След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -163

• 20 667
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • Perla
При рускините четох,че сериала щял да бъде 100 епизода #Crazy #Crazy #Crazy ,така пишело на стар.тв Някой чел ли е тази информация,че аз май съм я пропуснала ако сте я коментирали тук. Thinking

Не съм чела такова нещо. Няма да е лошо, но на Мерич да ѝ прелеят нова кръв,която да ѝ освежи и мозъка, че иначе до юни другата година Йомер и Дефне ще се гонят и няма да се стигнат.

# 496
Добрутро  Hug Hug Hug
Че то трябват 3 сезона,за да завъртят стотака  Rolling Eyes  Mr. Green

# 497
Привет сладурчета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 newsm09  верно че Кита е навсякъде  Sick  абе до края на годината ще имаме сватба там нищо че Елка сега вика кариера - мариера  Mr. Green

Биби Hug и аз видях това при рускините ,но не ставаше ли дума за техния руския сайт P1+P(или нещо такова беше) къде качват епизодите защото в сайта на Стар не видях такова инфо  Rolling Eyes

# 498
  • Perla
Привет сладурчета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 newsm09  верно че Кита е навсякъде  Sick  абе до края на годината ще имаме сватба там нищо че Елка сега вика кариера - мариера  Mr. Green

Скрит текст:
Биби Hug и аз видях това при рускините ,но не ставаше ли дума за техния руския сайт P1+P(или нещо такова беше) къде качват епизодите защото в сайта на Стар не видях такова инфо  Rolling Eyes[/b]

Ди, и какво като е навсякъде? То, ако е въпросът, и Кюса е навсякъде, пък Борко и Елка са още по- навсякъде, ама ситуацията не се е променила. Пък щом толкоз го харесва, да си го взема там, да ѝ гледа кучетата, да се заяжда с тийнеджърите, пък и може и да се сбогува с  по- нататъшните си успехи. Тъкмо тогава ще се реши и проблемът с втория сезон на Ашка- няма да има, защото няма да я има магията Баръш/Елчин.

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 10:45 от dora_st

# 499
за нетърпеливите 41 еп с превод в Контакти

https://vk.com/video-113691288_456239147?list=bd289ea6d46aa28e48

и благодарности на момичетата за превода  bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

# 500
  • Керодиспансера
Здравейте , момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Колкото и да ме напряга като гледам Кита до Елчин , много ме кефи , че навсякъде ги пишат "Елчин Сангю и нейния любим Юнус " , а не обратното , напр. "Юнус и неговата любима Елчин "  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 501
Привет сладурчета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 newsm09  верно че Кита е навсякъде  Sick  абе до края на годината ще имаме сватба там нищо че Елка сега вика кариера - мариера  Mr. Green

Скрит текст:
Биби Hug и аз видях това при рускините ,но не ставаше ли дума за техния руския сайт P1+P(или нещо такова беше) къде качват епизодите защото в сайта на Стар не видях такова инфо  Rolling Eyes[/b]

Ди, и какво като е навсякъде? То, ако е въпросът, и Кюса е навсякъде, пък Борко и Елка са още по- навсякъде, ама ситуацията не се е променила. Пък щом толкоз го харесва, да си го взема там, да ѝ гледа кучетата, да се заяжда с тийнеджърите, пък и може с по- нататъшните си успехи. Тъкмо тогава ще се реши и проблемът с втория сезон на Ашка- няма да има, защото няма да я има магията Баръш/Елчин.
Доре Hugдругото чифте са още младоженци така да се каже в сравнение с това чифте  Joy Joy Joy Joy ама това чифте едва ли да докарат до 5 годишна връзка   Joy Joy Joy Joy Joy живи и здрави да са -живота си е техен и с когото искат да са си  Laughing

Thinking пак гледах фрага и останах с убеждението ,че въпреки това което се случва и ще се случи на ревюто нашата хем ще е сърдите и ще бяга след Йо -ей ова не харесвам в образа който и гради Мерич  на жена която тича след мъж и е готова на всичко за да е с него и на него да му е добре и то без да знае още истината  Crossing Arms ами след като излезе истината ми тя още по-вече ще тича след него да се доказва че го обича

# 502
Здравейте , момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Колкото и да ме напряга като гледам Кита до Елчин , много ме кефи , че навсякъде ги пишат "Елчин Сангю и нейния любим Юнус " , а не обратното , напр. "Юнус и неговата любима Елчин "  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ели  Hug Heart Eyes те така започнаха да пишат и за Борко  Laughing

