Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) - Тема 39

• 53 787
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Тони, не пришпорваме никого и в частност аз, просто пиша това, което аз виждам през моите очи.
Не искам да се хвърля в обятията му на всяка цена, Stop не и докато двамата не са готови за това, искам всичко помежду им да се случва естествено, без пришпорване, но не искам да злоупотребява с любовта му при все, че знае за чувствата му, а тя го прави, и го ползва буквално за кошче за душевни отпадъци.
За мен тя постъпва егоистично, а аз не харесвам такива хора.
Във всеки един момент коментирам героите към настоящето, променяйки се те, се променят и моите виждания за тях и съответно моите коментари.
Никой от тях като поведение за мен не е константа, когато има поводи за суперлативи ги пиша и не ги спестявам никому, но когато има защо, и когато сметна за нужно няма да ги величая, а ще ги дялкам без да се притеснявам от това.

# 226
  • София
Tonnybs, не прочетох някой да казва, че Наз трябва да се хвърли на врата на Али-Нежат и то веднага. Само подкрепям мнението, че когато човек не е наясно и не се е уточнил със себе си, не е коректно да си позволява лукса да подвежда друг човек, особено когато е наясно с неговите чувства. Ами ако й го приложат на нея?

# 227
Тони, явно никой не си е играл така със теб , за това не можеш да разбереш какво прави Наз в момента.
Не я обвинявам Наз, че диша въздуха на Али / ако ,визираш мен ,разбира се/ , а че поведението и е егоистично и че не е честно да спекулира с чувствата му. Как ще се почустваш ти, ако кажеш на един мъж ,че си влюбена в него, а той от своя страна ти плаче на рамото за друга жена и се хвърля да прегръща тази жена пред очите ти. А в същото време , винаги когато той има нужда от теб, ти си винаги до него.
И през цялото време да те гледа с влажен поглед/ както Наз гледа Али Н. влажно-влажно с нега в погледа/
Много грозно.

# 228
И да, къса ми се сърцето за този човек.
Да стигне дотам да я пита какво е направил та се държи по този начин с него, ай стига бе. Crossing Arms

Всички около него са змии, а той се оказва сам срещу всички, #Crazy единствената истина е Каан. Heart Eyes
В началото нещо не ми харесваше Мерт, подозирах го, а се оказва, че само той му остана верен(засега, че не се знае знае ли се и вяра на никого нямам).

# 229
  • Плевен / София
момичета Heart Eyes ако Наз се показва такава каквато искате да бъде....какво ще гледаме втори сезон.....
жалкото е че поведението на жената се следи под лупа, а мъжа прави каквото му е угодно и в повечето случаи получава и едно "аферим".... Joy Joy Joy

# 230
момичета Heart Eyes ако Наз се показва такава каквато искате да бъде....какво ще гледаме втори сезон.....
жалкото е че поведението на жената се следи под лупа, а мъжа прави каквото му е угодно и в повечето случаи получава и едно "аферим".... Joy Joy Joy
Ааа Гости, сигурна бъди за мен, че ако Али настъпи котака, Laughing ще му съдера кожицата и няма да го пощадя от балтията, Joy но засега човекът с нищо не ме дразни, постъпва почтено, и уважително към всички.
С този рейтинг едва ли, ще имаме втори сезон, аз не съм настроена за такъв, а само за тринадесетте серии, за които се писа наскоро.

# 231
  • Плевен / София
Ааа Гости, сигурна бъди за мен, че ако Али настъпи котака, Laughing ще му съдера кожицата и няма да го пощадя от балтията, Joy но засега човекът с нищо не ме дразни, постъпва почтено, и с уважително към всички.
С този рейтинг едва ли, ще имаме втори сезон, аз не съм настроена за такъв, а само за тринадесетте серии, за които се писа наскоро.

