След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -163

• 20 635
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте!

Скрит текст:

...... -ей ова не харесвам в образа който и гради Мерич  на жена която тича след мъж и е готова на всичко за да е с него и на него да му е добре и то без да знае още истината  Crossing Arms ами след като излезе истината ми тя още по-вече ще тича след него да се доказва че го обича

+ 1
+1 макар,че фрагманите са ,,клъцнати,,  да заблуждават.
Искам да е така, ама не вярвам , Дафне да не  присъства на коктейла. Айде поне това да ни спести Мерич, унижението и поредното  сравняване на двете -Дафне и ,,успешната,, Гало.
Нали имаше инфо,че Елчин е била само за около половин един час на дефилето,та ми се иска тя да липсва на коктейла,просто е тръгнала, а от медиите Дефне да прочете за ,,успешния  велик тандем,, . Като гледам снимките с Корай нищо чудно да са се  счепкали с Ясемин , враждата започна преди това, още повече че Суде се подхилва над възглавницата му.Не искам Дафне да е причината за окаяното  състоянието .
Гало не само, че ще остане,но и с Нера няма да има проблем ,защото  има голям коз.

И още нещо от фрагмана Дафне  задава въпрос, Корай отговаря, че по нейна вина нещо си е станало / цитирам по памет/ всъщност тя не е при Корай, а в кабинета на Йомер.  Вероятно със Синан и Йомер. Нериман и Суде са на дивана у Корай. Дефне е с Нера  облечена със зелената рокля и може би  в гардеробната, а говорят за Гало у Кориша.  newsm78
Много добре са  наместили  пъзела на фрагмана та да ни замотаят хубаво.

А хващането на ръката на Йомер на финала ми напомни за разговора на Из с Дефне пред нейната къща- да победи тази която успее да го спечели. Само,че  Йомер  е избрал категорично Дефне.

# 511
  • София
Ели, и аз съм на мнение, че Корай се кара със Суде и Нера, а не с Дафне. Peace

# 512
Тя Дефото май изобщо не е в Кориша  hahaha

# 513
# 514
  • near Sofia, Bulgaria
+1  Peace Още при първото гледане на фрага ми се стори, че Кориш няма предвид Дефне, а със снимките съвсем  Thinking
И мисля, че и това за заминаването на двамата яко е накълцано с цел да ни заблуди  Naughty Синан нещо ги изпързаля като че ли, поне Дефо май беше подлъгана и мисля, че Гало няма да е там, нашите ще си изживеят малко романтик  Praynig
Ей тъй си мечтая тук  Whistling

А добър ден  Hug че се отнесох  Blush

# 515
Добър ден, момичета! Hug

Хубава дискусия сте заформили. Изглежда сякаш Дефне бяга постоянно след Йомер, но обърнете внимание колко пъти тя искаше разстояние, а той непрестанно я преследва с любовта си. Той направи признание в колата, че иска да не са просто добри приятели, в заключената стая на Корай той търси, задава въпроси защо не може да са заедно, той я гушва на дивана, и сигурно има още случаи, но не мога да се сетя. Йомер, който не й се доверява и въпреки това я преследва, за да разбере какво стои между тях, но тя бяга и не казва. Хем бяга от него, хем бяга след него. В цялото поведение на Дефне да тича след Йомер е несигурността й, най-вече породена от тайната. Така че Дефне е такава заради тайната! Мерич не я унижава, просто ни показва какво прави една такава "лъжа" с човека.

Когато му даде себе си, тя не тичаше след него, тя направи това от голяма любов, от желание. Когато ревнува от Гало и иска от Йомер да й даде увереност, тя не тича след него, тя става силна, според мен. Бори се за любовта си, въпреки тайната, която й тежи. За мен тайната е ключът към поведението на Дефне. Заради тази тайна тя не може да бъде до Йомер сто процента, не може да си тръгне, защото го обича, не може да остане спокойна, защото всички знаят всичко и всеки я шантажира.

За мен Дефне е доста смела да стои и да се надява, че ще може да обича Йомер, той нея и никой да не развали любовта им. Или доста наивна! Много ми е трудно да анализирам характера й, много.

Та цялата тази тирада е да кажа, че Йомер не е оставил Дефне само да тича след него, и той тича. Тичането един подир друг е взаимно, според мен.