# 503
Здравейте , момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Колкото и да ме напряга като гледам Кита до Елчин , много ме кефи , че навсякъде ги пишат "Елчин Сангю и нейния любим Юнус " , а не обратното , напр. "Юнус и неговата любима Елчин "  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

то това оставаше  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 504
  • София

...... -ей ова не харесвам в образа който и гради Мерич  на жена която тича след мъж и е готова на всичко за да е с него и на него да му е добре и то без да знае още истината  Crossing Arms ами след като излезе истината ми тя още по-вече ще тича след него да се доказва че го обича

+ 1

# 505
  • Perla

...... -ей ова не харесвам в образа който и гради Мерич  на жена която тича след мъж и е готова на всичко за да е с него и на него да му е добре и то без да знае още истината  Crossing Arms ами след като излезе истината ми тя още по-вече ще тича след него да се доказва че го обича

+ 1
Peace Съгласна съм, че я направи абсолютно зависима от него. Може би предстои да я видим и малко по- различна, но не чак коренно различна. А що се отнася до момента на истината, все ми се струва, че тя ще бъде принудена по някакъв начин да му разкаже, ако не всичко, то поне част от нея- например, че Гало ѝ е помогнала да плати някакъв дълг, но повече не може да му каже, и да си тръгне. И се надявам тогава Йомер сам да стигне до цялата истина, да разбере и да прости, да търси Дефне и да я намери, за да останат заедно. Въпреки че като цяло не харесвам работата на Мерич, все пак трябва да кажа, че в повечето случаи тя не забравя подсказките, които е пуснала в предишни епизоди. Например съня, който видяхме миналата серия, историята с феникса, която изплува от 30 епизод, та се надявам, че ще има легенда за дафиновото дърво. пък и нали в корейската версия героят отначало се държал много зле, пък после съжалил и ходил да си търси любимата.
Абе, каквито и сценарии да си пиша,  искам да има момент, в който Йомер да осъзнае, че губи наистина Дефне, и да ходи да я търси той! пък няма да е лошо и сам да открие цялата истина, нали така се закани уж  Mr. Green

# 506
Доре и аз искам това,но не мисля че той ще тръгне да я търси след като излезе истината дори и да се женени  Thinking по скоро пак тя ще трябва да се доказва че не е за парите както беше в самото начало ,а защото наистина го обича...всъщност зависи от кого и как ще разбере истината де

# 507
# 508
  • София
Доре и аз искам това,но не мисля че той ще тръгне да я търси след като излезе истината дори и да се женени  Thinking по скоро пак тя ще трябва да се доказва че не е за парите както беше в самото начало ,а защото наистина го обича...всъщност зависи от кого и как ще разбере истината де

И аз мисля, че тя ще го търси, ще доказва. Поне такъв характер е изградила Мерич на Йомер. Той се пука от мъка, но не отстъпва.

# 509
  • Perla
Доре и аз искам това,но не мисля че той ще тръгне да я търси след като излезе истината дори и да се женени  Thinking по скоро пак тя ще трябва да се доказва че не е за парите както беше в самото начало ,а защото наистина го обича...всъщност зависи от кого и как ще разбере истината де

Надеждите ми са свързани с избора на името на героинята, което пряко кореспондира с легендата за Аполоновото Дафне. И колко пъти се повтори в сериите, че тя е Йомеровото Дефне. Във вилата на Синан тя наистина стана неговото Дефне и извървя докрай своя път към него. Повече няма какво да му даде, освен безкрайна любов. Според мене предстои той да извърви своя път към нея, тя да стои далече, а той да се научи да разбира, да прощава и да обича като нея. За мене досега обичта на Йомер е малко егоистична, той се оставя да го обичат, така да се каже, и е много доволен от това. Предстои му да се научи да забрави изцяло себе си заради нея и нейната любов. Но за да се стигне дотам, той трябва да остане без нея. Така ми се ще да се случи, в това виждам някакъв смисъл от тези гоненки, ако не- значи става дума за просто пълнене на серии да докарат до юни.

Скрит текст:

И аз мисля, че тя ще го търси, ще доказва. Поне такъв характер е изградила Мерич на Йомер. Той се пука от мъка, но не отстъпва.

Мише, аз пък мисля, че Йо тепърва ще трябва да се учи да обича и да доказва, че обича, а какво по- голямо доказателство от прошката?!

Общи условия

Активация на акаунт