Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) - Тема 39

• 53 762
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
......
Четох, че е омъжена, съпругът й е в този бранш (режисьор, или оператор, нещо такова ми се е запечатало в съзнанието), откога е омъжена, а деца имат ли!?
Преди питах и понеже сега пак стана въпрос за Дениз, ще попитам отново и дано този път въпросът ми получи отговор-какво и е под долната устна на Дениз, има нещо нескопосно точно там, но какво!?

Б. Белчим /родена 1983 г./  е омъжена за Йълмаз Ердоган / роден 1967 г./ -режисьор и продуцент. Негов втори брак, мисля, че имат едно момченце от брака си. Той има други деца/дете от първия си брак. И двамата са от кюрдски произход. Помня, че се изселиха да живеят в Бевърли Хилс Simple Smile По някое време бракът им се клатеше Thinking Но сега къде се мотаят, не знам Laughing Брей, колко много съм запомнила Joy Joy Joy

А за долната устна на Дениз Чакър не мога да отговоря, въпросът ти е с твърде повишена трудност smile3534.

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 02:38 от lia-martin

# 301
Горкият АН - сам, сам , сам ...добре че за равновесие има Каан, Ибрахим и Мерт. Единствено!

Как пък никой бе не го разбра - не сестра, не баща, не "ашк".  
Пък светата Наз се помисли за Савската царица  #Crazy

Честно казано вече не харесвам и Белчин, толказ пък фасони  #2gunfire
Той отвяря нова Вселена пред нея, ама тя как да разбере..!
Забелязвам дори вече не се интересува и от детенце... ..
Но пък вратичките остави отворени, не ги захлопна категорично

И аз мисля като теб! Савската царица ряпа да яде пред най-красивата и по- по-най  Наз

# 302
 wavey
Лиа Simple Smile мерси.
Относно това, което питах за Дениз вече разбрах, писа ми на лични съфорумка, която не съм засичала тук, а може и да е присъствала, но да е било епизодично и затова не съм обърнала внимание.
Брей какви отзивчиви хора има все още, Heart Eyes това ми дава надежда, че доброто има превест над лошото.
Сладко подстригано Каанче. Heart Eyes
aybarskartal#charliechaplin#sinema

aybarskartal#alberteinstein

От любопитство погледнах Реакцията оттук-оттам с Ибо, еее не можах и десет минути да гледам, и спрях, не е за мен този жанр. Stop

SET
Красива птица. Heart Eyes

Дамата ми прилича на Фейза, но тя ли е!? newsm78

И Ферит/Генджо си има своите фенки/фенове.

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 14:39 от Neidjal

# 303
  • София
Наде, и преди видях въпроса ти, но като не знам какво й е на Дениз нямаше как да ти отговоря. Да не говорим, че ако ти не беше попитала, нямаше и да забележа, че й има нещо.  hahaha 

"Реакция" е точно от сериалите, които най-много харесвам. Уви, кой знае кога ще стигна до него.

Рожда в дома на Неслихан

# 304
за втори трейлър няма ли да се излъжат?

# 305
!!!!!!!!!!

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 18:42 от veselinatod@

# 306
За любителите на Баръш ..изглежда е щастлив с половинката си колкото и да я ненавиждате
https://vk.com/kiralikasktvstar?fixed=1&z=video-97247545_172 … _-96725873_551946
Hug Hug Hug
обърка темите  Laughing...и това видео е от самото начало кога го е свалила и тук за пред журналистите се награбиха...  и са леко подпийнали

# 307
Ха, ха Весе, обърка ни с други. Laughing
Той е един трейлър и с него, и без него все тая, но и втори не се задава. Rolling Eyes
Може би утре, ще ни го пуснат и него, и озета, и снимките, и пак суша, много не обичам така. Crossing Arms
Голяма севда ни очаква в Кара Севда, Heart Eyes  а тук за първи път нямам никакви очаквания от  предстоящата серия на Възела.

