MasterChef България - сезон II (11.04. - 17.04.2016г.)

• 41 922
  • 511
  •   1
Отговори
# 240
Зизу, май бъркаш Лъчо и Любо Peace

Я кажете за тази златна клетка, какво е казала Елизабет, че съм изпуснала?
Абсолютно си права. Поправих ги, благодаря.
Все им бъркам имената, друг път винаги ги проверявам по снимките от първа страница ама този път пропуснах Mr. Green

А за златната клетка - каза, че до този момент се чувствала като птица в златна клетка, готвела само за семейството си ама дошло време птицата да излезе и да покаже, какво може.
Ама казано по един много нелеп начин ... Даже обсъждахме, че звучи по-скоро като "Мъжът ми е богаташ когото търпя, защото получавам всичко материално, но той се държи с мен ужасно, потиска ме, не ме подкрепя и сега искам да му докажа, че все пак ставам за нещо!" Whistling

# 241
  • Разпиляна във въображението
Момичета, може ли да ми дадете линк към блога на Йоана?

Като цяло бих искала да се разкара Севда. Прекалено много ми идва реването й, и имам усещането за леко побутване. Досега не видях да изпъква с нищо вегетарианско.

# 242
Зизу, май бъркаш Лъчо и Любо Peace

Я кажете за тази златна клетка, какво е казала Елизабет, че съм изпуснала?
Абсолютно си права. Поправих ги, благодаря.
Все им бъркам имената, друг път винаги ги проверявам по снимките от първа страница ама този път пропуснах Mr. Green

А за златната клетка - каза, че до този момент се чувствала като птица в златна клетка, готвела само за семейството си ама дошло време птицата да излезе и да покаже, какво може.
Ама казано по един много нелеп начин ... Даже обсъждахме, че звучи по-скоро като "Мъжът ми е богаташ когото търпя, защото получавам всичко материално, но той се държи с мен ужасно, потиска ме, не ме подкрепя и сега искам да му докажа, че все пак ставам за нещо!" Whistling
Ясно, мерси за разяснението Simple Smile Не ми е много симпатична на мен и досега не съм видяла да блесне нещо с ястие, въпреки това май все й се разминава.

# 243
  • España (Плевен)
Ахх, два дена не съм влизала в темата и бая сте писали... Иначе си гледкам Мастърчетоооо!
Все по-забавно ми е да гледам шоуто...  Чудесни са! Всички са ми интересни...  Peace
Снощи исках Любо да грабне имунитета, но и Майчето си я бива... Борбена.
Да ги видим тази вечер...  Crazy Crazy Crazy

Скрит текст:
   Една снимчица...  Peace

Ще помоля да изберем някоя снимка за начало на следващата тема... Предложете някоя?!?!?!?!   Peace
Аз предлагам две:
Скрит текст:
   1.

2.

# 244
И аз от началото на предаването се чудя кой и защо набеди Елизабет за силен играч...хич не я харесвам, ама никак  Peace, писала съм и преди.
С нищо не е блеснала, с нищо не е показала да знае техники, познания и интересни рецепти. Доматите с ориза от последното отборно няма да ги коментирам изобщо  Sick
Гледам в промото, че нещо май пак ще се прави на интересна довечера, както веднъж на Лъчо за детското меню  Mr. Green

# 245
Аз единствения,който харесвам е Георги.Дано се стегне и вземе в ръце,та и тази година да победи моят любимец.Харесвам и от части Любо,от жените до вчера харесвах Мая,но така да ми падна в очите...

# 246
  • Разпиляна във въображението
И аз харесвам Георги.

На Мая обиците снощи бяха сладурски Simple Smile

# 247
  • Пловдив
Не разбирам възторга от чинията на Севда. Ако някой ми сервира подобна... смес категорично не бих я опитала, ако ще и сто клетви да ми се закълне колко божествено вкусно е. А аз съм от хората, на които презентацията не им е най-важното нещо, когато се говори за храна. И щом аз, която не съм крайно чувствителна към начина на поднасяне, направо бях втрещена от вида на това нещо севдино, то тогава шефовете как му радваха се чудя и мая. А и Севда е един Тити Папазов в пола. Ще се дехидратира тази жена с вечното си подсмърчане и реване. Сякаш е животоспасяващо това нейно готвене, а не наслада и удоволствие. Лично на мен ми действа депресиращо нейното участие.

