"Като две капки вода" - 4 сезон, 6 тема (11.04.2016 г. - 17.04.2016 г.)

• 22 289
  • 321
  •   1
Отговори
# 120
Браво на Хилда. Фънки само я четка.

Смее ли Фънки да се изкаже лошо за нея - ако му резнат хонорара  hahaha

# 121
Преслава пак пя като себе си,но разбира се супелативите към нея валят  ooooh! А джулия, която изпя толкова трудна песен я претупаха набързо. Crossing Arms

# 122
  • Тра-ла-ла
Значи Фънки, който плюе чалгата и всички музики с орнаментика...бил правил концерт на Таркан в България. Ашколсун, двуличие Mr. Green

# 123
Хилда с най-доброто мнение. Липсваше й хъс и енергия, тя по принцип не си дава много зор.

# 124
  • Луната ни пази
Shagya, помня, че и двамата се скъсаха да танцуват, а тази не стига че едва се разхожда, ама не може и да пее. Мерси, ако това е певица номер 1 на поп фолка, въобще не искам да знам как пеят другите.
Хич не я защитавам, ето и на Хилда и е липсвала енергията 👌🏽Фънки пак се помазни 👾

# 125
  • Варна
Поли ще пее по-добре от Вреслава.

# 126
  • Варна
Хилда с най-доброто мнение.
Чак да не повярваш Simple Smile

# 127
  • Луната ни пази
 Joy
Поли ще пее по-добре от Вреслава.
Вероятно ☺

# 128
Значи Фънки, който плюе чалгата и всички музики с орнаментика...бил правил концерт на Таркан в България. Ашколсун, двуличие Mr. Green
Бизнесът си е бизнес, личните предпочитания са друго. Ако харесвахме всички които са свързани с нашата работа животът щеше да е приказка Mr. Green

# 129
Shagya, помня, че и двамата се скъсаха да танцуват, а тази не стига че едва се разхожда, ама не може и да пее. Мерси, ако това е певица номер 1 на поп фолка, въобще не искам да знам как пеят другите.
Хич не я защитавам, ето и на Хилда и е липсвала енергията 👌🏽Фънки пак се помазни 👾

Съгласих се с твоето мнение още преди, но май не съм се изказала правилно  Peace

# 130
  • DE
Тази "великата" певица ми е интересно как си пее собствените песни, като едва и стига въздуха.

# 131
Само дето не разбрах, защо Преслава пее Таркан с женски глас Mr. Green

Джулия... това изпълнение беше най- доброто и в шоуто, но не се справи  много- на места преиграваше, на места пееше фалшиво...но все пак според възможностите си беше добре Whistling

# 132
Преслава пак пя като себе си,но разбира се супелативите към нея валят  ooooh! А джулия, която изпя толкова трудна песен я претупаха набързо. Crossing Arms

Политика, к`во да правиш  Wink Laughing

# 133
Тази "великата" певица ми е интересно как си пее собствените песни, като едва и стига въздуха.

с плейбек  Wink

# 134
Ох, Поли  ooooh!

А Преслава, както са я направили, ми прилича много на Азис  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт