MasterChef България - сезон II (11.04. - 17.04.2016г.)

• 41 613
  • 511
  •   1
Отговори
# 210
 Весела ,Любо и Лъчо започват да ми харесват все повече. Спокойни ,уравновесени без излишни драми или хвалби. Без надценяване и без подценяване.Реалисти. Все още нямам изявен фаворит но  май ще е между тях тримата и евентуално Георги и Калоян/в резерва/ Joy Joy Joy

# 211
  • София
Кажете моля ви, за какво беше заплахата за "внезапна смърт", че точно тогава се раззвъня телефона и изпуснах всичко.

Защото била изгубила страшно много време в склада, била избрала безинтересни продукти, а и използвала пасатора само за един от компонентите на ястието си - пестото. Това по думите на Виктор. Отделно при дегустацията Михалчев каза, че рибата й горчала.

# 212
И аз се радвам за Севда, явно има умения и й се получават ястията Simple Smile
И Весела се радвам, че продължава, харесвам я. Цвета е силен играч, но трябва да се стегне утре.

# 213
Браво на Севда след като не е работила със сифон и се получи идеално от раз. Весела хем най бързо си избра продуктите хем най правилно. А Цвета да се взема в ръце защото съвсем се изчерпа от към идеи върви все надолу и надолу и утре може да стигне изхода на предаването.
Яд ме е за Лъчо, исках той да спечели. Но и двамата се справиха, Мая да е била милиметър по добре от него.  

# 214
  • София
Виктор каза, че можело да приложат "внезапната смърт" още сега, но давали шанс на Цвета да отиде на елеминациите, защото имало потенциал в нея да остане още в предаването.

Браво на Весела за вкуса и на Севда за справянето със сифона. Как си мачкаше притеснено краищата на престилката, изпитах умиление към нея.  Laughing Добре е, че успя да се овладее все пак.

# 215
Севда май не рева а?Накрая беше ама не успя
Не успя днес да се разреве. Аз си помислих, че ще зареве още като видя, че й се падна сифона.
Бях за Любо, Мая вече изключително много ме дразни.
И Цвета как можа да го направи това лепило  newsm78

# 216
Севда се справи отлично.
Мая е противна.

# 217
Благодаря за отговорите, момичета  bouquet

И аз все повече започвам да харесвам Любо, Лъчо и Весела - спокойни са, умеят да готвят, измъкват се от стресови ситуации. Цвета, ако продължава така стремглаво надолу, ако не утре, то другата седмица може и да последва Димитрия.

Видя се, че оставят ли им малко повече свобода - объркват се. При възможност да избират какво да готвят, с какво да готвят (продукти), а и самите уреди не бяха кой знае колко сложни за вписване в менюто, те изгубиха страшно много време в склада и накрая не сътвориха чудеса.

Още нещо - досега май не помня да са приготвяли прясна паста? Липсва ми Симеон с неговата паста във всяко второ ястие  Grinning

# 218
Севда се справи отлично.
Мая е противна.
Това е и моето мнение от днес.

# 219
  • София

Още нещо - досега май не помня да са приготвяли прясна паста? Липсва ми Симеон с неговата паста във всяко второ ястие  Grinning

В един от първите епизоди някой от мъжете прави равиоли, но не помня кой точно.  Peace

# 220
  • София
Евгени беше с равиолите.
Радвам се за Весела и Севда. Мая - много неприятно поведение, и чак пък "Без тия!" на поздрава на Любо...  Stop

# 221
  • Ню Йорк
Мда, ревла ще я бутат до финала. Не знам кое и беше хубавото на това което беше сервирала, ама вида му беше на повръщано, не бих го опитала.

# 222
Мда, ревла ще я бутат до финала. Не знам кое и беше хубавото на това което беше сервирала, ама вида му беше на повръщано, не бих го опитала.

Точно! Мислех си за същото когато й дадоха чинията

# 223
  • Майничка
Интересна идея за доматена мус-супа. По-типично е като че ли краставичен мус. Сигурно прекаляването с чесъна е било заради губенето на част от  аромата при вкарването на допълнителен въздух в сместа.
Замислих се аз за какво ползвам пасатор и се сетих само за пасиране на супа в дълбока тенджера. Може би първата идея на Цвета за крем-супа от леща не беше толкова лоша, ако съумееше да я съчетае и презентира добре.

# 224
Мерси за темата.

Искам Севда да отпадне. Ужасно ми е неприятна, противна, аман от хленчене и сълзи. На всичкото отгоре и често дават нея, писна ми.

Симпатизирам на Жоро, Калоян и другото момче, което е сервитьор, забравих му името.

Преди Калоян ме дразнеше, вече не. Даже и Цвета Късмета не ме дразни.

Неприятна освен Севда ми е и онази другата мацка, по - пълничката, която днес беше на стрес тест.

Общи условия

Активация на акаунт