MasterChef България - сезон II (11.04. - 17.04.2016г.)

• 41 932
  • 511
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Имах предвид, че в началото не беше победител.  Grinning

# 256
97% от форума за изгонването на Севда! Показателно  Peace

# 257
97% от форума за изгонването на Севда! Показателно  Peace

Не ти е правилна сметката, ама нищо.  Wink

# 258
Има си хас!Не е добре само да цивриш.Как може за всяко нещо да рони сълзи-и за похвала и за нахокване и за тъпия рак вчера!Ми това е рак бре!РАК,манджа,храница.Сигурно и за зелките и тревата дето хрупа реве.Не отнемала животи на живи същества,бля,бля,все едно доматите примерно са мъртви?
Лабилна работа,не е за такъв формат,нито за в кухня с хора.

# 259
О, да! Сори - толкова гласа са  Peace

Направо се изприщвам вече като я видя  Sick
Натоварва и себе си и нас. Що й трябва?
Депресираща до безкрайност 

Продължавам да съм за Лъчо  Heart Eyes

# 260
Много долна постъпка от страна на Мая. Sick
севда не ми  толкова антипатична ,симпатизирам на Лъчо ,Любо, Георги. Peace

# 261
Какво е направила Мая? Пак съм пропуснала  Rolling Eyes

# 262
Ще помоля да изберем някоя снимка за начало на следващата тема... Предложете някоя?!?!?!?!   Peace
Аз предлагам две:
Скрит текст:
   1.

2.

К А Т И, от твоите предложени снимки избирам № 1 Peace

Предлагам и аз една:

Скрит текст:

Но може от днешния епизод да има по-интересни, а и по-подходящи предложения  Peace  Simple Smile  Hug

# 263
  • Mediterraneo
Много долна постъпка от страна на Мая. Sick

Каква е постъпката?

# 264
  • София
Е, предполагам, за поздрава на Любо става дума, коментирано е по-горе.

# 265
  • Испания
Впечатляващ мастър клас.

Много ме подразни, че Иванчев сто пъти повтори „еспума“. „Пяна“ му викаме в България.

Исках да спечели Любо, макар че и Мая ми е симпатична. Страхотно се справиха и двамата.

Вероятно Любо не спечели, защото подпали хартията. Иванчев каза, че е трябвало да пече блата 2 минути по-малко и е трябвало да сложи още малко пяна.

Виктор каза, че за първи път стрес тестът е толкова лесен. Дали не беше заради Севда?

Чиниите и на трите бяха пълна катастрофа.

„Това не е пюре. Това е Уастик“ - каза Михалчев за пюрето на Цветелина.  Joy

Чинията на Севда – маджа с грозде, да не кажа нещо друго. Мисля, че Виктор си изкриви душата с всички похвали към нея.

# 266
За съжаление тази година участниците никакви ги няма откъм въобръжение, което явно е свързано с липсата на набор рецепти, нищо оригинално, все някакви неща подбират, които стават бързо, рибка, оризче- все едно са на състезание за рецепти за бързо ястие

# 267
  • София
Ето видеото с Елена от миналия сезон
http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/kulinarni-hitrin … -zaeti-zheni.html

# 268
Добре де, ето ястия, сготвени от Севда. Не знам колко са вкусни, но видът им...
Някое от тях изкушава ли ви да го опитате? Мен не. Наистина приличат на нещо, вече ядено веднъж... Никога не бих си поръчала в заведение нещо с такъв вид, пък ако ще да е божествена амброзия.
И вегетарианските ястия могат да бъдат много вкусни и да изглеждат апетитно. Така че вегетарианството не е оправдание...
Даже напротив, би могла спокойно да наблегне повече на гарнитурите, вместо да пльосне в чинията локва от нещо с вид на повръщано.  Confused

Скрит текст:

# 269
  • София
приличат на чиниите на Ву, на когото се смяха, че винаги са нещо кръгло с друго кръгло в средата.

Общи условия

Активация на акаунт