Цвета е ужасна! Цялото й поведение, отношение - и към готвенето, и към състезанието, и към задачите, и към останалите участници - е неприятно и отблъскващо.

Весела ми е някак скучна и инертна една такава. Само повтаря колко е добра и ни заплашва с вероятността да ни покаже зашеметяващите си умения в кухнята, ама аз поне, някак си още не съм започнала да се страхувам.

Мая и Любо вчера ми харесаха общо взето. Пропуснала съм този неуместен жест на Мая. Ако се е случило, е невъзпитано и глупаво. Но не разбрах от съдиите да има особена разлика в двата десерта. И ако е било така, то считам за по-справедливо Любо да беше взел имунитет.

P.S. Редактирам се заради Любо/Лъчо. Не риза, с нова престилка да го овържем. Wink

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 12:43 от dara

# 248
Любо  Laughing
Една риза трябва форумна да му вземем на момчето, значи  Laughing

# 249

Чинията на Севда изобщо не ми харесва, чиниите ѝ приличат на чиниите на Нордел от миналия сезон - миш маши някакви.

Ох, не смеех да се обадя да не ме обвините, че нищо не разбирам, но на мен ми приличаше на кравешко ако, и то на крава прекалила с ябълки. Може би е с космически вкус, но не бих я нарекла "по- изискана" от тази на Веси.

Цвета трябваше да я изгонят със внезапната смърт- как може да си в Мастър шеф и да правиш пюре с... пасатор?  #Crazy

# 250
Повечето в темата ще дойдат по-чувствителни от Севда.
Чудя се как може да ви натоварва със сълзите си.  Mr. Green

# 251
Гласувах за Мая и Евгени да отпаднат, третата ми опция е Елизабет.
Цвета късмета нещо се е  шашнала и ако продължи в тоя дух, мисля че ще е следващата отпаднала.
За "Мачкай" си попромених мнението, но е някак все в златната среда.
Севда не знам какво толкова ви дразни, на мен пък ми харесва, че въпреки че е вегетарианка и не опитва месата и се получават.
Георги добре тръгна, но нещо напоследък никакъв го няма, поизчерпа се като че ли.
Като фаворит ми е може би Лъчезар и Любо може би след вчерашния епизод
Весела също я харесвам от пълна трагедия, взе да израства и да показва умения има развитие
Дано пък ни изненадат приятно

# 252
  • София

Елизабет....ами не й е там мястото, според мен. Не знам защо всички са решили, че е силен играч, като нищичко не е показала за сега.

Защото в началото един-два пъти я бяха избрали между тримата с най-добри ястия /едното помня, че беше ризото/, но после нищо хубаво не е показвала. Те и останалите в началото я мислеха за силен играч, но сега гледам, че вече не я броят.
Всъщност същото се случи и с Георги - едно-две добри ястия и после - нищо особено. Той поне се старае и чиниите му са винаги красиви.

Калоян изглежда човек с доста знания, не мога да разбера защо не е блеснал с нищо досега.

# 253
Ох, не смеех да се обадя да не ме обвините, че нищо не разбирам, но на мен ми приличаше на кравешко ако, и то на крава прекалила с ябълки.
Ххахахах  Joy, това беше мноУ яко  hahaha

# 254
  • Пловдив
В миналия сезон по-бързо се изявиха добрите играчи. Тези, които наистина могат и имат едно постоянно високо ниво. Тук сякаш силите са изравнени. Което нелогично ми е безинтересно. Очаквах много от Георги и Калоян. Но те сякаш се "покриха". Евгени в началото заяви претенции за интересен играч. Нещо се огъва и той.

От жените никоя не ме впечатли. Мая харесах в началото, но прекалено е скучна вече с нейното сладко, та сладко. Севда не ме натоварва. Дразни ме. С този муден овчи взор, влажни мигли и вечно търпнеща брадичка ми идва като драма героиня от индийска теленовела. Искам да ми готвят, не да ме обливат сълзи. Ако исках второто, щях да мина на Диема фемили.

Калоян изглежда човек с доста знания, не мога да разбера защо не е блеснал с нищо досега. Малко като Симеон от предния сезон - уж добър, но никога победител.
Никога, никога... Само в края. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт