След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -163

• 20 672
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Дани,вдигна се и отиде защото Синан му каза.Иначе разбрал ,че лъже ама щеше да седи да чака до на утре ден като се видят.
Биби  Hug И моята гледна точка - но все пак се вдигна, нали! Прояви разбиране към нея, тя не пожела да му каже проблема, той не настоя. Мъж е, а мъжете са по-сдържани. Но когато разбра, че проблемът има по-дълбоки корени, вдигна се и отиде.

Интересно е как виждаме нещата различно. И другата гледна точка разбирам, но виждам усилията и на Йомер. Grinning

# 526
Дани,вдигна се и отиде защото Синан му каза.Иначе разбрал ,че лъже ама щеше да седи да чака до на утре ден като се видят.
Ди,по повод сериите имаше линк,ама ми изписа да не го отварям и  не погледнах за къде точно става въпрос. Peace

+1 Peaceточно

А тя няколко пъти му каза че бяга от нейната любов защото много го обича.... Сетих се че когато бяха затворени тя го попита за Из как със нея са приятели а с Дафа не са, той и отговори защото ОЩЕ не сме приключили връзката... Да той е привързан, иска я но.... мен като зрител нещо не може да ме убеди

Биби,аз не съм отваряла линка но видях че е техен сайт

# 527

Много ми е трудно да анализирам характера й, много.

Та цялата тази тирада е да кажа, че Йомер не е оставил Дефне само да тича след него, и той тича. Тичането един подир друг е взаимно, според мен.

newsm10 newsm10 Дани ,точно това ми харесва което прави Мерич ,създава,  представя реални образи или поне се опитва да го прави. Не са само лъскави и шлифовани като на кино, всеки е зареден с различни нюанси от човешки характери.

Винаги съм харесвала такива образи - неидеализирани, със слабости, които правят сюжета много интересен.

Влюбих се и в друг сериал, с онези от статията, дето и те не можели да се целуват и Терка им сложи снимка снощи гушнати в леглото, та образът на дамата там е невероятно противоречив. И е толкова интересно да следя как ще го развият сценаристите, защото въпреки или може би точно поради противоречивостта си е изключително интересен образ.

Това харесвам аз особено в образа на Йомер - сдържаността. Обича, но е сдържан в изразяването на обич или по-скоро на доверие. А как обича само! Харесва ми как обича! Въпреки отговора ДА, който даде, той обича Дефне много. Защото и този отговор ДА си има обяснение в характера на Йомер. А Йомер, който трудно се доверява, се довери на Дефне, която от много време прави странни и объркващи неща.

# 528
Снимката вчера аз я пуснах, а не Терка  Mr. Green

И двете любимки Laughing

# 529
Снимката вчера аз я пуснах, а не Терка  Mr. Green

Ти ли беше? А, останала съм с погрешно впечатление. Теб те свързвам с Възела! Сори! Hug
Между другото благодаря за линка в датата на Възела. Този път не съм го гледала и днес, утре направо ще си го изтегля на български. Hug

Ди, сетих се защо съм решила, че Терка е качила снимката. Тя коментира снимката и обясни взамоотношенията между героите. Това ми е останало в ума, затова се обърках. Пак сори!

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 13:47 от Дданни

# 530
Здравейте момичета   Hug Hug Hug Hug Hug
И аз си мисля,че доста ще има да дават Гало в епизода.

# 531
  • На юг от тук
Пише,че е от вчера

# 532
Я го виж ти  Mr. Green

# 533
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама и рускините и викат Галош hahaha hahaha hahaha
Галош-Малош,  няма викат да получиш такъв поглед  hahaha hahaha hahaha

# 534
  • На юг от тук

Най-после една хубава жена до него,без забрадки и дълги шлифери.

# 535
Ох, май ще го почна тоя сериал с мишока моя приятел   hahaha hahaha hahaha hahaha

# 536
Ох, май ще го почна тоя сериал с мишока моя приятел   hahaha hahaha hahaha hahaha

Тия двамата си заслужават! Peace
В този сериал участва и единия от мъжете артисти, с които Елчинка каза, че би искала да се снима. Страхотна роля има в този сериал! Невероятен, разбирам защо някой би искал да играе с него!

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 14:28 от Дданни

# 537
В туитър имаше майтап, че щели да покажат Дефо като малка как е видяла Йо и е казала, че тя ще се омъжи за него, както Хуля с Керим  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 538
Дани, къде мога да го гледам с бг субс  newsm78

# 539
В туитър имаше майтап, че щели да покажат Дефо като малка как е видяла Йо и е казала, че тя ще се омъжи за него, както Хуля с Керим  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Нашите дали ще си спомнят, че са се фиксирали в миналото - когато се сблъскаха и на автобусната спирка.

А малката Хюлия е абсолютно попадение. Изобщо на мен нито една сюжетна нишка не ми се прескача с мишката в този сериал. Гледам го веднъж онлайн и после с руски превод. И двата пъти от А до Я. Това е просто моят филм отвсякъде - сюжет, развитие на образи, режисьорско внимание към детайлите, свеж хумор, интрига, актьорска игра, стайлинг, грим, прически.

Терка, май не го превеждат на български. Сега ще поразровя пак, че преди време търсих. Аз го гледам на руски.
Порових, но не намерих на български. И в мамата не се коментира.

Продуцира го Гюл Оуз, продуцентката на Съла. Въпреки че имаше малко буксуване на сюжета в Съла в един момент, като цяло държаха интереса докрай и всичко беше на ниво. Затова и сега имам големи очаквания към сериала. Рейтингът му е доста добър. Следя го само в окончателната седмична класация.

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 14:54 от Дданни

Общи условия

Активация на акаунт