След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -163

• 20 613
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Нещо не му приляга на Омуша такава кола хахах еле па розова  hahaha Joy

И нали щеше да е с Мазератито  newsm78 кво стана та пак е с Аудито

# 586
  • в подножието на планината

Здравейте! Hug

Оф, бре...какви сте ги писали...чак главата ме заболя с този Галош...целувки, Ф. Ипликчи...имайте милост... ooooh! Чек си порИва...

# 587

# 588

А може пък Гало да замине за Италия................ Grinning  [/i]

Елини  Hug, а дано, ама едва ли  Mr. Green

Здравейте! Hug

Оф, бре...какви сте ги писали...чак главата ме заболя с този Галош...целувки, Ф. Ипликчи...имайте милост... ooooh! Чек си порИва...

Илде  Hug, недей рИва, може да е по-лошо, отколкото изглежда  Joy  Joy  Joy

# 589
Аз си го мисля това за женитбата.Може би е разбрал вече как се чувства Дефне и е решил да се оженят набързо без много хора.И те тогава Галото ще е излижна да остава.

# 590

това е Мазератито ,а Аудито сигурно Шукрю ще го кара  Mr. Green
 newsm78пък може и колата да е на италианеца и да е отишъл на гости на Йо ,но пък феновете които бяха на сета казаха че Елка и Борко са били в него  Rolling Eyes

Оооо,Илденце Heart Eyes Hugза ко рИвеш  Mr. Green

# 591

Верко Hug Heart Eyesтова е сигурно преди да вземе Мазко Mr. Green

# 592

Диди, Hug Heart Eyes Диденце, Hug Heart Eyes много ме успокоихте...нема що... ooooh! рИве ми се още повече сИга...

# 593
Илде, Praynig предлагам терапия

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 20:29 от eliNIM

# 594
Илде, Praynig предлагам терапия

Е, това сега се казва терапия... Grinning Елини, Hug Heart Eyes благодаря! bouquet Вече се успокоих... Grinning Grinning Grinning

# 595
  • Perla
Здрасти, банда  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Пак сте разцъкали фръцльо  Joy  Joy  Joy Малко по малко ще се съгласите, че Йо Великолепни не е самото съвършенство  hahaha  hahaha  hahaha

Скрит текст:
Данни  Hugс два пъти зададени въпроси защо и какво те мъчи не е тичане и търсене, защото ако не бяха затворени в кабинета фръцльо нямаше сам да отиде и да я попита.... Той веднъж се обади на Тюркян за да я пита дали имат финансови проблеми и приключи темата. Колко пъти Дефа тича след него - когато имаше затруднение фирмата, когато трябваше да се доказва пред Галоша че разбира от жени,ами случката със скицата -да той се почувства излъган но вместо да отиде и да разбере от нея защо е постъпила така той се прибра да боядисва стената и Дафа нали е виновна отиде да се извинява. Другото което се сещам е когато Из се върна тя веднага се изстреля в кабинета му да му иска обяснение, а сега въпреки че знаеше че Дефа го излъга само и каза да се обади и добре че беше Синан за да му каже че трябва да отиде на вилата и да говори с нея, както и след ДА -то което каза, значи той си се разсърди и ако някой не му каже той няма да отиде да я потърси

Ди  Hugsmile3521 smile3521 Да не говорим, че след срещата с белосаната, не стига, че се прибра по никое време, хем знаеше, че Дафа го чака, знае, че има проблем между двете, но дори не направи опит да говори с нея, спалнята му беше дерт  Mr. Green
За толкова умен, проницателен, наблюдателен тактик, какъвто Мерич ни го представя, Йомко проявява удивителна липса на чувствителност към Дефне  Rolling Eyes

Здравейте! За всичко  Peace Peace Peace Peace
Аз затова казвам, че на Йомер му предстои да се учи да обича така безрезервно като Дефне- въпреки всичко и всички. А за да се случи това, той трябва да остане без Дефне- не знам по каква причина, но трябва да я няма край него. Тя винаги е до него- дали са скарани, или разделени, той знае, че тя е с него във всичко. Мерич трябва да отдалечи Дефне, за да може Йомер да разбере какво е без нея. Той вече знае, и то добре, какво е да е с нея- да живее с нея, да се люби с нея, да го обича, да го гледа в очите с обожание, знае какво е да върви след нея и да затваря вратите на шкафовете, да вижда навсякъде лентите ѝ за глава- всички тези дребни нещица, които изпълват сега живота му с щастие, но тоя не ги оценява, защото ги има винаги подръка.  Трябва да ги раздели Мерич, за да осъзнае Йо какво е за него рижавелка и тайната да няма значение. Трябва да ги раздели, за да ги събере завинаги.

