MasterChef България - сезон II (11.04. - 17.04.2016г.)

• 41 775
  • 511
  •   1
Отговори
# 270
Търсих снимка на Весела на чинията от снощния стрес тест. Ама не намерих.
На мен не ми изглеждаше чак толкова зле, колкото шеф Ангелов се опита да я изкара.
На Севда чинията ми приличаше на повръщано, а даже я похвалиха за вида  Rolling Eyes

# 271
  • Испания

На Севда чинията ми приличаше на повръщано, а даже я похвалиха за вида  Rolling Eyes

Та и Виктор каза, че можела да води мастър клас.

# 272
На Севда чинията биваше горе-долу в подредбата отстрани  Peace
Това доматеното лайно обаче, дето го изцвъка по средата на чинията от сифона, беше направо отвратително, развали цялата гледка  Sick
Пари да ми дават, няма да опитам нещо, изглеждащо по този начин  Peace
То се вижда и от снимките на Как`Сийка какви са ѝ презентациите - под всякаква критика са всичките Peace, може би само агнешката корона изглежда що-годе добре /макар и паднала  Laughing/, но това е защото дублираха рецептата и цялостната визия на ястието на Андре  Peace

# 273
  • Испания
Не намирам снимка на снощния шедьовър, затова направих скрийншот:

Sick

Това нещо получи похвали.  ooooh!

Търсих снимка на Весела на чинията от снощния стрес тест. Ама не намерих.
На мен не ми изглеждаше чак толкова зле, колкото шеф Ангелов се опита да я изкара.

За теб:

# 274
  • София
Хахаха ужасно е, а какво всъщност трябва да е. Тя какво каза че ще сготви, интересно ми е как би трябвало да изглежда без сифона?

# 275
  • Испания
Хахаха ужасно е, а какво всъщност трябва да е. Тя какво каза че ще сготви, интересно ми е как би трябвало да изглежда без сифона?

Това каза, че ще прави: салморехо.

Ето как изглежда в Испания:

https://www.google.es/search?q=salmorejo&rlz=1C1AVNG_enES671 … =1280&bih=709

# 276
Отворих го това салморехо, не изглежда да има много варианти за сервиране.
Яйцата ми бяха странни на мен, но си ги има в рецептата.
Като гледам картинките традиционната визия е по-добра.

# 277
  • София
Благодаря smileys  bouquet
Нещо като гаспачо, но при Севда презентацията наистина е потресаващо грозна.

# 278
  • Испания
Благодаря smileys  bouquet
Нещо като гаспачо, но при Севда презентацията наистина е потресаващо грозна.

За нищо.

Гаспачото е рядко, а това е крем супа. Не е предястие, както каза тя. Но в никакъв случай не се сервира така, както го направи тя. Домати отстрани, домати в супата. Пълен абсурд!

В случая по-потресаващото е, че получи похвали.

# 279
  • Разпиляна във въображението
Трябвало е да вземе купа Laughing

# 280
Сега като гледам чиниите със сигурност бих опитала от чинията нс Весела но от чинията на Севда не.
Наистина ми заприлича на повръщано и след снощните хвалби на шефовете
вече наистина ми замирисва на яко бутане на Севда напред.

# 281
Не върви този сезон и това е. Ни хъс, ни желание за победа виждам от участниците.
Я да бяха вкарали резерви, всеки епизод гонене- ще готвят не, ами пушек се вдига.
А сега- лежерно, все някой ще ги вземе тия сто бона. Що да се напрягат. Те даже и желание за победа нямат. Кютат си.

# 282
  • España (Плевен)
Аз пък да си кажа, ми харесва чинията на Севда...  Peace  Изглежда свежа.   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 283
  • Майничка
Съдче й трябваше на Севда, та да отдели визуално пяната от салморехо от гарнитурата. Една прозрачна купичка в средата и визията й заспиваше. Иначе съм сигурна, че вкусът е бил добър, то няма и какво толкова да му сбъркаш, ако работиш с читави продукти.
Прави впечатление, че в този сезон никой не използва съд в съд. Посуда ли им липсва, фантазия ли... Вариантите са им кръгла чиния, правоъгълно плато и плоча.

# 284
  • Испания
"На вкус и цвет товарищей нет"  Wink

Общи условия

Активация на акаунт