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 12:02 от Дданни

# 516
Добър ден, момичета! Hug

Хубава дискусия сте заформили. Изглежда сякаш Дефне бяга постоянно след Йомер, но обърнете внимание колко пъти тя искаше разстояние, а той непрестанно я преследва с любовта си. Той направи признание в колата, че иска да не са просто добри приятели, в заключената стая на Корай той търси, задава въпроси защо не може да са заедно, той я гушва на дивана, и сигурно има още случаи, но не мога да се сетя. Йомер, който не й се доверява и въпреки това я преследва, за да разбере какво стои между тях, но тя бяга и не казва. Хем бяга от него, хем бяга след него. В цялото поведение на Дефне да тича след Йомер е несигурността й, най-вече породена от тайната. Така че Дефне е такава заради тайната! Мерич не я унижава, просто ни показва какво прави една такава "лъжа" с човека.

Когато му даде себе си, тя не тичаше след него, тя направи това от голяма любов, от желание. Когато ревнува от Гало и иска от Йомер да й даде увереност, тя не тича след него, тя става силна, според мен. Бори се за любовта си, въпреки тайната, която й тежи. За мен тайната е ключът към поведението на Дефне. Заради тази тайна тя не може да бъде до Йомер сто процента, не може да си тръгне, защото го обича, не може да остане спокойна, защото всички знаят всичко и всеки я шантажира.

За мен Дефне е доста смела да стои и да се надява, че ще може да обича Йомер, той нея и никой да не развали любовта им. Или доста наивна! Много ми е трудно да анализирам характера й, много.

Та цялата тази тирада е да кажа, че Йомер не е оставил Дефне само да тича след него, и той тича. Тичането един подир друг е взаимно, според мен.
Peace

# 517
  • Varna
Добър ден, момичета! Hug

Абсолютно подкрепям. Това е и моя поглед върху нещата.

# 518
Данни  Hugс два пъти зададени въпроси защо и какво те мъчи не е тичане и търсене, защото ако не бяха затворени в кабинета фръцльо нямаше сам да отиде и да я попита.... Той веднъж се обади на Тюркян за да я пита дали имат финансови проблеми и приключи темата. Колко пъти Дефа тича след него - когато имаше затруднение фирмата, когато трябваше да се доказва пред Галоша че разбира от жени,ами случката със скицата -да той се почувства излъган но вместо да отиде и да разбере от нея защо е постъпила така той се прибра да боядисва стената и Дафа нали е виновна отиде да се извинява. Другото което се сещам е когато Из се върна тя веднага се изстреля в кабинета му да му иска обяснение, а сега въпреки че знаеше че Дефа го излъга само и каза да се обади и добре че беше Синан за да му каже че трябва да отиде на вилата и да говори с нея, както и след ДА -то което каза, значи той си се разсърди и ако някой не му каже той няма да отиде да я потърси

# 519
  • По света и в нас.
Ай гледах края на серията пак и се убеждавам,че Дафне няма да присъства на коктейла след дефилето.Иде ми Йомер да го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 520
  • София
Данни  Hugс два пъти зададени въпроси защо и какво те мъчи не е тичане и търсене, защото ако не бяха затворени в кабинета фръцльо нямаше сам да отиде и да я попита.... Той веднъж се обади на Тюркян за да я пита дали имат финансови проблеми и приключи темата. Колко пъти Дефа тича след него - когато имаше затруднение фирмата, когато трябваше да се доказва пред Галоша че разбира от жени,ами случката със скицата -да той се почувства излъган но вместо да отиде и да разбере от нея защо е постъпила така той се прибра да боядисва стената и Дафа нали е виновна отиде да се извинява. Другото което се сещам е когато Из се върна тя веднага се изстреля в кабинета му да му иска обяснение, а сега въпреки че знаеше че Дефа го излъга само и каза да се обади и добре че беше Синан за да му каже че трябва да отиде на вилата и да говори с нея, както и след ДА -то което каза, значи той си се разсърди и ако някой не му каже той няма да отиде да я потърси

И аз така ги виждам нещата.

Същата история беше и когато тя отиде у тях за обувките си. Удари се, каза му някои неща, а той само се обърна и ѝ каза да не си забрави ботушите.
Просто трудно се пречупва. Като разбра, че Суде е виновна за рисунката, отиде ли да ѝ се извини? Не. Изчака тя да се появи пред него.

Мерич гради такъв образ на Йомко и аз се съмнявам той да хукне след Дафа. На него все някой трябва да му подскаже, че да му светне лампата.