# 596
Дефне ми харесва,че започна да не изпълнява онова,което Йомер и казва.
И в сцената към края Йо беше много изнервен на Дефне и дори и повиши тон.

# 597

Диди, Hug Heart Eyes Диденце, Hug Heart Eyes много ме успокоихте...нема що... ooooh! рИве ми се още повече сИга...

Илде  action032, няма страшно, серията ще е хубава. Дафа ще си тръгне от партито и така ще е по-добре, вместо да прави скандали. Пък и как иначе фръцльо ще разбере, че яко е сгафил  Mr. Green Че той съвсем дебелокож е станал, ще се женим и толкоз, значи всичко е наред, Дафина просто капризничи  Mr. Green Така ще му просветне най-после, че трябва здраво да се постарае да умилостиви рижавелка, затова и ще се стеле като килимче, ще готви изненади и те така. Всичко останало е за напрежение, да не се отпускаме много  hahaha  hahaha  hahaha

# 598
  • Perla
Дефмер избиха рибата с тази сцена  Laughing

3 милиона гледания за 10 дни...
Деймън и Елена с най-известната си сцена за 4 години събраха близо 8 милиона.  Laughing

Даже помня като станаха 3 милиона гледания и то беше 2 години след като публикуваха видеото  Mr. Green

Мислех, че няма кой да ги удари, ма уви  hahaha hahaha hahaha
И то говорим за световноизвестен сериал и една от най-харесваните двойки  Laughing

Ако направят 7 милиона до края на месеца ще ги призная тотално  Mr. Green

Тери, ти за оная нескопосаната сцена ли говориш? Дето, ако били такива любовните сцени, по- добре да ги нямало! Божеее, пък ако беше баш скопосана, тогава не мога да си представя колко милиона щеше да е стигнала.
На мене ми направи впечатление, че всички в едно и също време се нахвърлиха върху сцената, сякаш се бяха наговорили.  newsm78

# 599
  • Perla
[
Скрит текст:
quote author=ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС ) link=topic=916774.msg32922875#msg32922875 date=1460543551]
Скрит текст:

Скрит текст:
Харесвам стайлинга на  Нериман, изглежда перфекетно, както и  визия. Колкото и да ме дразни с поведението си непоносима на моменти, артистката ми е симпатична като жена.

Елифджан пък  ми е противна и от снимката зад камера.
 С тези коси вързани като  тийнеджър внушава каквоо непринуденост, достъпност,  добронамереност.  Sick И още повече ме вбесява с нахалното подхващане ръката на Йомер.
На пръв поглед изглеждайки като нещо нормално,  а всъщност хитро премерен ход .Целенасочен. Даже започвам да си мисля,че идването на Гало е планирано.
[/spoiler]
Време е и да се сетят за някогашната среща на ГГ.
Отделиха много време на птичките и сините коси.
Тя била болна тогава, той разстроен и тъжен, как го измисли Мерич та да подсили важността на срещата, само че феникса оставен от Йомер   някъде във времето назад.  
Време е сега Йомер да  остави там от където е дошъл  спомена , да хване здраво настоящето.[/i]
[/quote]

Ели,  Hug тъкмо си мислех, че Йомер може да направи и още по- хубава изненада- като премахне тоя феникс от стената и го върне там, където беше престоял 10 години. Много измислена история. Че и Синан и той - "вашата история не е свършила"- идеше ми да го убия! Вместо да вземе на разкаже на Йо за сделката и да помогне на Дефне, той тръгнал да налива масло в огъня.

Общи условия

Активация на акаунт