знам Наде Joy Joy Joy Joy аз бях така с Кахраман... Joy Joy Joy но донякъде я разбирам Наз...още повече , че тя сигурно се чувства и непълноценна  като жена, която не може да роди.....може от тази гледна точка да не вярва във връзката и с Али Н... Thinking

# 232
Пускам информативно по-подробния рейтинг.
Ако наистина за продължителността на даден сериал вече се взема под внимание основно ABC1 групата, то ситуацията е обнадеждаваща на фона на капещите като круши Дизита от екрана.
TOTAL- 3,78
A/B-4,33
20+ABC1- 5,01

http://www.ranini.tv/reyting

# 233
  • София
Еееее, ама хайде сега, Гости. Дай сега защото ние сме объркани, да объркваме и останалите. Според мен, май Наз трябва да види Али-Нежат с друга жена около него, за да се събуди най-после. Или както се казва, при първа възможност с нейните камъни - в нейната градина.

# 234
Аз не мисля,че съм пожалила и Али Н., не си спомням колко пъти съм критикувала младостта му а и  настоящето.Защото в момента  го дават едва ли не идеализиран герой,често пъти чак нереален.
И не мисля,че поведението на Наз  е такова заради втория сезон. Не знам защо , но много обичат комшиите мъжете да тичат след главните героини дълго и продължително и да са с железни нерви.

# 235
Еееее, ама хайде сега, Гости. Дай сега защото ние сме объркани, да объркваме и останалите. Според мен, май Наз трябва да види Али-Нежат с друга жена около него, за да се събуди най-после. Или както се казва, при първа възможност с нейните камъни - в нейната градина.
А, точно. Peace
Не знам но нещо ми се мъдри в главата за домашната прислужница, която спомена баща му, че имат нужда с Каан. Thinking
Ако подберат някоя хубавка и ако малкия се привърже към нея тогава Назка, ще го снесе без черупка, трябва да го изпита на собствен гръб, да усети, че е на крачка от това да го загуби, и ще видите как хубавичко, ще и се наместят чарковете в главицата, и то аламинут.
Тя сега има Али Нежат за даденост, но и той е виновен за създалата се ситуация тя да мисли по този начин.
Наз не иска да излиза с него, иска да не се виждат известно време, рекна му го, а Али и казва, че ако си промени решението той е тук.
Сори, но не бива да се предлага като подлаган.
Вярно е Кате, не го пожали, даже с теб дискутирахме ситуацията с Баръш, грях ли извърши Али Нежат, или не.

# 236
Права си , че Наз го приема за даденост. Моят бивш съпруг направи тази грешка  и горко съжали за това. Но  тук света Наз естествено ще бъде молена, канена, ухажвана и т.н. от плейбоя Али Н., докато не повярваме в прераждането.

# 237
  • Бургас
Благодаря за споделените мнения!
Разбира се, че всеки гледа със своите си очи и от своята камбанария. Наз е изгубила дете, губи второ, губи съпруг-т.е. дотук тя не се е справила в личния си живот с нищо. Али погубва живот, губи майката на детето си, не знае как ще се справи като баща. Двамата имат много общо и в частност е чувството на неосъщественост. Оказа се, че за всички години Наз не е опознала Умут. В никакъв случай не мога да кажа, че познава Али. На тази база да се гради любов за мен е пресилено и много рано! Аз очаквам Любовта им, но не сега. Обективно, и двамата вървят към нея, но всеки трябва да измине собствения си път, докато стигне до общия!
Това е моето мнение! love001

# 238
Тони ,аз мисля точно като Алекс, трябва да се завърти някоя около Али, трябва той да спре да и звъни и тогава ще дойде часа на истината. Наз е точно от този тип хора,които като загубят нещо ,тогава започват да го ценят.
Права си ,обаче ,че е рано за любов, но и никой не иска от нея точно любов. Аз лично искам от Наз само повече почтеност в отношението и към Али Н.

# 239
  • Плевен / София
така е  Joy Joy Joy Алекси Party понякога трябва нещо да те чукне, че да се приземиш.... Joy Joy Joy не можах да гледам онлайн  така, че очаквам с нетърпение превода.....а Али е търпелив ....ще изтърпи и Наз.... Mr. Green той далматинката търпя толкова време в къщата си... Peace

Общи условия

Активация на акаунт