MasterChef България - сезон II (11.04. - 17.04.2016г.)

• 41 606
  • 511
  •   1
Отговори
# 375
За пръв път от начачалото на състезанието ми е мъчно за отпадналия участник.
И плачът на Весела не само че не ме подразни ами ме направи съпричастна.
Но пък за сметка на това сериала " Сълзите и тегобите на Севда" се завръща в понеделник.

# 376
Не знам защо така сте се настроили против Елизабет: според мен е способно момиче и напълно приемливо като поведение за такъв формат; има много по-фрапантни случаи на неадекватност и лошо възпитание.

Любо ми беше много симпатичен вчера; за жалост, днес го видях в друга светлина. Не се справи с основното, не организираше хората си добре, не ги слушаше, държеше се странно, мудно... Но и това не е най-големият проблем: да кажем, че е бил под стрес, който при някои хора избива не в нервност, а във флегматичност. Друго не ми хареса - думите, които каза за Весела, когато тя, като последен, неизбран кандидат за отбор, трябваше да отиде при него. Нарече я слаб играч, подходящ за отпадане.

# 377
На мен ми се чу, че единия отбор като взеха петлетета в склада, другите казаха, че за тях остават риба и пуйка. Не прочетох да сте коментирали, някой друг чу ли го?

# 378
Аз и без напрежение си обърках сол със захар. Та вместо солени картофени палачнки щяха да станат захаросани картофени палачинки. Кофти тръпка е. А още по-кофти е ако имаш 60 мин и определени продукти....

# 379
  • Ню Йорк
Ревлата в понеделник пак прецакана, пак онеправдана горката, жива да я ожалиш. Ми като толкова не и харесва да вземе да си ходи и да се спаси от мъките /нас също  ooooh! /

# 380
  • София
На мен ми се чу, че единия отбор като взеха петлетета в склада, другите казаха, че за тях остават риба и пуйка. Не прочетох да сте коментирали, някой друг чу ли го?

Да, чу се. Калоян каза, че за тях са останали или риба, или пуешко.  Peace

# 381
Този път се бяха постарали една идея повече да разнообразят рецептите, в сравнение с миналия път бяха по интересни.

# 382
Любо метна един поглед на малкия склад на път към отбора си. Може да е фиксирал пиленцата.

Яд ме е,че Севда може да е заела мястото на някой много кадърен готвач.Тя само поватря колко й е трудно и колко е прецакана

# 383
Елизабет ми е симпатична, може би защото поведението й е близко до мен, изключвам златната клетка, но всеки има издънки. С готвене не се различава от другите, всички са ми на едно ниво.

Не разбрах как направиха кус-куса.

# 384
  • София
Значи миналата година имаше една участничка, дето имаше някакъв тик като на подсмърчане, не знам дали си спомняте за нея. Та тя така във всяко предаване, това не била готвила, онова не била виждала и т.н., а пък прословутата графиня, тя пък всичко виждала, всичко знаела и т.н.

Тази година Цвета всичко е готвила, а пък Севда се и бил лош късметя. Ми почвам да си мисля, че ги карат по сценарий вече.

# 385
  • София
Диляна.  Grinning Ох, и тя ми се струва висша лига вече...
Ще изгледам пак и тогава ще коментирам.

# 386
Мая подкрепям аз. За мен, от видяното до този момент, готви най-добре. Не само десерти.

# 387
  • Майничка
Не мисля, че Севда е чак толкова лош готвач. Че пресолява манджата с тази роля на многострадална Геновева, така е, но пък си готви. В някоя от предните отборни битки единствено нейното вегетарианско ризото донесе точка за отбора й.
Визията на чиниите й обаче куца, има склонност към големи порции /като Нордел в предния сезон/ и детайлите се губят. Ще отпадне в един момент, но засега далеч не е единствен нестабилен състезател.
Жал ми е за Весела, но еклерите й наистина изглеждаха трагично.

Яд ме е, че тази година май така и няма да се стигне до оценяване на красиви чинии, при перфектна рецепта. Засега още са на етап кой си е докарал горе-долу на вкус съдържанието и не виждам прогрес.

# 388
Не съм ви чела, защото в момента гледам и не исках да си разваля момента на изненадата, та ако се повтарям - извинявам се ама ... Защо позволиха на Елизабет да взима продукти от другите? Миналата година имаше подобно нещо - някой от някого беше искал нещо (не помня подробности), та бързо го скастриха.
За мен е недопустимо подобно нещо ... Като си толкова разсеян (или както там си оправдава гафа й) и си изхабяваш продуктите за нищо - ами мъчи се с остатъците СИ, а не с тези на останалите ooooh!

# 389
  • София
Аз пак на всяка манджа мерудия  Blush, но точно същото си мислех за просенето от околните. Миналата година май Боян взе от Стефчо едно бутче и а-ха да ги изгонят и двамата, а за злощастната птичка няма проблем. Пък тя хем взима, хем съска по останалите, длъжни й били. Crazy
За съжаление Любо не бе на висота като капитан, петлето хич не изглеждаше апетитно.
Много жалко за Весела! За мен трябваше да отпадне Елизабет, ако не я беше юркал Виктор, съвсем се беше отказала.

Общи условия

Активация на акаунт