След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -163

• 20 657
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
снимката е старичка,но нали трябваше да видим дали аркадашите са от един отбор  Laughing

и още една от архива  Mr. Green

# 646
  • Още у мъглата ...
Няма страшно, мир ще има в екипа Naughty Mr. Green
Доколкото разбрах, мачът е свършил 0:0  Joy Joy Joy Joy

# 647
Аз по едно време в близките  Дефмерски сцени с прегръдки и допири до лице, както и целувки, си викам, брех, сега Елка, ако не обича (не е свикнала) с брадясали, как ли се чувства, щото нали на пеперудите Кито се беше изчъгъртал до синьо Mr. Green
А сега го гледам, че и той се опитва да пуска няква брадица, дето му стои като нацапано на петна, та викам, ех няма проблем значи Елка с брадясалия ни Борко Party Party Party

hahaha hahaha hahaha Той Боре без брада е такъв дечко  hahaha hahaha

# 648

Пред Кито  Party Joy

# 649
Тя Елка я е гъдел малко от брадата  hahaha кат я цуне и прави едни муцки  да не се изхили hahaha  hahaha

Ама Китодар щом в решил да рискува  hahaha

# 650
  • Още у мъглата ...
Я какво движение на ръката на Дефка/Елка хванах   Crazy Heart Eyes

Пък после няма да му горят ушите на Йомко/Борко Laughing

# 651
  • Още у мъглата ...
Тя Елка я е гъдел малко от брадата  hahaha кат я цуне и прави едни муцки  да не се изхили hahaha  hahaha

Ама Китодар щом в решил да рискува  hahaha

Рискът му за сега го прави като петниста хиена Mr. Green

# 652
# 653
 hahaha hahaha hahaha hahaha

Кита винаги е бил с брада бе  hahaha малко рехава и побеляла на места но има ..ей го и на пеперудите...така че Елка си е свикнала на брадати  Mr. Green

# 654
Я какво движение на ръката на Дефка/Елка хванах   Crazy Heart Eyes

Пък после няма да му горят ушите на Йомко/Борко Laughing
Crazy Crazy Crazy Crazy

# 655
  • Още у мъглата ...
hahaha hahaha hahaha hahaha

Кита винаги е бил с брада бе  hahaha малко рехава и побеляла на места но има ..ей го и на пеперудите...така че Елка си е свикнала на брадати  Mr. Green

Брех, верно бееее ooooh! Ми не знам що с такова впечатление  съм останала ooooh! ooooh! Ми то явно плондирестото лице ми се беше втълпило и от там гол кат плондир Mr. Green hahaha hahaha

# 656
Ми Тете няма само той да й бара косите Joy и тя може леко да зарови пръсти  hahaha все пак са профешънал  hahaha
Тя докат го бараше по гърба така й трепереше ръката  hahaha все едно чака всеки момент Кита да я удари с показалката  hahaha

Диде той може да е бил ама сега като че ли я е потъмнил малко  hahaha да е модерен hahaha ще се прави на младеж  hahaha

# 657
  • Още у мъглата ...
Ми Тете няма само той да й бара косите Joy и тя може леко да зарови пръсти  hahaha все пак са профешънал  hahaha
Тя докат го бараше по гърба така й трепереше ръката  hahaha все едно чака всеки момент Кита да я удари с показалката  hahaha

Диде той може да е бил ама сега като че ли я е потъмнил малко  hahaha да е модерен hahaha ще се прави на младеж  hahaha

А дали е треперила само заради Кита smile3503 Mr. Green

Их, и все забравям, че са професионалисти Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 658
Ми Тете няма само той да й бара косите Joy и тя може леко да зарови пръсти  hahaha все пак са профешънал  hahaha
Тя докат го бараше по гърба така й трепереше ръката  hahaha все едно чака всеки момент Кита да я удари с показалката  hahaha

Диде той може да е бил ама сега като че ли я е потъмнил малко  hahaha да е модерен hahaha ще се прави на младеж  hahaha

Хах как бе ще забравяш Joy Joy
Толко са професионалисти,че вестниците ги призовават малко да се отпуснат и да не играят роля и искат истински целувки  hahaha не такива профешънали

# 659
  • Още у мъглата ...

Хах как бе ще забравяш Joy Joy
Толко са професионалисти,че вестниците ги призовават малко да се отпуснат и да не играят роля и искат истински целувки  hahaha не такива профешънали

Ми хайде тогава, да се вслушат в журналята и да вземат да си праснат по-истински целувки, та да няма критики после, че то не е приятно да те критикуват  Naughty Mr. Green А на домашните СЕМ-ове ще обяснят, че това заради критиките са го направили hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт