"Като две капки вода" - 4 сезон, 6 тема (11.04.2016 г. - 17.04.2016 г.)

• 22 277
  • 321
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
( ама ми приличаше на Дарт Вейдър без шлема... )
Вярно! Добре, че ни светна , имаше да се чудя
Peace

Пък да не казвам Прея на какво ми заприлича с това канче на главата!
Кажи де!

# 226
Жалко за Орлин със това днешно изпълнение си загуби 4 място но и финалът на капките и го даде на Преслава за наше съжаление тя ще е на финалът.

# 227
Аз мисля, че не трябва да дават Майкъл Джексън за имитация.А за Поли мисля,че тя изпя песента по хубаво от Преса.

# 228
  • 221B Baker Street
Евала на Поли, страхотен професионализъм - пее и лети за Амстердам или където там казаха  Party
Тел Авив  Peace

# 229
Толкова я обичам тази песен на Сам Браун Heart Eyes

# 230
  • Sofia
Peace

Кажи де!

На Аладин маймунчето, забравих му името... Laughing

# 231
Евала на Поли, страхотен професионализъм - пее и лети за Амстердам или където там казаха  Party
Тел Авив  Peace
Явно, не чух добре в момента като казваха  Peace

Страхотна Милица, и грима е един път!

# 232
  • in Wonderland
Това Милица ли е??
Най- мн ми харесаха Геро и Джулия тази вечер.

# 233
Peace

Кажи де!

Абу  Mr. Green

# 234
Милица е страхотна! Супер!
Аз давам моите 10 т. за Геро тази вечер.

# 235
Досега все се чудех какво не му достига на Орлин и вече съм сигурна - енергия и всеотдайност. С Калин са ми много близки като типаж - светлокоси, синеоки и сладникави секс-символи. Но докато Калин всеки път се раздава на сцената, Орлин все едно маркира, не може да се отпусне. И аз вече имам своя фаворит - Калин Врачански!

# 236
Милица е много добра!  Heart Eyes

# 237
  • До морето
Участниците гласуваха ли вече и за кого?

# 238
Първо да кажа,че скечовете на тея двамата вече адски ме дразнят-тъпи и не на място.
Освен това днес ми беше доста скучна вечер,то като цяло този сезон сал едни Калин и Геро ,дето да отсрамват останалите и тук-там Поли.
Вкратце:
Дуетът-Светльо-ни грим,ни пеене,за сметка на това Низама много ми хареса и в двете.  Peace

Калин-страхотен,гримиран е чудесно,изобщо припокри се с образа в много голяма степен,той ми е и фаворит.

Джулия-хич не мога да понясам,когато някой пее на предела на възможностите си и аха да скъса я жила,я гласна струна,да не говорим,че и доста преигра театрално,в изпълнението на Агилера има повече нежност.Т.е. изобщо не ми хареса,тя до сега ми е харесвала само веднъж,миналия път като Поли горе-долу биваше.

Преслава-както винаги в интрото преди изпълнението е лигла и половина,по време на изпълнението-гола вода,никакъв имитатор не става от нея,освен ако не й се падне да пее Преслава.Гримът й ми прилича на Славин.

Поли-този път не ми хареса,но поне се посмях на ентусиазма на танцьора да я почекне в ефир.

Прея за първи път да ми хареса,добре беше и на вид,и като пеене биваше,пасна й някак тази песен.

Геро-може да не може да пее,но пък е невероятно талантлив и успява да изиграе всичко,което му се падне,много ми хареса,макар че песента иначе ми е скучна.

Орлин беше трагичен Майкъл,очаквано не се справи,ама и не се напъна де.

Гласувам за Калин,Геро и Прея.

# 239
  • Варна

Joy

Общи условия

Активация на акаунт