Иначе я обича, спор няма.

# 521
  • По света и в нас.
Йомко няма да хукне след Дафа,ама предлага на Синан да ходи с нея на семинар. fight fight fight Леле ма много се нервирам значи. Crossing Arms

# 522
Ди  Hug
Съгласна съм, че ако разглеждаме всяко поведение поотделно, в много от случаите конкретните действия на Дефне приличат на действията на жена, която тича след един мъж.

Но не бива да забравяме, че говорим за един мъж и за една жена. Проявите на тяхната любов са различни. Йомер е наистина по-сдържан в проявите на тичане след Дефне, но виждаме колко време я чака да дойде свободна при него. Когато дойде свободна, той отиде против принципите си и реши да не й поставя напрежение, а просто да се довери, въпреки че не е получил никакъв отговор защо е бягала досега. Във всеки един момент той показваше, че чака тя да отвърне на любовта му. Когато ядяха фъстъчено масло, той пак попита "Защо не живеем както искаме?" А тя "Йомер, недей!" И горкият "Ох, Дефне, ще ме убиеш!" Винаги я пита какво стои между тях, тя никога не отговаря. А той никога не затвори вратата, което би било напълно а ла Ипликчи. Ами проявите на ревност на Йомер, те не са ли доказателство как изгаря за любимата

Това, което виждам, е гонене на приливи и отливи. В даден момент единият настъпва, другият отстъпва и обратно. Всеки го прави по неговия си начин. Всеки се бори със собствените си принципи, разбирания, защото никой от тях не се предава от тази връзка.

Това искам да кажа, не че Йомер не прави грешки. Прави, разбира се. Понякога реагира логично, а не емоционално. Вижда проблем между Дефне и Гало, Дефне иска да ходи някъде, той казва "Никъде няма да отидеш, докато не ми разкажеш!" Дефне пак лъже - "Нихан това, Нихан онова." Йомер просто не е такъв да притиска, въпреки че на нас ни се иска. Разбра, че Дефне отбягва да отговори. Но ето, когато разбра, че има проблем и то толкова сериозен, че Дефне да отиде сама някъде да размишлява, вдигна се и отиде и ... обича момичето си.

И двамата правят грешки, и двамата правят крачки към другия. Поставени на везни - тежат еднакво за мен. Нормални, реални житейски ситуации, в които въпреки любовта, понякога не правим най-правилното нещо за другия.

# 523
Ай гледах края на серията пак и се убеждавам,че Дафне няма да присъства на коктейла след дефилето.Иде ми Йомер да го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Да и дори няма да тръгне да я търси Peace

Много ми е трудно да анализирам характера й, много.

newsm10 newsm10 Дани ,точно това ми харесва което прави Мерич ,създава,  представя реални образи или поне се опитва да го прави. Не са само лъскави и шлифовани като на кино, всеки е зареден с различни нюанси от човешки характери.
И да, образът на Гало  не ми харесва, не ми допада идеята да е близо до Йомер. Мерич го вкара от нищото, заради този 30 епизод, за да  развие сюжета, но ако не е тя около такъв мъж като Йомер винаги ще има жени които ще го харесват,дразнители за нас. hahaha
Трябва ли Д да изглупява заради това ? ! Не не мисля И да  тя не би се държала както сега, ако тайната не съществуваше. Синан много точно го каза,че Д може да го ревнува дори и да са женени. Зад харесването на Йомер като мъж , за Дефне стои една тайна която контролира нейното поведение ,особено когато е до него. Тя всъщност физически бягаше  от него, но със сърцето си ,с чувствата беше редом с него.
Гало ще поиска да спечели Йомер за себе си, защото го харесва,не мога да определя дали го обича. Тя е впечатлена от него и колкото повече е около него толкова повече Д ще се сближава с Йомер,толкова повече ще е принудена да разкаже. Накрая  Мерич с тая тайна ,дето я мислим 40 епизода и пишем сценарий след сценарий ще  ни изненада. Думите за топката с бодлите , болката размиването не са случайно подхвърлени.

# 524
  • По света и в нас.
Дани,вдигна се и отиде защото Синан му каза.Иначе разбрал ,че лъже ама щеше да седи да чака до на утре ден като се видят.
Ди,по повод сериите имаше линк,ама ми изписа да не го отварям и  не погледнах за къде точно става въпрос. Peace

Общи условия

Активация на акаунт