MasterChef България - сезон II (11.04. - 17.04.2016г.)

• 41 590
  • 511
  •   1
Отговори
# 195
Аз се чудех Стефи защо е двойна напоследък,то закакво било.Явно десертите на шеф Иванчев си ги бива. Mr. Green
И на мен не ми допадна държанието на Мая днес.

# 196
Много съжалявам, че Любо не спечели, но то беше ясно - Мая се беше развихрила.

Готин стрес тест. А трите грации се объркаха като патета в кълчища. И две от тях решиха да готвят супи  ooooh!

Пардон - не супи - две от три ще готвят риба - креативност на макс  Mr. Green

# 197
Коя ли ще е тази с репликата за внезапната смърт. В монтажа изглеждаше да е Весела, но сега не показват да се дъни. Мисля че ще е Цвета.

И да защо пак готвят едни и същи работи, риба. Вече си мисля че в тоя склад има 3-4 основни продукта и това е. Всички еднакво.

# 198
Много лигава Мая и с тия превземки

# 199
  • София
За първи път от началото на състезанието чинията на Севда изглежда добре. Чудя се как й даде сърце да стои до последния възможен момент и да не пробва сифона предварително, за да види как ще й излезе супата/сосът.  Crazy
Чинията на Весела също изглежда добре.
Цвета се изложи много яко с пасирането на картофеното пюре. Ще й стане като лепило.

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 22:41 от Reinа

# 200
  • София
Цвета най-зле се справя, иначе ми е правило впечатление, че масово домакините използват пасатор за пюре. На мен винаги ми е било странно.

# 201
  • София
Аз само в "Черешката на тортата" съм виждала някой да прави картофено пюре с пасатор.

П.П.: Вземам си думите назад - чинията на Весела изглежда зле, не зная защо ми се стори добре като я мернах първия път. Може би заради очакването за цветната палитра, която описа в началото на готвенето.

# 202
  • София
Добре бяха монтирали анонса, бая се почудихме за тази внезапна смърт. В крайна сметка Цвета си заслужи мястото на елиминация, въобще не знаеше какво прави

# 203
Кажете моля ви, за какво беше заплахата за "внезапна смърт", че точно тогава се раззвъня телефона и изпуснах всичко.

# 204
Браво на Севда!  Grinning Grinning Grinning Изключително се радвам за нея и има знания, а уменията се придобиват..... Приятна вечер! Хубава беше серията! smile3501 smile3501 smile3501

# 205
Много се радвам за Весела че не отиде на елиминации.Наистина ми харесва това момиче- има борбеност,има хъс не се предава ,не се превзема,спокойна е и най вече не съм я чула да се изказва негативно за каквото и да било
Цвета наистина се омаза от всякъде
Севда май не рева а?Накрая беше ама не успя

# 206
Изненадана съм от Цвета, че се подхлъзна с тази задача.
Направо е непростимо за участник в този формат да прави картофено пюре с пасатор.
Уж много знае, но не е чувала, че така приготвено пюрето става на гипс.

# 207
  • София
Кажете моля ви, за какво беше заплахата за "внезапна смърт", че точно тогава се раззвъня телефона и изпуснах всичко.
За Цвета, да я стреснат малко.

# 208
За Цвета, да я стреснат малко.

Благодаря - предполагам заради пасатора и пюрето  Grinning

# 209
Напомниха, че може да се случи още сега и да не се ходи на елиминации.

Общи условия

Активация на акаунт