MasterChef България - сезон II (11.04. - 17.04.2016г.)

• 41 921
  • 511
  •   1
Отговори
# 225
Не знам кое и беше хубавото на това което беше сервирала, ама вида му беше на повръщано, не бих го опитала.
Точно! Мислех си за същото когато й дадоха чинията
И аз.
Онзи ден с рака, вече и мен успя да ме издразни с тези сополи.

# 226
  • Велико Търново
На мен също Мая ми направи лошо впечатление снощи, най-вече с неподаването на ръка на Любо - най-малкото жестът показва уважение към съперника, много грозно му увисна ръката във въздуха...Вярно, че сладкото беше в нейната "зона на комфорт", но пък евала на Любо, че успя да се справи с толкова сложен десерт.
Весела ми е симпатична, заради спокойствието, което излъчва и  доброто й отношение.

# 227
Бих дала значката на Любо. Не беше в неговата зона на комфорт, а през цялото време показваше по-голямо спокойствие, беше по-концентриран. А и финалният резултат беше повече от добър:)

# 228
  • Sofia
Мая сериозно ли не е подала ръка на Любо?  Shocked Пропуснала съм този момент, голяма простащина Naughty

Не мога да разбера това безсилие в идеите, на мен мноооого работи ми липсват от миналия сезон, цветните идеи на Елена, с различни зеленийки, запечени вкусотии, защо никой не прави нищо с пилешко, италианска кухня почти няма, да не говорим за удачните добавки, като фурми със сирене, като цяло никой, никакви сирена не ползва, зеленчуците се въртят около картофи и тиквички и тая еднообразна риба.

Някой да каже къде мога да опитам от десертите на този шеф. Спешно.  Mr. Green

# 229
  • София
Мхм, след като приключиха, той каза "Е, хайде" и вдигна ръка като за "дай пет" (ако ми разбирате инфантилното обяснение  Blush), а Мая се дръпна като опарена и рече "Аа, не, без тия" - това било състезание и н'ам си кво. И на мен това ми направо много грозно впечатление, как му увисна ръката.
Може ли действително да е по-малко разнообразието в склада от миналата година? Как пък от трите две се спряха на риба и то една и съща.  newsm78
Цвета действително щеше да е по-добре да беше останала на лещата...

# 230
Няколко пъти чух Евгени да подкрепя Мая от балкона  Peace
Неприятниците са се надушили  Laughing
И да - това с протегнатата ръка на Любо за "дай пет" / лято!, чудесно се разбира  Hug/ и отказа на Мая да отвърне беше изключително грозно и тъпо от нейна страна  Peace

# 231
Селска постъпка, много ме е яд, че не спечели Любо. На косъм беше.

# 232
  • София
Радвам се Simple Smile
Да, Евгени май беше единствения, който подкрепяше Мая, другите окуражаваха Любо.

# 233
  • София-Младост
Някой да каже къде мога да опитам от десертите на този шеф. Спешно.  Mr. Green
В Космос

# 234
Толкова ме е яд, че Любо не спечели, макар че и двамата бяха еднакво добри, не знам как решиха тя да вземе значката.

Чинията на Севда изобщо не ми харесва, чиниите ѝ приличат на чиниите на Нордел от миналия сезон - миш маши някакви.

# 235
След снощния й гаф, Мая тотално ми падна в очите, а отначало я харесвах ooooh!
Явно с право почти всички подкрепяха и насърчаваха Любо, а тя само мрънкаше отдолу за липсата на подкрепа към нея Flutter
От жените единствен фаворит ми остана Весела.
От мъжете - Калоян (харесва ми как спортсменски насърчава всеки, когото журито вика отпред Peace) и Лъчо.
Любо ми е по-скоро неутрален, незабележим, но пък не ме дразни с нищо, а и снощи ми хареса как се справи.
Георги не ми харесва от самото начало. Харесваха ми някои от първите му чинии, но вече не.
Евгени от самото начало не ми допада - не знам защо, просто ме отблъсква.
Мая - вече казах.
Севда - то е ясно, с тази си емоционалност няма място в предаването.
Елизабет - да си влиза пак в клетката ooooh!
Йоана - не я харесах още в началото с нейните "Яйца, яйца, колко съм добра с яйца ..." А от тогава забелязвам само още дразнещи неща в нея.
Цветелина - не ми хареса малоумното й обяснение "Ако ги залея с вряла вода ще ги убия, а аз не искам, за това ще ги държа на котлона с мъничко вода на дъното" Sick Не ми харесва вечната й компетентност. Дима беше същата и си замина. Вероятно и тази това я чака скоро ...

Относно мисията с раците - колкото и да ви е странно на някои от вас има хора, които наистина и муха не убиват Peace Ако аз бях сред участниците щях да мина Севда по рев и със сигурност още като видя животинките щях да заявя, че се отказвам и щях да напусна студиото, пък майната й на наградата. И не, за някои хора не е едно и също да готвиш вече мъртво животно и да готвиш нещо, което преди това трябва да убиеш Naughty

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 11:02 от Зизy

# 236
  • София-Младост
Гледах наскоро серия от Мастършеф, предполагам в САЩ, също трябваше да се борят с раци...една девойка също плака, само дето не помня сготви ли ги накрая или се отказа. Беше с Гордън Рамзи.

# 237
  • София
За раците и аз бих отказала. Но! След като си отишъл там, трябва да очакваш нещо подобно, дали раци, дали омари...
Цвета не мога да я дишам, много ме дразни. Все е компетентна, все всичко е правила, ама е за н-ти път на стрес тест  Laughing
Мая ми е симпатична, пропуснала съм това с отказа за поздрав, но това си е гадничко!
Калоян и той ми е антипатичен много още от кастинга.
Елизабет....ами не й е там мястото, според мен. Не знам защо всички са решили, че е силен играч, като нищичко не е показала за сега.

# 238
Зизу, май бъркаш Лъчо и Любо Peace

Я кажете за тази златна клетка, какво е казала Елизабет, че съм изпуснала?

# 239
  • София
Елена от миналия сезон беше гост в БТВ и приготви страхотни неща. Стартира онлайн сериал "Малка черна престилка" за работещи домакини, с удоволствие бих го следила.
Не ми се искаше да го казвам, но наистина в миналия сезон участниците бяха много по креативни и можещи.

Общи условия

Активация на акаунт