MasterChef България - сезон II (11.04. - 17.04.2016г.)

• 41 564
  • 511
  •   1
Отговори
# 120
Този сладкар от утре май е гаджето на Стефи  Thinking
Мая ще е в свои води, може би ще спечели, все пак ще се прави десерт. Аз обаче ще стискам палци за Любо  Peace

# 121
  • София
Мастър класът утре десерт ли ще е?
Алекс Иванчев не беше ли гаджето на Стефи от миналия сезон? Той, доколкото съм чувала е страхотен слдакар. Така че Мая ще е в свои води

Да и на двата въпроса.  Grinning

# 122
  • Ню Йорк
Как се прецака Любо, трябваше точно Мая да викне горе. Ама той как да предположи, че ще правят десерт утре Wink

# 123
  • София
Вече се чудя на себе си защо не се записах за това предаване. Ако не друго, поне да се нарева там. Такива подметки и грозотии и в къщи на кучето не слагам.

# 124
  • София
Да, утре Мая е с едни гърди напред - голям шанс.  Grinning

Ето ги подробностите за утре, вече са качени -

http://masterchef.btv.bg/article/news/chef-aleks-ivanchev-prigot … chasa-po-btv.html

# 125
Ох, десерт - утре сядам с тефтера да гледам Мастър клас  Laughing

# 126
Споменаха и нещо за" внезапна смърт"
Дали пък няма да е от удавяне

# 127
  • София
Да видим утре как ще са десертите.

# 128
  • София
Най-накрая сладичко ще готвят. Аман вече от мисо и жива твар. То пък Севда пак ще има за какво да подсмърча- за неизлюпеното яйчице.

# 129
  • Русе
Утре се очертава интересен сладък Мастър клас. Не си спомням да са имали такъв досега.

# 130
Леле егати атаката срещу Севда пада  Laughing Жената явно си е такава чувствителна и въпреки това се съмнявам, че ако не се справяше щяха да я викнат отпред.
Мая ме изненада приятно, но утре ще съм за Любо. Един въпрос, че не съм съвсем наясно: рецептите им дават винаги ли преди да почнат да готвят?

# 131
  • Ямбол
Споменаха и нещо за" внезапна смърт"
Дали пък няма да е от удавяне

А дано да е Севда този път вече.

# 132
Гледаха към Весела май..

# 133
Един въпрос, че не съм съвсем наясно: рецептите им дават винаги ли преди да почнат да готвят?

Мисля, че само на елиминации им дават основни пропорции на продуктите, дори не съм сигурна, дали това не важи само за десертите. Иначе на другите изпитания са без рецепти.

# 134
  • Ню Йорк
За съжаление смятам, че Весела ще си тръгне тая седмица. Много я вардят ревлата, а за мен тя е ужасно фалшива, всичко това ми се струва цирк.

Общи условия

Активация на акаунт