# 308
wavey
Лиа Simple Smile мерси.
Относно това, което питах за Дениз вече разбрах, писа ми на лични ....

Кажи моля Praynig, че и аз да разбера има ли и нещо на устната на Дениз? #Crazy

Нищо не съм изгледала, затрупана съм със задачки, направо няма да си изпълня плана за гледане на турски дизита Joy Joy Joy, но пък в събота като заседна....4-5 в 1 Stop Sunglasses

И аз като Зарани Hug си падам по такива сериали като "Реакция" и ще го гледам задължително Laughing, само ВРЕМЕ ми трябва Mr. Green

Ali Nejat & Naz - Kördüğüm

https://www.youtube.com/watch?v=tGBuSHjFFSQ

# 309
Той е един трейлър и с него, и без него все тая, но и втори не се задава. Rolling Eyes
Може би утре, ще ни го пуснат и него, и озета, и снимките, и пак суша, много не обичам така. Crossing Arms
Голяма севда ни очаква в Кара Севда, Heart Eyes  а тук за първи път нямам никакви очаквания от  предстоящата серия на Възела.
Laughing Laughing Laughingтака ли е станало въх....аз исках да подразня подмокрените фенки на този младеж..аз и без това съм си фенка на нашата тема и нема я предам за нищо на светано в Ашката вече се оливат от припадъци и глезотиии hahaha hahaha hahaha

# 310
Втори фраг:

Човекът прави предложение за брак!  smile3544  smile3544  smile3544
И играе за победа - пуснал е в действие "тежката артилерия", т.е. дечко!  newsm47

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 03:33 от m3ia14

# 311
Голяма севда ни очаква в Кара Севда, Heart Eyes  а тук за първи път нямам никакви очаквания от  предстоящата серия на Възела.
Laughing Laughing Laughingтака ли е станало въх....аз исках да подразня подмокрените фенки на този младеж..аз и без това съм си фенка на нашата тема и нема я предам за нищо на светано в Ашката вече се оливат от припадъци и глезотиии hahaha hahaha hahaha
veselinatod@
Скрит текст:
така, явно и аз съм една от "подмокрените фенки" щом гледам сериала, а на теб нещо като не ти харесва прескачай постовете или спри да ги четеш. Както ти предпочиташ и припадаш по даден сериал така всеки един от нас си има любими сериали но не ходим из темите за да се заяждаме.
[/b]

# 312
Савската царица и ако сега се направи на интересна ,нямам думи . Направо не ми се гледа серията в четвъртък

# 313
Али нали продава акциите си. Да не би Мурат чрез поставено лице да ги изкупи.

# 314

Добро утро, сладури!
Днес дано да имам време и да се включа при вас и с малко закъснение  да коментирам някои от постовете!

Хубав ден ви желая!

Превода на фрага -
Каан: Я тебя иногда вижу как свою маму.
Фейза: Ты на самом деле это сделаешь, Али Неджат?
Али Неджат: У меня не осталось другого шанса. Я сделаю это. Мурат это не тот прежний Мурат которого Мы знали.
Мурат: Я могу купить акции.
Али Неджат: держись подальше от этого человека.
Фейза: Хватит уже, Али Неджат.
Фейза: Какое у Мурата может быть с тобой дело?
Неслихан: А где он был во время благотворительного вечера? Я провела вместе с ним ночь.
Али Неджат: в этом человеке есть что-то опасное.
Фейза: В первый раз за столько лет я смеюсь и воодушевлена. Почему ты считаешь, что я не заслуживаю этого?
Мурат: Я с самого начала все знаю.
Огуз: Мы такое не можем скрыть от господина Энвера.
Фейза: Вон! Она врет!
Умут: Вот, я принес Ваши деньги.
Мер: Ты возьмешь эти деньги и принесешь их полностью
Неслихан: Что вы делаете?
Али Неджат: Я влюбился в тебя. Выходи за меня замуж.

Общи условия

Активация на акаунт