След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -163

• 20 811
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за новата тема  bouquet

# 16
хаха аз кат Нера ще почна - айййй язък язъъъък  hahaha hahaha hahaha
как са изолирали Китчето отзад  hahaha hahaha

# 17

Ди  Hug, нали ти казах, че с Керем е на мач. Кита се е завлякъл с тях само за селфито  hahaha  hahaha  hahaha
Диди Hug той още вчера заяви че ще ходи на мач  Mr. Green ама не беше уточнил с кой

# 18
  • Perla
Ирка  smile3525 за темата!

Страхотен ден просто hahaha
Кюса е излъгала, че не познава Мерич. Работили заедно в някакъв сериал...  hahaha

Тя само за това да е излъгала  Mr. Green Цялото ѝ интервю е такава лъжа, че няма накъде повече. Мерич не познавала, акъли не давала, обичала Елка, обичала феновете и т.н. Половината свят коментира, че заради нейната ревност няма интимни сцени в Ашка- аз така знам- няма дим без огън, така че- може да не е вярно изцяло, но че има нещо, има.

А Кита наистина е съвсем излишен там, седи като залепен на фотоколаж. Колкото и да я прегръща, няма как да го харесам

# 19
Пък вие си мислехте,че с Туркето   Mr. Green нея как така я е хванала липсата  Laughing да не повярва човек.

Я кажете,сериозно ли мислите,че Кюса и да иска може да влияе на сериала  newsm78 че аз не мога да разбера дали се шегувате ... според мен е супер смешно това  Mr. Green по тази логика никой няма да иска Боре,че да няма намеса в сцените  hahaha hahaha

# 20
Ирка  bouquet Hug bouquet Hug за темичката

Той Китчо е направо като декор. И каква лимба наострил hahaha hahaha

# 21
  • На юг от тук
Пък вие си мислехте,че с Туркето   Mr. Green нея как така я е хванала липсата  Laughing да не повярва човек.

Тя сигурно е фотографа. Joy
За Ирка bouquet bouquet и темата.

# 22
  • Още у мъглата ...
Ехооооо, добър вечер, ашкчета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ко става днес бреее, айййй, грозньо и грозня са се разфърлили из медии и снимки да ни разстройват естетичните ни погледи  ooooh! ooooh! Mr. Green
Ма как може да са толкова зле и как може нашичките да се дават прасетата да ги ручат Shocked ooooh! Mr. Green

После още  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

И сега след цялото това преглъщане на грозньовците си заслужаваме един хубав антидот/ фраг с нашичките  Naughty Party Party Party

# 23
Ирка  smile3525 за темата!

Страхотен ден просто hahaha
Кюса е излъгала, че не познава Мерич. Работили заедно в някакъв сериал...  hahaha

Тя само за това да е излъгала  Mr. Green Цялото ѝ интервю е такава лъжа, че няма накъде повече. Мерич не познавала, акъли не давала, обичала Елка, обичала феновете и т.н. Половината свят коментира, че заради нейната ревност няма интимни сцени в Ашка- аз така знам- няма дим без огън, така че- може да не е вярно изцяло, но че има нещо, има.

А Кита наистина е съвсем излишен там, седи като залепен на фотоколаж. Колкото и да я прегръща, няма как да го харесам
ох бе ,няма нищо вярно че е работила с Кюса ...в това дизи за което я спрягат Мерич е участвала там като актриса -Ясемин се казва героинята и...но феновете скалъпиха веднага това и го пуснах в туитър  Mr. Green

ей ви линк  http://www.sinematurk.com/film/45016-cocuklar-duymasin/
http://www.sinematurk.com/kisi/7025-meric-acemi/

# 24
  И каква лимба наострил hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha модерен  бе  Laughing

# 25
  • в подножието на планината

Ирче, Hug Heart Eyes благодаря за темичката... bouquet bouquet bouquet Имам чувството, че всеки ден се записвам в нова тема... ooooh! Mr. Green

Оф, тия и днес нема пуснат фраг... ooooh! ooooh! ooooh!

Габи, Hug Heart Eyes

# 26
  • Още у мъглата ...
Ирка  bouquet Hug bouquet Hug за темичката

Той Китчо е направо като декор. И каква лимба наострил hahaha hahaha

Ма той Кито е застанал така, все едно казва на феновете на Ашка: Ей ма, вижте ме, с нея съм, да не пропуснете случайно Naughty
Той не напразно и вчера е обявил ходенето на мача Naughty
Той така и преди пеперудите обяви, че някой да не пропусне да разбере, че ще е там Naughty Mr. Green Joy Joy
Голям комплексар, ейййй ooooh!
Ама Елка като сълзица до него бе, па как веднъж не се усмихна тоя човек ooooh!

Ивче  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 27
Ани  Hug за мен са глупости това,че се е месила...но не ми пречи да си й се подигравам  hahaha hahaha
обаче и всички неща днес дето е казала,пак са пълни глупости  Mr. Green тя кога ли нещо като хората е казвала някога  hahaha hahaha

е Туркуто може да не е фенка  hahaha пък и кой ще им гледа кучетата докато са на мач тия  hahaha

# 28
Ехооооо, добър вечер, ашкчета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ко става днес бреее, айййй, грозньо и грозня са се разфърлили из медии и снимки да ни разстройват естетичните ни погледи  ooooh! ooooh! Mr. Green
Ма как може да са толкова зле и как може нашичките да се дават прасетата да ги ручат Shocked ooooh! Mr. Green

После още  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

И сега след цялото това преглъщане на грозньовците си заслужаваме един хубав антидот/ фраг с нашичките  Naughty Party Party Party

Габи  Hug, то и хубава серия си заслужаваме, например с едно весело изпращане на белосаната, ама кой ли ни чува нас  Mr. Green

# 29
  • Още у мъглата ...

Ирче, Hug Heart Eyes благодаря за темичката... bouquet bouquet bouquet Имам чувството, че всеки ден се записвам в нова тема... ooooh! Mr. Green

Оф, тия и днес нема пуснат фраг... ooooh! ooooh! ooooh!

Габи, Hug Heart Eyes

Илде  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Еееех, историята помни и по две теми на ден  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт