Не съм писал скоро, но редовно ви чета докато кърмя през нощта.
Току що се връщаме от консултация - + 1 кг. и + 1 см. т.е. 5 750 кг. и 59 см.
Биха ни и една ваксина. Аз май съм по ужасена от Лори, плака детето. но и сложих някаква охлаждаща лепенка която ми препоръча сестрата и сега я кърмя. Промрънква от време на време
Сърцето ми се е свило, ама няма как без ваксина, сега ще тръпна 3 дни дали вс ще е наред

Надявам се и тя да е спокойна.
иначе госпожицата вече се обръща по гръб да спи - аз я слагам на страни, а я откривам по гръб. Както и да я подпирам е не става! А и лошото е че си държи главата центрирано, не наляво или надясно и се притеснявам да не се задави. Та после ще повдигам матрака
Гери браво че си намерила какво приспива юнака! Аз вечер като я изкъпем и седна да я кърмя гася светлините и пускам тиха приспивна музика. Но не знам дали е от нея защото често заспива на гърда и само я слагам в леглото. Виж през деня всеки път различни неща вършат работа. Ето вчера заспа сама в леглото докато с баща й си говорехме, а аз преди това 1 час се опитвах да я приспя и не става и не става.
Но това си е през деня спи 30 и край това е положението. Важното е нощес да спи
че и аз душа нося.А да питам, може и тъпо да ви прозвучи ама когато примерно заспи в 22 и се събуди в 5 за хранене, това ли наричате че е пропускане на нощното хранене? Понеже за мен 5 си е нощ
Благодаря и аз четох, че има други такива злояди бебета, но предполагам че тревогата ми като майка на такова дете е нормална. На моменти се успокоявам точно с това, няма вид на недохранено бебе.
Бяха 2-3 капки, ама....Случвало ли се е на някоя от вас?Моят мъж също е от помагащите и толкова съм свикнала да му я оставям за кратка почивка,че нз ако го нямаше как щеше да е.Всеки е различен, но според мен не е редно така сама да се справяш, в един момент ще ти дойде много.