Вечеряте ли заедно?

• 29 347
  • 462
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Потребителката с романтично-сълзливия ник "Обичаме се завинаги" е вманиачена на тема любофф, Антигона  Laughing Има тема за това колко е важно да казваме Обичам те, която напълни с клишета тип 5 клас. Дори не мога да допусна, че подобни индивиди могат да седнат и най-спокойно да се нахранят сами, без Любимия.

# 346
Потребителката с романтично-сълзливия ник "Обичаме се завинаги" е вманиачена на тема любофф, Антигона  Laughing

А, мислиш ли?  Crazy Съвсем нормална ми се вижда.  Laughing

Добре, че е тази тема, парабар с "Приветствайте татковците", че да си мерим идеалния живот, с идеалния мъж, бъдейки заедно и изграждайки идеалния брак, с идеалния дом и идеалните навици.

# 347
А какво значи идеален?
За една жена идеален е едно, за друга -  друго. Пита се нещо в темата, казва си човек какво той намира за ок.
Универсално идеални няма, но - съвсем добронамерено - непрекъснатото иронизиране на потребители, с различно от вашето мнение не отива на хора, претендиращи, че живеят както им харесва Peace

# 348
Човече, никой не иронизира различното мнение. Иронизират се онези сладникави, розови, блудкави мнения, в които много ясно се прокрадва тонът "Аз правя така, щом вие не правите така - какво семейство сте, по дяволите?". Пределно ясно ми е, че утопията за един е Адът за друг.

# 349
  • София
Лично на мен въпросната потребителка ми е цялостно забавна, не само в тази тема  Laughing
Съжалявам, но по характер не съм деликатна и когато някоя глупотевина ме развесели или подразни, коментирам.

Антигона, +1

# 350
Е, а дали си мислите, че като кажете на някой (не помня точно за какво беше назад), че действието му е "неадекватно", той не го приема за прокрадване на същия тон  Laughing

# 351
Предполагам,но все пак е редно да попиташ този, който е използвал думата "неадекватно". Това не съм аз и не бих могла да ти отговоря.

# 352
Говоря като цяло за двата "отбора", не само за вас, ако не са определения ще е ирония.
Казвам само, че ако не искате да приличате на тях, не влизайте в тона им Peace
Скрит текст:
Не помня точно кой беше с "неадекватното", ако не бъркам - Таис.

# 353
  • София
Говоря като цяло за двата "отбора", не само за вас, ако не са определения ще е ирония.
Казвам само, че ако не искате да приличате на тях, не влизайте в тона им Peace
Скрит текст:
Не помня точно кой беше с "неадекватното", ако не бъркам - Таис.

НСЧ, ако имаш проблем с постовете ми, оплачи се на модератор. Това постоянно намилане кой как трябва да пише и какъв тон да (не) държи, е досадно. Не сме на отряден съвет.

# 354
Вече и ирония ли не може да се използва  във форума? Shocked

# 355
Не става дума за оплакване, всеки може да пише, каквото си поиска, няма да се обяснявам повече, само казвам, че се присмивате на другите, а се държите като тях  Peace

# 356
НСЧ, поправи ме ако греша, понеже напоследък чета темата отгоре-отгоре, но все пак досега не прочетох семействата, които не вечерят заедно, не спят заедно, не се къпят в една баня и други "странни неща" да набиват канчетата на тези, които го правят. Възмущение и почуда, с примески на назидателен даскалски тон колко сте не семейство идват баш от тия, които вечер чакат миуото със залепнал корем за гърба, сакън да не се наяде някой сам.

Аз лично вечерям с Негово Кралско Величие МЪЖА когато мога и доколкото графиците и на двама ни позволят. Използваме една баня, една тоалетна и спим в едно легло с обща завивка. Не бих искала да спя отделно от него и не намирам за нужно да имам по баня на човек. Не бих могла да бъда в партньорство подобно на Таис, но не я питам защо с мъжа й не пърдят под една завивка и не я пращам до най-близкия семеен терапевт.

# 357
  • Куциндрел
Живеем си добре вече близо 10 години, Краси, и колкото и да не ти се вярва, но не всички мъже се задържат с манджи, торти и гладене на ризи.
Бррр, това като си го помисля и...  Crazy
Ох от сега се надлъгваме кой да чисти утре. hahaha

# 358
Не се надлъгвайте, дай му награда. Аз винаги казвам:"Едикаквоси го направи много добре. Страхотно! Затова, за награда ще направиш и това, това и това." Laughing

# 359
  • Куциндрел
Не се надлъгвайте, дай му награда. Аз винаги казвам:"Едикаквоси го направи много добре. Страхотно! Затова, за награда ще направиш и това, това и това." Laughing
Наградите, които иска, са доста големички.  Joy
Разбрахме се, ще чистим. Разделяме си имението и започваме. На детето ще връчим метлата. Sunglasses
После може и да ги почерпя. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт