Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) - Тема 39

• 53 771
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
В "Моето име е Гюлтепе" не игра ли и там? Или бъркам?

# 271
  • София
Не, не игра там.
Преди Възела игра в друг сериал на Ендемол - Дворецът на врабчето (Serçe sarayı) със Сонгюл Йоден и Мерт Фърат.
А преди него в "Наричай ме вече Хиджран" с Аслъ Енвер, но той беше само 4 епизода.

# 272
Играха, да, в Intikam - Отмъщението.

Скрит текст:
Ясно, мерси.
Аз съм го засичала и преди като второстепенен герой в "Мъжът от Адана" и там се спряваше добре.
Всъщност комшиите без завършени университети за актьорско майсторство са професионалисти, рядко са бездарните сред тях.

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 21:15 от Neidjal

# 273
Есра Дерманджиоглу - Мукадес от "Фатмагюл", чак на 40 г. решава да се пробва в същия филм. Също без завършено театрално изкуство. Само с мечтата си. Стефан Рядков в "Как ще ги стигнем..." с Тодор Колев, беше казал :"Това не се учи с учебници! Или го можеш, или не го можеш."

# 274
  • София
Да, голяма част от актьорите са учили нещо друго, преди да започнат да се занимават с актьорство. Това в много от случаите е заради семействата им, които смятат, че да си актьор не е престижно, ниско платено и тем подобни.
Но специално при Алиджан не е така. Той си е учил за актьор.

# 275
 Hug Hug Hug

Eхеее, къде сте стигнали, чак до Интикам-а ooooh!

Не съм изгледала вчерашната серия, нито пък фрагмана, за да ми е интересно със субове Simple Smile Но ви чета Heart Eyes Не знам какво е направил Айхан в тази серия, мнението ми за него и Айшен обаче напълно се покрива с :
За мен не е това. Моите очи виждат свободен мъж, който няма връзка и може да прави каквото си иска.
Защото и Айшен забрави кой тичаше с нея при дъщеря и в болницата , забрави че този същия Айхан заряза пънарката и отиде с нея в болницата при Наз. Забрави кой я подкрепяше тогава и полудя от един танц, танц на който той не беше инициатора. И майката и дъщерята много бързо забравят кой е до тях в трудностите и от най-малкото нещо си врътват гъза. Едната ,че бившето свеки я било навикало, другата че рожденника не изкара целия си рожден ден около полата и. Много добре показано сходството между двете и от актрисите и от сценаристите и режисьора.

Да не говорим колко непрофесионално се отнесе Айшен към работата си на брокер Mr. Green Това, че е изоставена от мъжа си, че има някакъв неин житейски опит, не значи, че може да отказва консултация, щото видите ли била изморена Mr. Green Още повече, че разбра, че купувачът е мошенничка Mr. Green Странно ми се струва и че към настоящия момент "съветва" дъщеря си по всички житейски въпроси /това добре/, но нито веднъж не можа да убеди Наз да я послуша...нито, когато рано рано се е омъжила, нито, когато Наз настояваше майка и да ипотекира имота им, за да се изплати борча на Умут.

# 276
Лиа ти нямаш ли дъщеря? Дъщерите са като мулета, заинатят ли се и край, говори си ако си нямаш работа. Пък Наз освен муле е и объркана. Опасна комбинация. Все едно гледам мойта дъщеря, аз като и говоря нещо и тя прави точно наобратно.

# 277
Лиа ти нямаш ли дъщеря? Дъщерите са като мулета, заинатят ли се и край, говори си ако си нямаш работа. Пък Наз освен муле е и объркана. Опасна комбинация. Все едно гледам мойта дъщеря, аз като и говоря нещо и тя прави точно наобратно.

Joy Joy Joy Joy ами ще и говориш обратното, за да направи, което ти искаш Laughing /аз си имам от всичко Simple Smile/

Значи Наз е растяла объркана по принцип, щото и като много млада пак не се е вслушала в съветите на мама Айшен и се е омъжила Laughing

ПП. Открих сериала "РЕАКЦИЯ" - 2014 г. с Ибрахим Челиккол с руски субтитри /само 13 серии Grinning/

http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/182 … sskom-yazyke.html

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 23:45 от lia-martin

# 278
Лиа ,отдавна спрях да говоря и на дъщерята и на сина. Няма смисъл, омръзнало ми е да излизам права. Нека Наз да си чука главата в стената и като мине време , ще стигне до истината. Дано само да не е късно. То е филм и няма да е късно, но в  живота не е баш така. Когато птичето на късмета ти кацне на рамото и ти го свариш на супа, няма начин щастието  да се върне. А Наз прави точно това, вари супа .

# 279
# 280
Според мен Пънар му се буташе, но ти сама видя какво се случва с такива натискащи се/визирам Неслихан/
За мен такива жени са си чисти парцали, същото важи и за мачовците.
Не харесвам такива хора и не ми е жал като бъдат употребени, изплюти, и захвърлени след време щом сами са си го търсили.
браво smile3501 много ама много точно казано

# 281
Гледам в момента сцената със Фейза, Неслихан и Тарък змей
Как един път не застана зад решенията на децата си тоя дъртак злобен, все взима чуждата страна и все на чуждите има вяра

# 282
 wavey
То хубаво е излязла серията на руски, но съм толкова изморена, че нямам сили дори да я изгледам, ще си изчакам нашите момичета.
Много ми е приятен Емре и като излъчване, и като поведение.
SET

# 283
  • София
Белчим чак в Торонто. Явно ще са по-малко сцените й в следващия епизод.

# 284
Емре е сладур, ама Гьокчето ми прилича на травестит

Общи условия

Активация на акаунт