Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) - Тема 39

• 53 898
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Я да Ви питам, защо му се носи славата на женкар на Ибрахим!?
Освен с Дениз Чакър с други свои екранни партньорки имал ли е връзка, е с Бел това няма да се случи, защото е омъжена!?!

http://www.whosdatedwho.com/dating/ibrahim-celikkol

Но дали е така, кой ще ми каже newsm78 Joy Joy Joy

# 706
Лиа, много си отзивчива, love001 мерси.
За мен това не значи, че е женчо, но на някои сигурно звездите им говорят. Mr. Green

# 707
За мен това не значи, че е женчо, но на някои сигурно звездите им говорят. Mr. Green

Не бе Наде Hug, спрягат го, щото е един от малкото ергени-актьори над 30, без годеж hahaha А това, че други се жениха, развеждаха е явно по-малкото зло ooooh!
Колко го спрягаха и с Йозгю Намал, че даже като роди извънбрачно, се чудеха, дали той не е бащата Laughing
Скрит текст:

Йозгю Намал и Ибрахим в МЕРХАМЕТ

# 708
Я да Ви питам, защо му се носи славата на женкар на Ибрахим!?
Освен с Дениз Чакър с други свои екранни партньорки имал ли е връзка, е с Бел това няма да се случи, защото е омъжена!?!

http://www.whosdatedwho.com/dating/ibrahim-celikkol

Но дали е така, кой ще ми каже newsm78 Joy Joy Joy
еееееее, шест жени за цял живот не е кой знае какво пък инякои сигурно не са дълготрайни връзки. Пък и хубав мъж!!!

# 709
еееееее, шест жени за цял живот не е кой знае какво пък инякои сигурно не са дълготрайни връзки. Пък и хубав мъж!!!

Какъв ЦЯЛ живот, та той е на 34 години Laughing
Но за свободен човек на 34 действително и на мен ми се струва, че 6 е малко число /независимо дали е мъж или жена/

А къде забравихме новата кадъна Джансу Дере? smile3534

# 710
  • София
Я, и Ясемин Алън ли?  Joy  Добре, че Бурчин беше омъжена по онова време. Ама тя май му идва малко нисичка.  Mr. Green  Laughing

# 711

Не бе Наде Hug, спрягат го, щото е един от малкото ергени-актьори над 30, без годеж hahaha А това, че други се жениха, развеждаха е явно по-малкото зло ooooh!
Колко го спрягаха и с Йозгю Намал, че даже като роди извънбрачно, се чудеха, дали той не е бащата Laughing
Скрит текст:

Йозгю Намал и Ибрахим в МЕРХАМЕТ
Да бе едва ли не е заклет ерген, Laughing то доскоро бая ергени имаше ама взеха, че се бракуваха, а на други им предстои и да, много си права, други се женеха в Сряда, и в Петък се развеждаха, Joy а други след годежи, и до сватби не стигнаха. Mr. Green
За тази от Милост някъде някога четох, че и е бил параван Mr. Green за друга нейна връзка.
Пепелчеееее, защо не искаш да ми отговориш, цитира ме, но не ми отговори на въпроса още от снощи и от днес, повече няма да те питам?! Peace

# 712
  • София
Не са само тея, той е признавал за повече Grinning Grinning Grinning

# 713
Същото ми мина през ума, защото допреди тях трябва да е бил монах. tooth

# 714
  • София
Същото ми мина през ума, защото допреди тях трябва да е бил монах. tooth
Имал е връзка и със Седа Бакан - една/две години, има слухове и за Дилек Сербест. Медиите го наричат сериен дизи любовчията, последно миналата година покрай Реакция имаше връзка с Селен Сойдер. Говорят, че когато са снимали с Бел - Sadece Sen е топнал и там, ама колко е истина. Той самия казва, че е имал много връзки, но търси "специалната" жена, която да го накара да реши да остане у дома в петък вечер, а не да иска да излезе да се забавлява.

# 715
Наде, кво ме питаш, миличка? Не съм разбрала, извинявай и пиша от таблета- голяма мъка. Питай пак- утре от лаптопа ще ти отговоря.

# 716
Пепелче Hug, дай си бележника Laughing: отличен /6/ за връзките на Ибрахимчо Heart Eyes
Ти за всите турски артисти ли си така осведомена? Shocked
Горките хорица, пресата и ние знаем и това, което те самите не знаят hahaha hahaha hahaha, ама да не са ставали публични личности newsm08

# 717
Пепелче Hug, дай си бележника Laughing: отличен /6/ за връзките на Ибрахимчо Heart Eyes
Ти за всите турски артисти ли си така осведомена? Shocked
Горките хорица, пресата и ние знаем и това, което те самите не знаят hahaha hahaha hahaha, ама да не са ставали публични личности newsm08

Лиа, току що се осведомих за връзките му от тази статия, но няма да скрия, че бях любопитна Simple Smile
Последва лавина от информация,след моя пост и разбрах и още за нашия Казанова : )
Ама на хубав мъж всичко му е простено Simple Smile

# 718
Наде, кво ме питаш, миличка? Не съм разбрала, извинявай и пиша от таблета- голяма мъка. Питай пак- утре от лаптопа ще ти отговоря.
Ами ти ми обясни как да сваля снимки от сайта, но при мен не става, защото така както ми обясни аз нямам опцията за копиране адреса на дадено изображение в падащото меню.
БУ от поста ти разбирам, че Ибо не се е влюбвал истински и не е обичал истински жена така, че да не му се иска да излезне да се забавлява.

# 719
Ами ти ми обясни как да сваля снимки от сайта, но при мен не става, защото така както ми обясни аз нямам опцията за копиране адреса на дадено изображение в падащото меню.
БУ от поста ти разбирам, че Ибо не се е влюбвал истински и не е обичал истински жена така, че да не му се иска да излезне да се забавлява.
Наде, утре пак ще пробвам и ще пиша по- разбираемо, че от таблета ми е мн трудно.
Пустият му Ибо, добре че е още млад, че да не го мислим. Simple Smile Животът и жените го чакат : )

Общи условия

Активация на акаунт