярвам, че не е дошъл за да отмъщава на него.
В противен случай АН, ще е сам срещу вълци и не го виждам как, ще се справи с всички тях, а че, ще има болници, и затвори това е ясно, не минава турски сериал без тях.

# 696
Наде,  Hug  можеш да ползваш гифчетата, разбира се.  Peace  Благодаря, че питаш.

Колкото до Енвер - според мен сценаристите ще изяснят намеренията му едва след като се вземе окончателно решение ще има ли втори сезон или не. То и посоката на развитие на историята зависи главно от това решение.
Това, което ми харесва обаче е, че сценаристите направиха Мурат и Енвер основни противници на АН - и двамата са достатъчно умни, силни и харизматични. Защото Умут просто ми изглеждаше крайно нелепо като главен антагонист.  Naughty

Равносметката на АН:
"Разделям живота си на две части, Ибрахим: преди и след катастрофата. Преди катастрофата бях безотговорен, живеещ ден за ден човек, който не го беше грижа за последствията от действията му. Човек, който прекарваше времето си в дребни удоволствия. След катастрофата всичко се промени. Точно тук загубих Баръш. И моят живот тук се промени - нищо вече не беше както преди. Затова за мен това място означава и един край, и едно ново начало. Животът ми точно тук се промени. И онзи ден беше точно като днешния ден. Време е за ново начало."

Време е за ново начало.

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 17:26 от m3ia14

# 697
Цитат
Дааа, съгласна съм, че Енвер може и да иска да отмъщава на АН заради Баръш, но ми се иска да вярвам, че не е дошъл за да отмъщава на него.
И на мене ми се струва, че по- скоро ще отмъщава на дядката (Хитлер бей). Mr. Green
А пък с времето покрай Каан ще прости на АН.

# 698
# 699
 Hug Hug Hug Hug Hug

Мия Hug, и за мен е така...ще има битка "всеки срещу всеки", че даже и Умут и Генджо могат да се включат, нали е "Гордиев възел", аз говоря за по към края на сериала Thinking Heart Eyes

.....но можем и така /от сериала "Реакция/

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 17:53 от lia-martin

# 700
  • София
Кой като Ибрахим...  Laughing Laughing Laughing

# 701
Зарани Hug  Joy Joy Joy Joy, ако можех да правя колажи да добавя сега и Белчим и психиатърката и майката на Каан и много още, ехеееее Laughing

# 702
Зарани Hug  Joy Joy Joy Joy, ако можех да правя колажи да добавя сега и Белчим и психиатърката и майката на Каан и много още, ехеееее :lol

Hug Hug Hug

А Синем къде я оставихте? newsm78 newsm78 Joy Joy Joy

# 703
Зарани Hug  Joy Joy Joy Joy, ако можех да правя колажи да добавя сега и Белчим и психиатърката и майката на Каан и много още, ехеееее :lol

Hug Hug Hug

А Синем къде я оставихте? newsm78 newsm78 Joy Joy Joy
При батЮ................ newsm47   Joy Joy Joy Joy Joy

# 704
Я да Ви питам, защо му се носи славата на женкар на Ибрахим!?
Освен с Дениз Чакър с други свои екранни партньорки имал ли е връзка, е с Бел това няма да се случи, защото е омъжена!?!

Общи условия

Активация на акаунт