MasterChef България - сезон II (11.04. - 17.04.2016г.)

• 41 631
  • 511
  •   1
Отговори
# 285
  • София
   Миналогодишните участници бяха класи над тези.
   Аз бях за Любо в снощната битка. Според мен се справи по-добре за нещо, което изобщо не е правил. Мая си обърка и ганаша, после и карамелът не и се получи. Чак ме учуди, нали прави торти? Там украсите са много деликатни. И двамата препекоха. Единствената грешка на Любо бе, че нещо не си беше дозирал добре пяната, а и чинията на Мая, изглеждаще по-красива.
  Поведението на Мая бе меко казано неспортменско. Първо с опитите си да разсее Любо с лигавия си глас. После и с отказът и да се поздравят за успешния финал. Никакво възпитание. А оправданието и, че не е в състезанието да създава приятелста, беше абсурдно. Миналия сезон имаше и приятелства, и се забавляваха, докато готвят, имаше и екшън... Липсва ми. Надявам се тази вечер отборът на Мая да отпадне.
  За стрес теста нямам думи. Шефовете казаха, че е най-лесен, защото участниците можеха да направят нещо готвено многократно от тях вкъщи и да добавят елемнт с уреда, който им се е паднал. Весела тръгна добре, но презентазията и бе ужасна. Чинията на Севдето няма да коментирам. Това изцвъцаното в средата няма и да го опитам. Толкова много чесново-доматена пяна - ужас. И вегетарианските не и се получават. Цвета ми харесваше, но нещо почна да издиша. Пюре с пасатор или песто с пасатор. Да беше направила едно майонезено сосче за рибката - 300 пъти по-добре, ама къде акъл.

# 286
С тези уреди дето им дадоха на стрес теста можеха и по един десерт да спретнат.
Ама те като се зачудиха какво да измислят , като се залутаха из склада та накрая нищо особено.
Как пък нито една не се сети за десерт.

# 287
Идейното безсилие на участниците си пролича снощи с пълна сила. Да прекарах почт 15 минути в склада и да не ти роди главата нищо различно от риба с пюре и доматена крем-супа  ooooh!

За презентациите въобще не говоря - как пък един не е отворил едно клиппче с чужбинските или миналогодишния МШ да види как се правят чинии? Понякога се налага да си припомням, че гледам МШ, а не Мама готви по-добре (макар че в последното има повече разнообразие от рецепти).

# 288
Стори ли ми се, че някоя от участничките спомена, че каквото вземе от склада – това ще е, повече няма да ги пуснат там, докато готвят?
И въпреки това дадоха как една от тях (няма да кажа коя, за да не ме обвините в предубеденост  Mr. Green) изприпка до склада, докато готвеше.
Но може аз да греша и само да ми се е счуло...

# 289
Така им казаха, Севда ходи после някъде, но мислех, че е до хладилника да остави нещо. Но не съм сигурна.

# 290
Да,дадоха ако не се лъжа Севда,но беше за да си вземе приспособлението(не помня как се казваше).Може и да ме лъже паметта де. Laughing

# 291
  • Испания
Стори ли ми се, че някоя от участничките спомена, че каквото вземе от склада – това ще е, повече няма да ги пуснат там, докато готвят?
Виктор им го каза.

# 292
И въпреки това дадоха как една от тях (няма да кажа коя, за да не ме обвините в предубеденост  Mr. Green) изприпка до склада, докато готвеше.
Но може аз да греша и само да ми се е счуло...
Коя беше ? Нищо не съм видяла ама може и да съм пропуснала.

# 293
# 294
  • София
Според мен отиде да остави сифона в хладилника. После на излизане се видя, че беше с празни ръце.

# 295
Ако някой е ходил до склада за продукти, щяха да го изрежат.

# 296
  • Майничка
Остави сифона в хладилника.

# 297
  • Испания
Според мен отиде да остави сифона в хладилника. После на излизане се видя, че беше с празни ръце.

Остави сифона в хладилника.

smile3521

# 298
Имаха право на 1 ходене до големият склад с продуктите. Севда отиде в малкия с хладилника и посудата

# 299
  • Ню Йорк
Ха, никой не иска ревла Wink

Общи условия

Активация на акаунт