MasterChef България - сезон II (11.04. - 17.04.2016г.)

• 41 612
  • 511
  •   1
Отговори
# 360
 Grinning Само да кажете пак, че рев ви дразни, днес даже Цвета рева на балкона

# 361
Жалко за Весела, но много предвидими започнаха да стават гоненията.

Хайде, Севда пак ще е жертва в понеделник. ПиснА ми!

# 362
Стига бее, Цвета си беше за гонене!
Цвета още вчера трябваше да си иде! Twisted Evil  Обаче тя и СевдИ са любимки на ВикторчУ, та ще ги гледаме още дълго време. ooooh!

# 363
  • София
И на мен ми стана мъчно за Весела.

# 364

Хайде, Севда пак ще е жертва в понеделник. ПиснА ми!

не само на теб от Севдините сълзи! Що не се вземе в ръце тази жена?

брей, за идната седмица промото - Цвета веднъж да не знае нещо, да не е готвила, или яла  Mr. Green

# 365
  • София
Другата седмица, някой щял да предаде Севда.

# 366
  • София
Сега ще ме гложди до понеделник какви ще са тези продукти, дето Цвета никога не ги е виждала и чувала.  Laughing

# 367
Чудно ми е и как се бърка сол със захар, като едното е на кристалчета, а другото като ситен пясък?

# 368
и тя за кой ли път ще е отново и отново "тотално прецакана"  Sick

# 369
  • София
Жалко наистина за Весела!
Повече ме хвана яд обаче, че и Цвета не си тръгна с нея. И трите дни тази седмица тя беше пълен провал.

# 370
Сега ще ме гложди до понеделник какви ще са тези продукти, дето Цвета никога не ги е виждала и чувала.  Laughing

Сигурно някои космически храни - Цвета не се е похвалила още, че е пробвала да готви за космонавти, но знае ли човек с нея  Laughing

# 371
Тази седмица, анкетата ни не позна.
П.с Аз съм бъркала сол със захар , ръсила съм сол на щрудел, вместо пудра захар.
Добре, че го сбърка като почна.

# 372
  • София

Сигурно някои космически храни - Цвета не се е похвалила още, че е пробвала да готви за космонавти, но знае ли човек с нея  Laughing

Точно и аз някакви такива си представям, затова ми е толкова любопитно.  Mr. Green

# 373
Чудно ми е и как се бърка сол със захар, като едното е на кристалчета, а другото като ситен пясък?

Ами иска се поне минимално количество акъл - представете си за какво иде реч при тази девойка Елизабет....Съжалявам, но започва да й лъсва простотията - чуйте я само как говори, все едно слушам тризначките....че и нагла на всичкото отгоре! Никой не е длъжен да й дава от своите продукти....В началото ми беше симпатична и красива, но уви шоуто не е моден подиум, да си отива в златната клетка!!!

# 374
  • София
Под напрежение всичко може да се обърка.
Стана ми мъчно за Весела, но наистина тя беше най-зле. Тук се видя разликата между нея и Елизабет, която вместо да се сдуха се стегна и си направи нещата, Весела тотално се предаде и естествено нещата не се получиха добре.

Общи условия

Активация на акаунт